Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Το « Running» φυγείν αδύνατον….


Του Ηλία Βερβαινιώτη

Ένας μεγάλος αγώνας - ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών- και παράλληλα γεγονότα αθλητικών εταιριών συνθέτουν το σκηνικό φέτος στην αθλητική Αθήνα… Εσύ  θα μείνεις με «σταυρωμένα τα πόδια»…
Η διαφημιστική καμπάνια της Adidas ονομάζεται adidas open run και σε καλεί να λάβεις μέρος σε μια μοναδική running εμπειρία.
Το 5ο open run έγινε 3 Οκτώβριου στο ΟΑΚΑ. Είχαν προηγηθεί επιτυχημένες διοργανώσεις δίπλα στη θάλασσα στην Παραλία Φαλήρου και στο καταπράσινο Πάρκο Αντώνη Τρίτση.
Οι διαδρομές είναι 5 και 10 km και γίνεται καθοδήγηση από ομάδα γυμναστών της adidas.
Η NIKE το ονομάζει we run Athens και 7 Οκτωβρίου τρέχει σε μία διαδρομή 10 km διασχίζοντας το κέντρο της πόλης. Να σημειωθεί πως οι συμμετοχές έχουν κλείσει.
Όμως το μεγάλο γεγονός είναι ο 30ος ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩN στης 11 Νοεμβρίου όταν το καλλιμάρμαρο θα ζωντανέψει ξανά για να υποδεχθεί τους σύγχρονους μαραθωνοδρόμους. Μαζί με τους ήρωες αυτούς, μπορείς να βρίσκεσαι και εσύ καθώς διοργανώνονται παράλληλες διαδρομές των 5 και 10 km ή να είσαι εθελοντής και βοηθός των αγώνων. (σε αυτές που είχε τρέξει και ο ΓΑΠ.)
Τρέξιμο στην Αθήνα, που ακούστηκε αυτό; Η πόλη είναι μόνο για τα αυτοκίνητα… Και όμως φέτος μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να δούμε την πόλη με άλλο μάτι.
Πληροφορίες για κάθε επερχόμενο αγώνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου