Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Χιόνια με καθυστέρηση μιας εβδομάδας



Ο καιρός μας τα χάλασε αφού άργησε να έρθει...μια εβδομάδα. Σήμερα ο χιονιάς έκανε την επέλαση του στην Αττική προκαλώντας πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο και κατά προέκταση στις μετακινήσεις των κατοίκων της πρωτεύουσας.
Κλειστός είναι ο περιφερειακός Πεντέλης από το 414 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο έως τον Αγιο Πέτρο, όπως και η λεωφόρος Διονύσου από Ανατολή προς Διόνυσο. Κλειστές είναι επίσης η Λ. Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ και η παλαιά εθνική οδός Αθηνών - Θηβών, από το 4ο χλμ, για τα βαρέα οχήματα.

Στη Μακεδονία μας
Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, ομαλά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο των νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών και Πέλλας, καθώς και στους νομούς Φλώρινας και Γρεβενών. Χωρίς προβλήματα κινούνται τα οχήματα στο οδικό δίκτυο της Ανατολικής Μακεδονίας. Κλειστό παραμένει το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας, ενώ ανοικτός είναι ο δρόμος από τη Νάουσα, προς το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια.

Ο χιονιάς άργησε τουλάχιστον μία εβδομάδα
Φανταστείτε οι νιφάδες χιονιού να είχαν κάνει την εμφάνιση τους την περασμένη ή την προπερασμένη εβδομάδα, δηλαδή ανήμερα την Πρωτοχρονιά ή τα Χριστούγεννα. Σίγουρα θα ήταν ιδανικά, καθώς όλοι θα απολαμβάναμε μια λευκή και «καθαρή» ημέρα. Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν...

Πινάκιο (pinakio.blogspot.gr) Παγοδρόμιο ο Κηφισός από Pinakio
Πινάκιο (pinakio.blogspot.gr) με Τράγκα στα Χιόνια από Pinakio
Πινάκιο (pinakio.blogspot.gr) Περιστέρι χιόνια από Pinakio

2 σχόλια:

  1. Ημαρτον ρε φιλε με τα χαζο-videakia σου ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλαρακο αν δεν σου αρεσει μην τα βλεπεις. Εμεις οι υπολοιποι γελαμε πολυ, ξεχναμε τα πραγματικα μας προβληματα και ασχολουμαστε αν πεσανε 10 σκατονυφαδες στην Πρωτευουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή