Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Αποκάλυψη Παπανδρέου: Έχουν έτοιμο το plan B που αφορά την χρεωκοπία μας


Την αποκάλυψη πριν από λίγη ώρα στο διευρυμένο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, πως υπάρχει και plan Β από τους εταίρους που αφορά την ενδεχόμενη χρεωκοπία της χώρας έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο άνθρωπος που επέβαλε το μνημόνιο για να μη πτωχεύσει  η χώρα σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ιπποκράτους παραδέχθηκε έμμεσα πως η πολιτική που ακολούθησε δύο χρόνια τώρα απέτυχε παταγωδώς. 
Όλα τα μέτρα και οι αιματηρές θυσίες έγιναν για να μην χρεωκοπήσουμε έπεσαν στο κενό, όπως και οι ελπίδες μας και τα όνειρα μας.  

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διευρυμένου οργάνου, ο Γιώργος Παπανδρέου περιέγραψε με δραματικούς τόνους τη συζήτηση του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς.
 Οι ώρες αυτές είναι πολύ κρίσιμες για τη χώρα, επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Οι εταίροι μας έχουν έτοιμο ένα Plan A για την παροχή βοήθειας παρά τις δύσκολες δεσμεύσεις και ένα plan B μιας πιθανής χρεωκοπίας και αποχώρησης από την ευρωζώνη», τόνισε.


Έτοιμοι στο ΥΠΟΙΚ
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ είπε ότι ο κίνδυνος είναι υπαρκτός και πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργό, Λουκάς Παπαδήμος έδωσε εντολή στο υπουργείο Οικονομικών και στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους να συντάξουν σημείωμα, το οποίο θα είναι έτοιμο τη Δευτέρα, των συνεπειών για τη χώρα εάν οι ευρωπαίοι εταίροι  ενεργοποιήσουν το Plan Β, δηλαδή την χρεοκοπία της Ελλάδας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου