Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Kisterss...Χρόνια σας Πολλά!!!


Ακριβώς πριν από ένα χρόνο  τέτοια ημέρα η Όλγα και η Γωγώ Φαρμάκη έδιναν σάρκα και οστά στο όνειρο τους… το οποίο ονόμασαν Kisterss.
«Η αγάπη μου για τη μόδα είναι εκείνη που με ώθησε στη δημιουργία ενός fashion blog ονόματι kisterss μαζί με την αδερφή μου και σιγά- σιγά προσπαθούμε να βρίσκουμε τρόπους να εξελισσόμαστε», είχε δηλώσει στην συνέντευξη της (δείτε την εδώ) η Γωγώ Φαρμάκη στο Πινάκιο και είχε συμπληρώσει, «πρόκειται για ένα καθημερινό ημερολόγιο δικό μου και της Όλγας στο οποίο δείχνουμε ιδέες για οικονομικά αλλά στυλάτα ντυσίματα! Κάνουμε διαγωνισμούς, δίνουμε δώρα, συνομιλούμε με όλα τα κορίτσια που μας στέλνουν μήνυμα και τις βοηθάμε για το καθημερινό τους ντύσιμο».


Ο χρόνος και ο διαγωνισμός

«Οι Kisterss κλείνουν ένα χρόνο και θέλουν να σε γνωρίσουν απο κοντά ! 
Ανέβασε και εσύ μία αγαπημένη σου φωτογραφία με την αδερφή ή την κολλητή σου με το hashtag #kisterss», προαναγγέλλουν τον διαγωνισμό τους στην επίσημη σελίδα στο
facebook  και συνεχίζουν,  «Η φωτογραφία με τα περισσότερα Likes, κερδίζει!
Και το Σάββατο 8 Νοεμβρίου σας περιμένουμε και τις δύο να το περάσουμε μαζί, να σας χαρίσουμε υπέροχα δώρα από την εταιρία lucifair_mia  και να βγάλουμε ακόμα περισσότερες #kisterss φωτογραφίες»!

Ε μην κάθεστε και εσείς,..ανά χείρας τα κινητά και αποθανατίστε τις καλύτερες στιγμές σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου