Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Όλγα Φαρμάκη: «Δε με έχει χαλάσει η δημοσιότητα»



ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ “ΔΙΑΔΡΑΣΙΣ” Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ 

Δε διαφέρω από τα άλλα κορίτσια της ηλικίας μου

Η ομορφιά θέλει έξυπνη διαχείριση για να επιβιώσεις


Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου 

Μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες, αναμφισβήτητα είναι η Όλγα Φαρμάκη, η οποία είναι Πρόεδρος του νεοσύστατου φορέα Διάδρασις. Μια κοπέλα πολύ διαφορετική από την εικόνα που έχουμε σχηματίσει όλοι μας βλέποντας την Όλγα στις τηλεοράσεις και στα περιοδικά. Ένα απλό κορίτσι, της ηλικίας της που παρά το μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομα της δεν έχει καβαλήσει το καλάμι... και παραμένει πιστή στις αξίες και στα ιδανικά που έχει πάρει ως προίκα από την οικογένεια της.
Την συναντήσαμε στο Σύνταγμα και της μιλήσαμε για το έργο του φορέα και εκείνη με περίσσιο ενδιαφέρον κρεμόταν από τα χείλη μας. Σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να συναντήσω την Όλγα Φαρμάκη και να τη συμπαθήσω τόσο πολύ, όχι γι’ αυτό το περιτύλιγμα που την παρουσιάζουν αλλά για τη ψυχή της που παραμένει αγνή. Όταν της είπα πως δεν περίμενα να είναι τόση απλή, εκείνη γέλασε και μου αποκρίθηκε πως αν δεν ήταν η Όλγα δεν θα επιβίωνε: «Ο καιρός που οι ντίβες πέρναγαν στον κόσμο έφυγε... Ο άλλος σε θέλει αυθεντική». 
Αυτή την Πέμπτη η Όλγα Φαρμάκη και ο Σάββας Πούμπουρας θα βρεθούν για λίγο πίσω από τη μπάρα του BAR RESTAURANT LALU στο Κολωνάκι για να σερβίρουν ποτά τους θαμώνες και να στηρίξουν έμπρακτα το Διάδρασις.
Ακολουθεί μια συνέντευξη της Όλγας διαφορετική απ’ αυτές που την έχετε συνηθίσει ως τώρα, μια συνέντευξη που παρουσιάζει το μικρό κορίτσι....Όλγα! 

Η ομορφιά είναι πάντα το καλύτερο χαρτί στο χώρο σας....μπορεί να αποδειχτεί και επικίνδυνο;
«Το θέμα είναι πως χρησιμοποιείς το κάθε τι και να ξέρεις μέχρι σε ποιο σημείο. Και μια κούκλα σε μια βιτρίνα ενός καταστήματος είναι πολύ όμορφη αλλά μέχρι εκεί... είναι απλώς για να δειγματίζεις ρούχα. Εγώ πιστεύω, και αν κάνετε ένα φλαςμπακ θα το δείτε, πολλές κοπέλες που στηρίχτηκαν μόνο στην ομορφιά τους σήμερα δεν υπάρχουν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως καλή είναι η ομορφιά αλλά χρειάζεται και η προσωπικότητα για να την στηρίξεις». 

Πριν από λίγους μήνες ενίσχυσες με το δικό σου τρόπο το Χατζηκυριάκειο ίδρυμα. Έδειξες ένα άλλο πρόσωπο...πιο ευαίσθητο. Πως ένιωσες με την ενέργεια σου αυτή;
«Είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια. Το να προσφέρεις σου αφήνει ένα υπέροχο συναίσθημα πόσο μάλλον να ξέρεις πως η προσφορά σου πιάνει τόπο. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σε αυτή την ενέργεια και θα χαρώ να βοηθήσω όταν μου ζητηθεί ξανά». 

Θεωρείς πως υπάρχει κόσμος που έχει ανάγκη τη προσωπική μας βοήθεια σε πολλά επίπεδα, πέρα του οικονομικού;
«Φυσικά! Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι χρειαζόμαστε τη βοήθεια και τη συμπαράσταση κάποιου συνανθρώπου μας, πόσο μάλλον οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν κάποια αναπηρία, είτε σωματική είτε ψυχική, αλλά και οι άνθρωποι που τους πλαισιώνουν. Και δεν χρειάζονται πολλά πράγματα και σύνθετα, ένα χαμόγελο που πηγάζει μέσα από τη ψυχή μας είναι πολλές φορές αρκετό».

Πως είναι η Όλγα Φαρμάκη στην καθημερινότητα της; Έχει σχέση με το κορίτσι που βλέπουμε στην τηλεόραση;
«Τι νομίζεις.... ότι είμαι όλη την ώρα βαμμένη και φοράω ψηλοτάκουνα; όχι... Στην τηλεόραση παρουσιάζομαι όπως πρέπει, αλλά δεν έχει καμία σχέση η εμφάνιση αυτή με την καθημερινότητα μου. Συνήθως ντύνομαι πολύ απλά και δεν πολυβάφομαι και μου αρέσει να πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου, γυμναστήριο, κινηματογράφο, ότι δηλαδή κάνει ένα κορίτσι της ηλικίας μου μετά από την δουλειά του». 

Τι σε ενοχλεί στο χώρο της σόουμπιζ;
«Πλέον τίποτα...έχω πάθει ανοσία (γέλια). Κοίτα στην αρχή με πείραζαν τα δημοσιεύματα τα ψευδή, όμως τώρα τα βλέπω και γελάω, ξέρω ποια είμαι και που πατάω». 

Θα έθετες πότε υποψηφιότητα για να εκλεγείς σε βουλευτικό ή σε δημοτικό αξίωμα;
«Όχι, σε καμία περίπτωση, θεωρώ πως όλοι τους μας έχουν εξαπατήσει και συνεχίζουν να το πράττουν».





Η ΟΛΓΑ ΦΑΡΜΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΡΑ
 
Στις 10/3 το ΒΑR RESTAURANT LALU στο Κολωνάκι ξεκινάει μοναδικές βραδιές με ηθοποιούς,τραγουδιστές και αθλητές οι οποίοι θα βρίσκονται πίσω από την μοναδική μπάρα του LALU. Η ενέργεια αυτή γίνεται σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό σωματείο Διάδρασις με σκοπό να μαζευτούν πόροι για την ίδρυση προγράμματος για την πρόληψη και ενημέρωση παιδιών και εφήβων για τον ηλεκτρονικό εθισμό.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, τα "Thursday Stars@LALU" parties που πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στο LALU Bar Restaurant, προσφέρουν στο Διάδρασις 10% από τις εισπράξεις . Αυτή την εβδομάδα πίσω από την μπάρα θα βρίσκεται η Όλγα Φαρμάκη και ο Σάββας Πούμπουρας!
Σας περιμένουμε στο LALU, Αναγνωστοπούλου 1 στο Κολωνάκι να γνωριστούμε και να μιλήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου