Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Το άδολο ή αλλιώς η καρδιά του ούζου


 
Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης παρουσιάζει την premium κατηγορία Ούζου

Πολλοί αποσταγματοποιοί εδώ και χρόνια δοκιμάζουν και κρατούν για τον εαυτό τους και τους φίλους τους την «καρδιά της καρδιάς» του αποστάγματος, τον πυρήνα της τελικής απόσταξης και το πιο εκλεκτό κομμάτι του ούζου · αυτό που ονομάζουν «αδόλωτο».
Ο Ισίδωρος Αρβανίτης, την δική του «καρδιά της καρδιάς» του αποστάγματος, το δικό του «αδόλωτο», το έλεγε «άδολο».


Η Ποτοποιία Πλωμαρίου, με σεβασμό στην παράδοση, αγάπη για τα παραδοσιακά αποστάγματα και πάθος για τη δημιουργία ούζου με αυθεντικό χαρακτήρα, αποφάσισε να εμφιαλώσει το δικό της «αδόλωτο»,  δίνοντας τη δυνατότητα στους λάτρεις του εθνικού μας ποτού να απολαύσουν ένα premium ούζο, με ποιοτικά χαρακτηριστικά ισάξια των καταξιωμένων διεθνών ποτών.
Για την Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης η δημιουργία μιας premium κατηγορίας ούζου αποτελεί τη φυσική συνέχεια της υψηλής ποιότητας που χαρακτηρίζει το Ούζο Πλωμαρίου.
Το Άδολο είναι η τρίτη απόσταξη της «καρδιάς» του Ούζου Πλωμαρίου που αποστάζεται για τρίτη φορά με υπομονή για 13 ώρες μέσα στο σφυρηλατημένο στο χέρι χάλκινο άμβυκα του 1911 και αποτελεί της «καρδιά της καρδιάς» του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου. Ένα εξαιρετικό απόσταγμα από 100% τριπλή απόσταξη που δημιουργεί τη νέα ξεχωριστή κατηγορία εκλεκτού ούζου για όλους εκείνους που αναγνωρίζουν και εκτιμούν την ποιότητα.

Δοκιμάστε το Άδολο σαν γευσιγνώστες:

-Εμφάνιση: κρυστάλλινη, διαυγής με πυκνά «δάκρυα» και καταγάλανο γαλάκτωμα μετά την αραίωση με νερό
-Άρωμα: φινετσάτο και κομψό με απαλής έντασης αρώματα γλυκάνισου, φινόκιου, κανέλας και χαμομηλιού
-Γεύση: ημίξηρο, με ζεστό αλκοόλ και γεμάτο σώμα που κρατά την ουσία, την απόλυτη ισορροπία της γεύσης και των αρωμάτων σε ένα απόσταγμα 42% vol. Απαλής έντασης, αρώματα γλυκάνισου, φινόκιου, μαστίχας, κακουλέ και κανέλας. Ελαιώδης ευχάριστη υφή με μεγάλη διάρκεια και ελαφρά γλυκό τελείωμα που εκφράζει τον αυθεντικό χαρακτήρα του αποστάγματος.

Το Άδολο, διατηρεί το όνομα, την ποιότητα, την παράδοση και την ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, αναδεικνύοντας ισχυρά χαρακτηριστικά που ουσιαστικά επαναπροσδιορίζουν και αναβαθμίζουν τη γευστική εμπειρία του oύζου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου