Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο Πάγκαλος σπρώχνει στο περιθώριο τις ευπαθείς ομάδες



 Επιχειρεί να βάλει λουκέτο στους φορείς που είναι ταγμένοι στην προσφορά των ευπαθών ομάδων

Σε έναν ανελέητο αγώνα κατά μαγισσών θυμίζει αυτός που έχει ξεκινήσει από  το γραφείο της Αντιπροεδρίας της Κυβερνήσεως, σε βάρος των φορέων που παράγουν έργο στην κοινωνική πολιτική.
Μια κοινωνική πολιτική που απουσιάζει από το κράτος του δήθεν δικαίου.
Δεν γίνεται και δεν είναι  λογικό το γραφείο του κ. Πάγκαλου να στοιχίζει -σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και φέρουν ως πηγή την ίδια την εφημερίδα της Κυβέρνησης - 800.000 ευρώ! Και την ίδια ώρα να απειλούνται με λουκέτο οργανισμοί που παρέχουν φροντίδα, ζεστασιά και κυρίως Αγάπη, στις κοινωνικά ευαίσθητες και ευπαθείς πληθυσμιακά ομάδες.
Στη περιβόητη λίστα που διέρρευσε από το ΕΘΝΟΣ το περασμένο Καλοκαίρι, συμπεριλαμβανόταν και η ΕΔΡΑ. Ένας φορέας ο οποίος στη πιο νευραλγική περιοχή του λεκανοπεδίου, αυτή των δυτικών προαστίων, δίνει αγώνα καθημερινά για έναν κόσμο πιο όμορφο, πιο ονειρεμένο με παρανομαστή την κοινωνική δικαιοσύνη χωρίς κοινωνικά ρατσιστικούς παραμέτρους. Πυξίδα αυτού του έργου είναι η Αγάπη προς των συνάνθρωπο. Κι έναν τέτοιο φορέα επιδίωκε να κλείσει ο Πάγκαλος.
Γι’ αυτό δείτε το βίντεο που ακολουθεί να δείτε τι αγνοούν οι «κυβερνώντες» μας! Θα διαπιστώσετε πως μας αγνοούν ως οντότητες όλους μας...

1 σχόλιο:

  1. Προσπαθούν να μας εξουθενώσουν με τον συνεχή, επίμονο και απάνθρωπο και φυσικά προσχεδιασμένο βομβαρδισμό τους (εκ του ασφαλούς φυσικά γιατί στην πιάτσα πέφτει πρόβιο γιαούρτι και πολύ σύντομα ελπίζω να γίνει μολύβι!!)
    Δεν υπάρχει περίπτωση όμως να σταματήσουμε τις προσπάθειές μας. Θα παραμείνουμε ο λαός που έχει εντυπωσιάσει την υφήλιο με το πείσμα, την αντίσταση και την ίδια ώρα τον αλτρουισμό του!

    Θέλω να συγχαρώ όλους τους πρωτεργάτες και εθελοντές του οργανισμού σας και εύχομαι καλή δύναμη.

    Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω το γραφείο των 700,000 τι έχει να πει γι αυτό το θέμα. Τι δικαιολογία μπορεί να ξεφουρνίσει. Θα ήθελα να ρωτήσω τον περιβόητο κ. Πάγκαλο που το πάει τελικά! Αν θέλει να μας βάλει στον «ντορβά» επειδή του υποσχέθηκαν 30 αργύρια, να μας το πει για να προετοιμαστούμε, τουλάχιστον. Δεν θέλω προσωπικά να με πάνε στην «καρμανιόλα» χωρίς να πάρω μαζί μου την οδοντόβουρτσά μου, και ένα μπεμπιλίνο (για καλό και για κακό!!)
    Να βγει σαν άντρας, που ισχυρίζεται ότι είναι, και να πει στον Ελληνικό λαό τι έχει στο μυαλό του. Θέλουμε να ξέρουμε ρε παιδί μου! Είναι με την κλίκα των εχθρών της πατρίδας που προσπαθούν να μας αφανίσουν ή είναι απλός μαλάκας και δεν ξέρει τι του γίνεται. Αν είναι το δεύτερο υπάρχει θεραπεία! Αν είναι όμως το πρώτο, ένα σου λέω χοντρούλη: Θα γυρίσει ο τροχός και πίστεψέ με τότε είναι που θα γαμ…. και ο φτωχός!
    Μην ξεχνάτε το 1917. Ο απλός άνθρωπος, έρχεται κάποια στιγμή που χάνει τον έλεγχο και γίνετε χειρότερος και από τέρας! Η απόγνωση θέτει παρωπίδες στον απλό οικογενειάρχη που υποφέρουν τα παιδιά του και δεν τον νοιάζει ποιός θα του μπει εμπόδιο. Δεν θα λογαριάσει την ίδια την ζωή του γιατί δεν θα έχει τίποτε να χάσει πλέον.

    Πιστεύω να με καταλαβαίνεις εσύ και η παρεούλα που έχεις μπλέξει! Γύρνα πίσω στο λαό που σε ψήφισε! Μην ακούς την κάθε πουτάνα Κίρκη και τις τσούλες τις Σειρήνες που σ’έχουν πλανέψει με υποσχέσεις! Γύρνα πίσω πριν είναι αργά.
    Αυτά για τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή