Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

World party by…Dj Terry






Παρά το νεαρό της ηλικίας του παίζει μουσική στο νούμερο 1 club της χώρας, στο cavo paradiso και με τις επιλογές του παρασύρει τον κόσμο που βρίσκεται από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου σε ένα ξέφρενο και ατελείωτο πάρτι. 

Συνέντευξη στον Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλο

Ο λόγος για τον Dj Terry ο οποίος κάνει αργά βήματα αλλά και σταθερά και να που έφτασε στην κορυφή.
Άλλωστε πολλοί είναι οι djs που ονειρεύονται να παίξουν μουσική σε ένα τέτοιου βεληνεκούς club ελάχιστοι είναι αυτοί που το καταφέρνουν.
Πίσω από τα desks δίνει παλμό, ένταση και ρυθμό

Τον Dj Terry τον ξέρω πριν ακόμη τολμήσει το πρώτο του βήμα προς το όνειρο του και από τότε δεν έχει παρασυρθεί από τις σειρήνες της επιτυχίας που ηχούν στα αυτιά του. Αυτό κατ’ εμέ (σ.σ το ότι κρατάει την αυθεντικότητα και την σεμνότητα του) οφείλεται στην οικογένεια του και την Παιδεία που έχει υιοθετήσει από αυτήν.  Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως και ο αδερφός του ο Dj Argie είναι συνοδοιπόρος στο ίδιο όνειρο…  και σίγουρα τα δύο αδέρφια πίσω από τα desks έχουν να μας μεταφέρουν δεκάδες φορές σε άλλη διάσταση.
Με τον αδερφό του Dj Argie
Στην συνέντευξη που μου έδωσε ο Dj Terry στο idradio.gr μιλάει για τα πάντα, για τα όνειρα του, τις φιλοδοξίες του ακόμη και για την Αυστραλία όπου του πρότειναν να παίξει μουσική… Ακούστε το ηχητικό αρχείο που ακολουθεί! 


Tα δύο αδέρφια Dj's προαναγγέλονται για τα πάρτι του Cavo
Σε κοινή τους εμφάνιση στην Γένοβα της Ιταλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου