Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Θεσμός το φεστιβάλ Stand up Comedy



Τις πύλες του ανοίγει σήμερα το βράδυ στις 9 το 2ο Φεστιβάλ Stand Up Comedy (κωμικού μονόλογου), στην Τεχνόπολις στο Γκάζι.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Γιώργος Χατζηπαύλου και θα πλαισιωθεί από επαγγελματίες του χώρου, όπως ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, ο Λάμπρος Φισφής,  και ο νικητής του 1ου Φεστιβάλ,  Αλέξανδρος Τιτκώβ.
Special guest θα είναι η Μάρω Μαρκέλλου, για την μουσική πινελιά της βραδιάς.  

Το Φεστιβαλ Stand up Comedy
Το stand up comedy είναι ένας συνδυασμός: ένα έξυπνο κείμενο, ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένα μικρόφωνο. Είναι τέχνη με κανόνες - εξαιρέσεις και  πολύ, μα πολύ γέλιο!
Το Φεστιβαλ Stand up Comedy, το οποίο, μετά την περσινή τεράστια επιτυχία που σημείωσε τείνει να αποτελέσει θεσμό στα καλλιτεχνικά δρώμενα, δίνει βήμα σε όποιον θέλει να προβάλλει το έργο του  και να προβληθεί μέσα από αυτό.
Δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να εκφραστούν και να τους γνωρίσει
το κοινό τους.
Φέτος, η κριτική επιτροπή του τελικού θα αποτελείται από αναγνωρισμένους καλλιτέχνες του Stand Up Comedy (κωμικού μονόλογου), από εκπρόσωπο της  «Τεχνόπολις», του «Πολύτροπο Τέχνης», του «Comedy Lab» και της «ΕΡΤ Α.Ε».
Από την κριτική επιτροπή θα δοθούν  3 βραβεία για τους τελικούς νικητές.
Και βέβαια το βραβείο «κοινού» ... όλοι όσοι παρευρίσκονται θα ψηφίζουν για να αναδείξουν τον νικητή που θέλουν.
Όσοι επιλεγούν από τους διαγωνιζόμενους που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους μπροστά σε κοινό και σε κριτική επιτροπή, θα έχουν αμέσως διαφημιστική προβολή και θα πάρουν μέρος στις μεγαλύτερες  παραστάσεις  Stand Up Comedy στην Αθήνα.

Η προβολή και η μετάδοση σ’ όλη την Ελλάδα θα γίνεται μέσω διαδικτύου σε συνεργασία με το «Comedy Lab» (http://www.comedylab.gr/).

Διαγωνισμός
Το  «Πολύτροπο Τέχνης» προσφέρει δύο διπλές προσκλήσεις στους αναγνώστες του Πινακίου για σήμερα το βράδυ. Στείλτε mail με την ένδειξη Stand up Comedy
Επειδή όμως ακολουθούν κι άλλοι διαγωνισμοί τις προσεχείς ημέρες κάντε like στο http://www.facebook.com/pinakio

Χορηγός Διαγωνισμού: 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου