Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Το συνέδριο που επιστέγασε και επιβεβαίωσε την επιτυχία των επιχειρηματιών και επιστημόνων


Οι HUMANS πλέον είναι θεσμός για  τους νέους επιστήμονες και επιχειρηματίες. Δίνει διεξόδους σε προβλήματα και με τις  κατά καιρούς δράσεις του δίνει τον νεανικό παλμό σε κοινωνικά θέματα.
Άλλωστε και σύμφωνα με όσα αναγράφει η ταυτότητα του Ομίλου, οι  O.N.E.E. HU.M.A.N.S. είναι ένας όμιλος ενεργών πολιτών με υψηλό αίσθημα εθελοντισμού και προσφοράς. Συστάθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με σκοπό τη διοργάνωση δράσεων για τους τομείς της Νεολαίας, της Επιστήμης και της Επιχειρηματικότητας. Μέσο για την επίτευξη των στόχων αποτελεί το κοινό όραμα των μελών, το όραμα δηλαδή της μαζικής κινητικότητας των ανθρώπων για κοινωφελείς στόχους.

O υπέρ-δραστήριος Κώστας Μησιάλης
Εμπνευστής τους ο υπέρ-δραστήριος Κώστας Μησιάλης ένας νέος με όραμα για το μέλλον που αγνοεί τις κακουχίες των καιρών και με μοναδικούς γνώμονες τα όνειρα του και την πίστη του, προχωρά με προορισμό μια πιο ανθρώπινη και λειτουργική χώρα.

Σε 2,5 χρόνια η δράση του Ομίλου είναι πλούσια. Έχουν ιδρυθεί παραρτήματα στην Δυτική Μακεδονία, ενώ πριν λίγες ημέρες εγκαινιάστηκε και το παράρτημα των Αθηνών αλλά και αυτό της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.



Σημείο αναφοράς το συνέδριο το οποίο έλαβε χώρα στις 4 του Οκτώβρη στο δημοτικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης όπου νέοι από όλη την χώρα και τα παραρτήματα του Ομίλου αντάλλαξαν ιδέες, σκέψεις και προτάσεις…

Σίγουρα με τέτοια νιάτα δεν φοβόμαστε το μέλλον που έρχεται!



Πάρτε μια μικρή γεύση των δράσεων τους από το βίντεο που ακολουθεί: 





Μπείτε και στο blog τους για να ενημερωθείτε: http://onee-humans.blogspot.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου