Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ο Πάνος Παπανικολάου καταγγέλλει παράνομη ηχορύπανση στις ώρες κοινής ησυχίας (βίντεο)

«Οι κάτοικοι της Αιμιλίου Βεάκη  δεν μπορούν να κοιμηθούν από τα ντεσιμπέλ αφού παραμένουν στα ύψη και μετά τις 2 το βράδυ»


Διαμαρτυρία στις γειτονιές του Περιστερίου πραγματοποίησαν κάτοικοι επειδή ενοχλούνται από την ηχορύπανση αλλά και από την προσβασιμότητα στα πεζοδρόμια.
Μιλώντας στο Πινάκιο ο Πάνος Παπανικολάου επικεφαλής της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου και πρόσφατα εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος τόνισε πως ο λόγος της οξύτατης διαμαρτυρίας είναι επειδή καταπατούνται δικαιώματα πολιτών καθώς η ηχορύπανση και η μη προσβασιμότητα έχουν φέρει τους κατοίκους του συγκεκριμένου σημείου της πόλης σε απόγνωση.






Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση τους υπογραμμίζουν, « Η ηχορύπανση τις ώρες κοινής ησυχίας από κάποια καταστήματα (μπαρ, καφετέριες κτλ) είναι απίστευτη με κατάφωρη παραβίαση κάθε σχετικής νομοθεσίας….


Ξεκαθαρίζουμε εξ αρχής πως τίποτα δεν έχουμε ενάντια σε έντιμους επαγγελματίες. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στην ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ, στην ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ και στην ΑΡΠΑΧΤΗ να μας κλέψουν τις γειτονιές μας και να τις μετατρέψουν σε ΓΚΕΤΟ…», αναφέρουν και στην συνέχεια υπογραμμίζουν,  « Απαιτούμε να δοθούν από το Δήμο στους κατοίκους τα σχέδια αναμόρφωσης ΑΜΕΣΑ γιατί ΠΟΛΛΑ
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ για την πρόθεση μείωσης του υπάρχοντος Πρασίνου, Να παρθούν άμεσα μέτρα από τις αρμόδιες Αρχές (ΠΕΡΠΑ, Αστυνομία, Δήμος) για την ηχορύπανση και άλλες ακραιφνείς παρανομίες, ο Δήμος να αφαιρεί τις άδειες όσων παρανομούν μετά από προειδοποίηση όπως έχει καθήκον και αρμοδιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου