Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Γραμματική Χριστίδου: Όνειρο αλλά και στόχος η συμμετοχή στην Ολυμπιάδα

 
Συνέντευξη στον Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου

Η αρχή λένε πως είναι το ήμισυ του παντός γεγονός που δεν τίθεται σε αμφισβήτηση…Το ήθος είναι στοιχείο το οποίο  «κληρονομείται» μέσα από την οικογένεια και μεταδίδεται από γενιά σε γενιά. Την ίδια ώρα το ήθος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύνθεσης ενός αθλητή πόσο μάλλον ενός πρωταθλητή.
Η Γραμματική Χριστίδου είναι μια νεαρή κοπέλα από την ακριτική Πτολεμαϊδα που έχει κατακτήσει την Τρίτη θέση στον κόσμο στο Taekwondo. Παρά την μεγάλη της επιτυχία κρατάει χαμηλούς τόνους και διακατέχεται από ήθος που αρμόζει σε πρωταθλητή τέτοιου βεληνεκούς.
Πέρα από τις επίπονες καθημερινές προσπάθειες της, τις θυσίες της, είναι η οικογένεια της που την ωθεί να φτάσει ακόμη πιο ψηλά.  Ο πατέρας της είναι και προπονητής της, είναι ο Χρίστος Χριστίδης, ένας άνθρωπος που έκανε μόδα την πολεμική τέχνη του Taekwondo στην Πτολεμαϊδα. Πέρα από τις επιτυχίες της κόρης του (Γραμματικής), έχει «σφυρηλατήσει» παιδιά τα οποία κατακτούν συνέχεια τίτλους εντός και εκτός των συνόρων.

Πριν λίγες ημέρες στην διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή μου, το mind attack, φιλοξένησα την Γραμματική Χριστίδου η οποία και μου μίλησε για τις επιτυχίες της, για τον στόχο της αλλά και το όνειρο της που είναι η Ολυμπιάδα, για τον Σύλλογο Εορδαϊκή Δύναμη, για τους συναθλητές της, για την οικογένεια της και τον πατέρα της αλλά και για τις σπουδές της στην ιατρική…!!!
Περισσότερα στο ηχητικό αρχείο που ακολουθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου