Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ο Argie & o Terry μας ταξιδεύουν σε άλλη...διάσταση

Στο Cavo Paradiso σε ένα από τα μεγαλύτερα club's του κόσμου αναμένεται το τελευταίο πάρτυ του καλοκαιριού από στιγμή σε στιγμή


Όλα είναι έτοιμα... τα cd  και τα desk στην εντέλεια, τα λαμπάκια από τις κονσόλες περιμένουν να ερωτοτροπήσουν και να χτυπήσουν κόκκινο, τα ακουστικά με τα ονόματα τους γυαλίζουν στο σκοτάδι και  πλέον μείνανε λίγες ώρες για το πάρτυ που ρίχνει αυλαία στο καλοκαίρι, στη Μύκονο φυσικά!
Πλοηγοί στην άλλη διάσταση με γέφυρα τη μουσική τα bites τα δύο αδέρφια djs Terry & Argie.
Αυτοί οι δύο νέοι, αποτελούν πόλο έλξης δεκάδων -ίσως και εκατοντάδων- τουριστών στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου, αφού με τις επιλογές τους στα desks είναι γνωστοί.
Απόψε το βράδυ το cavo-paradiso θα αποτελέσει την έναρξη του εκρηκτικού πάρτυ και ο Terry αλλά και ο Argie θα αναλάβουν κάτω από τους ήχους των κονσόλων τους να ενώσουν ανθρώπους, να ρίξουν τα τείχη της μιζέριας και δώσουν στη ζωή πολύχρωμες και έντονες έννοιες, αυτές που κοντεύουμε να ξεχάσουμε.
Τα παιδιά στέλνουν το δικό τους μήνυμα και αποδεικνύουν περίτρανα πως η νέα γενιά είναι εδώ, έχει παλμό και όνειρα. Ας μας σαγηνεύσουν ο Terry & ο Argie σε ένα ταξίδι που μόνο εκείνοι ξέρουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου