Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

«Ψέκασαν» με χημικά τον κόσμο για να φύγει από τις πλατείες




Με ένα ερώτημα- καταγγελία στην dealnews online, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κωνσταντίνος Λουράντος, εκθέτει την ανησυχία του, για τις επιπτώσεις της υγείας όλων των πολιτών της Αθήνας, αλλά κυρίως των ευπαθών ομάδων, από τις χθεσινές συνεχείς ρίψεις χημικών από τα ΜΑΤ.

«Από όλα αυτά τα χημικά που έριξαν χθες, τα οποία μόλυναν το περιβάλλον, τα οποία έχουν επικαθήσει στην ατμόσφαιρα από χθες, θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών; Ερωτώ ευθέως αν σήμερα οι έγκυες, τα παιδιά, όσοι έχουν αναπνευστικά προβλήματα, αλλά και εμείς οι υπόλοιποι κινδυνεύουμε; Η απάντηση μου είναι ότι κινδυνεύουν και πολύ μάλιστα και για πολλές ημέρες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Φαρμακοποιών Αττικής στην dealnews online.

Στην συνέχεια ο κ. Λουράντος τόνισε ότι οι χθεσινές ανελέητες επιθέσεις –τις οποίες βίωσε και ο ίδιος προσωπικά- ήταν προγραμματισμένες για να αδειάσουν οι πλατείες από τον κόσμο, ενώ κλείνοντας είπε πως συντάσσει επιστολή προς κάθε αρμόδιο υπουργείο προκειμένου να του γνωστοποιηθεί, αν τα χημικά που εκτόξευσαν χθες κατά ριππάς, είχαν «λήξει» και αν ήταν καρκινογόνα, ζήτησε και επισήμως από τα αρμόδια Υπουργεία, τι περιλαμβάνουν τα χημικά – δακρυγόνα που χρησιμοποιούν οι άνδρες των ΜΑΤ.


Για την επίθεση...

«Ήταν μια επίθεση προγραμματισμένη, είμαι 100% σίγουρος, ήταν μια επίθεση για να φύγει ο κόσμος από την πλατεία। Όχι μόνο να φύγει, αλλά να τρομοκρατηθεί, για να μην επανέλθει. Και φυσικά, αυτό έγινε αποκλειστικά και μόνο με τη ρίψη αυτών των χημικών, χωρίς να στοχεύεται αυτός ο ταραξίας, ο δήθεν κουκουλοφόρος, αλλά να στοχεύεται η πλατεία, ο κόσμος που διαδήλωνε ειρηνικά.

Αυτό λέγεται κατάλυση της δημοκρατίας, αυτό λέγεται "θα κάνουμε ό,τι θέλουμε εμείς και εσείς δεν θα μπορείτε να αντιδράσετε"...

Πηγή: dealnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου