Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Παρόντος του Πινακίου η 12η γιορτή εθελοντισμού

Ήταν μια διαφορετική γιορτή από τις άλλες...Όλοι ήταν παρόντες αγνοώντας μάλιστα τις άγριες διαθέσεις του καιρού, εκπρόσωποι από 40 ΜΚΟ μίλησαν στον κόσμο που διάβαινε την Αποστόλου Παύλου στο Θησείο για το μέγεθος της σημασίας του εθελοντισμού.
Παρόν  ως χορηγός επικοινωνίας και το Πινάκιο  

Η ψυχή της εκδήλωσης η Σέμη Γκούφα 

Ήταν μια μέρα που κάναμε την διαφορά «One day to make a difference!», με το μήνυμα αυτό, οι 40 εθελοντικοί  οργανισμοί  για 12η συνεχή χρονιά παρεβρέθηκαν σε μια ανοιχτή γιορτή για τον Εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά του.
 Οι ιδέες του Εθελοντισμού και της Αλληλεγγύης αποδεικνύονται, πλέον, ως απαραίτητο στοιχείο για µία κοινωνία ζωντανή, υγιή και εξελισσόμενη.
Φορείς όπως: UNICEF, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Φλόγα, Γιατροί του Κόσμου, Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Παιδικά χωριά SOS, Κέντρο στήριξης Οικογένειας ΚΕ.Σ.Ο, Κέντρο Ζωής, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, «Μείνε Δυνατός» ΚΕΘΕΑ Διάβαση, Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος, ήταν μόνο μερικοί από τους τοπικούς και διεθνείς συμμετέχοντες.

Οι εκπρόσωποι όλων των φορέων 


Τέλος σημειώνεται πως οι  περαστικοί από το κιόσκι της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΈΔΡΑ» άφησαν το δικό τους "αποτύπωμα" προκειμένου να στηρίξουν την δράση του εθελοντισμού φτιάχνοντας έτσι ένα ωραίο «μωσαϊκό» καμβά...!
Αποτύπωμα εθελοντισμού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου