Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

To Smart που... σκόρπισε τον θάνατο



Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μία γυναίκα, θύμα του τρομακτικού τροχαίου που σημειώθηκε στην Πέτρου Ράλλη όταν ο οδηγός ενός Smart έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και παρέσυρε πεζούς και αυτοκίνητα.

Η γυναίκα νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ενώ έχει χάσει το ένα της πόδι, όταν το Smart που οδηγούσε ο 27χρονος Αλβανός οδηγός την παρέσυρε. Σοκαρισμένος είναι όμως ο σύζυγός της, ο οποίος είδε το τρομακτικό σκηνικό να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι βρισκόταν στη στάση του λεωφορείου. Ο άνδρας ήταν πάνω στο πεζοδρόμιο, όχι όμως και η άτυχη γυναίκα. Εκείνη βρισκόταν στον δρόμο τη στιγμή που το Smart διέγραψε την πορεία του θανάτου  με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την ακρωτηριάσει. Ο άνδρας έπαθε σοκ, καθώς ξαφνικά είδε το ΙΧ να χτυπάει τη σύζυγό του, ενώ εκείνος ήταν ανήμπορος να τη βοηθήσει.


Το χρονικό της ανείπωτης τραγωδίας


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, όλα άρχισαν όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου (smart) ο οποίος είναι πιθανότατα αλλοδαπός, τράκαρε με ένα ταξί.
Στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και αφού μπήκε στο δεξί ρεύμα της Πέτρου Ράλλη, με κατεύθυνση τη Νίκαια, έπεσε επάνω σε περίπτερο και παρέσυρε και διαμέλισε μία γυναίκα, καθώς και τον αστυνομικό που την ώρα εκείνη έβγαινε από το κτίριο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών.
Ο οδηγός του μικρού αυτοκινήτου προκάλεσε, επίσης και καραμπόλα τριών αυτοκινήτων, και τραυμάτισε έναν άνδρα και μία γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Η γυναίκα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, καθώς έχει ακρωτηριαστεί στο πόδι.

Όσον αφορά στον οδηγό του Smart, μετά την τραγωδία που προκάλεσε πέτυχε ν΄ απεγκλωβιστεί μόνος του από το αυτοκίνητό του και άρχισε ν΄ αναζητεί βοήθεια, καθώς έχει τραυματιστεί.
Διερχόμενοι οδηγοί και πολίτες που είχαν παρακολουθήσει τι είχε συμβεί, μόλις συνήλθαν από το σοκ με τους νεκρούς και τραυματίες επιτέθηκαν στον οδηγό που είχε προκαλέσει το μακελειό στο δρόμο και επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.
Στο χώρο του δυστυχήματος έφτασαν άμεσα η Πυροσβεστική, η Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ,διασώστες του οποίου άρχισαν να μαζεύουν τραυματίες και να τους πηγαίνουν στα νοσοκομεία.

Το δε σκηνικό στην περιοχή θύμιζε εικόνα μεσανατολικής πόλης μετά από έκρξη βόμβας, αφού παντού υπήρχαν συντρίμμια, σπασμένα γυαλιά, διαλυμένες λαμαρίνες και αίματα απλωμένα σε διάφορα σημεία της ασφάλτου...
Ο ασυνείδητος οδηγός του smart που προκάλεσε το μακελείο στο δρόμο συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα δώσει κατάθεση για το τι τον οδήγησε στο να βάψει με αίμα την άσφαλτο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου