Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Τζίνα Μαμάκη: Το μοντέλο από τα Γιάννενα που ετοιμάζεται να κατακτήσει Μιλάνο και Λονδίνο


Συνέντευξη στον Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλο

Αναμφισβήτητα μια από τις όμορφες νέες Ελληνίδες που έχουν ανέβει στις πασαρέλες τον τελευταίο χρόνο είναι η Τζίνα Μαμάκη.
Η ίδια μιλώντας στο idradio.gr και στην εκπομπή mind attack υπογράμμισε πως από τα 17 της ασχολείται με το χώρο του μόντελινγκ όταν ακόμη βρισκόταν στα Γιάννενα.
Με τον νεαρό σχεδιαστή μόδας Vassilis Thom

Στην συνέχεια κάνει ιδιαίτερη μνεία στον νεαρό σχεδιαστή μόδας Vassilis Thom (αφού είναι η μούσα του τελευταίου), τονίζοντας πως πρόκειται για έναν νέο ιδιαίτερα ταλαντούχο άνθρωπο ο οποίος την βοήθησε να αναρριχηθεί στο χώρο του μόντελινγκ.
Η Τζίνα Μαμάκη αποκαλύπτει πως έχει προτάσεις συνεργασίας από το εξωτερικό και γι’ αυτό το λόγο το επόμενο διάστημα θα βρίσκεται Μιλάνο, Λονδίνο και μετά Τουρκία.
Ανοίγει τα φτερά της για Μιλάνο και Λονδίνο 

Ωστόσο παρά την επιτυχία της κρατά χαμηλούς τους τόνους εφαρμόζοντας ως ευαγγέλιο μια παροιμία που της μεταλαμπάδευσε η μητέρα της η οποία λέει: Να μην κάνεις μεγάλα βήματα αλλά το κάθε σκαλοπάτι που ανεβαίνεις να το φιλάς…
Ακούστε το ηχητικό αρχείο από την συνέντευξη που ακολουθεί:













































































Σε όλες τις φωτογραφίες που προηγήθηκαν η Τζίνα Μαμάκη φορά τις δημιουργίες του Vassilis Thom δείτε και άλλες πατώντας εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου