Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Καρνέζης: Το όπλο μας η καρδιά μας…





Σκίτσο: Σπύρος Μουρατίδης

Από τους διακριθείς της ελληνικής ομάδας κόντρα στους Ιάπωνες αναμφισβήτητα ήταν ο Ορέστης Καρνέζης.
Ο ίδιος μίλησε μέσα από το αεροπλάνο της επιστροφής από το Νατάλ στο Αρακαζού για την ισοπαλία της Εθνικής Ανδρών με την Ιαπωνία και το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού.
«Νομίζω κάναμε ένα καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Θέλαμε όλοι πολύ να παίξουμε καλά. Να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα στην πρεμιέρα. Μείναμε με δέκα παίκτες σχετικά νωρίς. Αυτό έπρεπε να μας δώσει περισσότερη δύναμη και κουράγιο και περισσότερα τρεξίματα για να καλύψουμε τους κενούς χώρους. Νομίζω το παλέψαμε και μέχρι το τέλος και πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό».
«Η αλήθεια είναι ότι πάντα στις πρεμιέρες δεν ξεκινάμε καλά. Και είναι και σαν μια μικρή λίγκα ούτως ώστε αν κάνεις μια ήττα στην αρχή να είναι δύσκολο στη συνέχεια. Νομίζω ότι μπορούμε και με τέσσερις βαθμούς να περάσουμε. Είναι πολύ πιθανό σε τέτοια παιχνίδια να κάνεις και έξι βαθμούς και να μείνεις έξω. Αλλά νομίζω ότι αυτός ο βαθμός ήταν πολύ σημαντικός και με μια νίκη κόντρα στην Ακτή μπορούμε να τα φέρουμε όλα τούμπα».
«Νομίζω ότι γενικότερα όλα τα παιχνίδια της Εθνικής αγωνιζόμαστε με πάρα πολύ πάθος. Είμαστε πολύ περήφανοι όλοι που αγωνιζόμαστε στην Εθνική ομάδα. Βγάζουμε αυτή την περηφάνια, αυτό το πάθος. Και νομίζω ότι η διαφορά μας από τις άλλες ομάδες είναι ότι παίζουμε με περισσότερη καρδιά, το θέλουμε περισσότερο. Και αυτό νομίζω μας έχει φέρει εδώ που μας έχει φέρει και ευελπιστούμε να πάμε ακόμα πιο πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου