Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Μελαγχολικοί και ροκ οι Noise Annoyz

Τι συμβαίνει όταν πέντε νέοι ενώνουν τα όνειρα τους, τους προβληματισμούς τους αλλά και την μελαγχολία τους; Βρίσκουν κοινό παρανομαστή τη μουσική και δημιουργούν τους Noise Annoyz
Μια νέα μπάντα που σίγουρα θα αφήσει το δικό της στίγμα τα επόμενα χρόνια στην ελληνική ροκ σκηνή.
Η αρχή
Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του 2011, που με ενθουσιασμό και αγάπη για την καλή μουσική, συστήθηκαν οι
Noise Annoyz.

Με μελαγχολικό ήχο αλλά και έντονες ροκ εξάρσεις, η παρέα των μουσικών διασκευάζει επιλεγμένες μουσικές από την trip hop, alternative rock και pop -rock διεθνή μουσική σκηνή.
 Με αφετηρία την Ανατολική Αττική όπου και διαμένουν, αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους στις πρόβες και έχουν πραγματοποιήσει μια σειρά από live εμφανίσεις σε πολλές μουσικές σκηνές αλλά και φεστιβάλ αφήνoντας πολύ θετικές εντυπώσεις.

«Η μουσική είναι για εμάς μια βουτιά στη μαρμίτα με το μαγικό ζωμό! Με ένα δικό της τρόπο μας γεμίζει ενέργεια, δύναμη και αισιοδοξία! 
Παρά τις υποχρεώσεις που μπορεί να ενέχει ως ασχολία, καθώς απαιτεί μελέτη, αφοσίωση  και χρόνο που πολλές φορές δεν επαρκεί, είναι ένας μικρός εθισμός που όσοι τον ζουν δε μπορούν να τον αποχωριστούν», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Πειραματίζεται με ήχους
Ψάχνοντας το δικό του ήχο, το συγκρότημα πειραματίζεται αυτή τη στιγμή με ακούσματα και μουσικές και συνθέτει δικό του υλικό.
Εδώ μας παρουσιάζουν την όμορφη διασκευή τους στο κομμάτι Running up that hill της Kate Bush, που ηχογράφησαν πρόσφατα.  




Οι Noise Annoyz είναι οι:
Έφη Θεολόγου: Φωνητικά
Χάρης Χριστόπουλος: Πλήκτρα
Μανώλης Βλαστός: Μπάσο
Κωνσταντίνος Μαντζουράνης: Τύμπανα
Θάνος Χρυσόμαλλος: Ηλεκτρική Κιθάρα


Ακούστε τους Noise Annoyz:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου