Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Αν αυτός είναι ο πολιτισμός τους…τότε δηλώνω απολίτιστος μέχρι εκεί που δεν πάει


Στην Ευρώπη των Τραπεζών και των οικονομικών αναλυτών η Ελλάδα είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης.

Λογικό και επόμενο όταν η ζωή μου αλλά και τη δική σας αγαπητοί μου αναγνώστες κρίνουν τα καντράν των υπολογιστών και μια χούφτα αγάμητων τεχνοκρατών.

Στην πολιτισμένη Ευρώπη που δε χωρά η Ελλάδα γίνονται εγκλήματα. Εμάς μας χαρακτηρίζουν απολίτιστους και απαίδευτους και με την πρώτη αφορμή που βρίσκουν μας στήνουν στον τοίχο.

Όχι, αρνούμαι να παίξω αυτό το παιχνιδάκι τους. Ειδικά σήμερα το απόγευμα που θύμωσα πολύ. Την ώρα που ήμουν στην εφημερίδα και βρισκόμουν σε μια σφαίρα πραγματικότητας μεταξύ Σόιμπλε, Όλι Ρεν, ΕΡΤ και Βενιζέλου λαμβάνω στο mail φωτογραφίες φρίκης. Το περιεχόμενο του…Δελφίνια να σφάζονται ανελέητα από…Ευρωπαίους.

Στο νησί μου στη Μήλο οι κάτοικοι αλλά και οι τουρίστες κολυμπούν μαζί με τα δελφίνια, στη Δανία που είναι ανεπτυγμένο κράτος της Ευρώπης τα σφάζουν λυσσαλέα και χωρίς οίκτο. Αν αυτό το θεωρούν πολιτισμό αυτοί οι …. Εγώ ψηφίζω απολίτιστος και πρωτόγονος μέχρι εκεί που δεν πάει.


Σας προωθώ το mail όπως είναι στην συνέχεια.

Το mail

Κάθε χρόνο, αυτή η σκληρή αιματηρή σφαγή επαναλαμβάνεται στα νησιά Feroe, που ανήκουν στην Δανία ''πολιτισμένο κράτος'' υποτίθεται, και μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πολύ λίγοι στον κόσμο είναι σε γνώση αυτού του τρομακτικού γεγονότος, που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.

Αυτή η αιματηρή σφαγή, υλοποιείται από νέα άτομα, των οποίων η βαρ­βα­ρό­τητα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη (?) πως ενηλικιώθηκαν....

Είναι εντελώς απίστευτο, που δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι τώρα, έτσι ώστε να σταματήσει αυτό το έγκλημα.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΑΡΒΑΡΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ''CALDERONES" - ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου