Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Βαρύτητα στην μεσαία τάξη δίνει ο Χατζημαρκάκης



Προτεραιότητα στην μεσαία τάξη δίνει μέσα από τις συντεταγμένες που χαράζει ο Πρόεδρος των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών Γιώργος Χατζημαρκάκης , «Αυτό που προέχει σήμερα είναι να μπορέσει η χώρα να στηρίξει την μεσαία παραγωγική τάξη που έχει πληγεί όλα αυτά τα χρόνια. Θέλουμε να είμαστε μια δύναμη ευθύνης που θέτει στο επίκεντρο την προάσπιση του μόχθου του ελληνικού παραγωγικού ιστού. Είμαστε εδώ, ως δύναμη ενότητας και συνεργασίας και στο πλαίσιο αυτό είμαστε ανοικτοί στο διάλογο με τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις.
Για μας είναι απολύτως ξεκάθαρο πως πρέπει να στηριχτεί γρήγορα και αποτελεσματικά η μεσαία τάξη για να μπορέσει να στηρίξει την ελληνική κοινωνία. Κι αυτό το εγχείρημα απαιτεί ευρύτερες συνεργασίες», δήλωσε ο κ. Χατζημαρκάκης.
Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του συνεδρίου εργασίας, αποτυπώθηκαν οι προτάσεις των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών για όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία με κυρίαρχο στόχο την αναπτυξιακή πορεία της χώρας στη μεταμνημονική εποχή και την κοινωνική συνοχή.
Να σημειωθεί τέλος, πως με απόφαση του συνεδρίου, Υπεύθυνος Επικοινωνίας αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ατσαλάκης και Εκπρόσωπος Τύπου ο δικηγόρος Νίκος Κότσαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου