Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Όταν ο BATMAN έχασε από τον Μπεν Άφλεκ


Έκανε την λέξη, τον όρο ακόμη και τον ήρωα αν προτιμάτε του BATMAN συνώνυμο με το όνομα του…Και στις τρεις ταινίες που πρωταγωνίστησε ο Κρίστιαν Μπέιλ καθήλωσε και τον πιο απαιτητικό οπαδό του σκοτεινού ιππότη του Γκόθαμ καθώς με τις ερμηνείες του απέδειξε πως ο ρόλος είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του.

Μαζί με την μαύρη κάπα και το μαύρο προσωπείο ο Κρίστιαν Μπέιλ ενσωματώθηκε στο DNA του Μπρους Γουέην και κυνήγησε μέχρις εσχάτων τους πιο παρανοϊκούς και επικίνδυνους εγκληματίες, τον πολυμήχανο Τζόκερ και τον μίνι-Άτλαντα Μπέιν.

Άποψη του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου

Μάλιστα πολλοί από τους θεατές βγαίνοντας από τις σκοτεινές κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2012 χορτασμένοι από το The Dark Knight Rises ανυπομονούσαν ξανά ο Μπέιλ να βάλει την μαύρη στολή και να αποτρέψει την καταστροφή της Γκόθαμ  από επικίνδυνους και διεστραμμένους νους.

Ωστόσο, όχι μόνο αυτό δεν συνέβη αλλά ανακηρύχτηκε διάδοχος του Μπέιλ ο κος. Μπεν Άφλεκ…
Το αποτέλεσμα; Να δυσανασχετήσουν εκατομμύρια ανά την υφήλιο οπαδοί του BATMAN
Αναλογιστείτε πως ένιωσε ο ίδιος ο Κρίστιαν Μπέιλ (που είχε δώσει ψυχή τε και σωματι για το συγκεκριμένο ρόλο) .
Μη μπορώντας να κρύψει την πικρία του προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
«Όταν άκουσα ότι κάποιος άλλος παίρνει τον ρόλο πάγωσα και έμεινα να κοιτάζω το κενό»: είναι η εξομολόγηση του Κρίστιαν Μπέιλ στο περιοδικό «Empire» για την ταινία «Μπάτμαν εναντίον Σούπερμαν» του Ζακ Σνάιντερ και τον ρόλο του Μπάτμαν που άφησε να του φύγει μέσα από τα χέρια.

Δεν θέλησε να συνεχίσει το χατ τρικ του «Σκοτεινού ιππότη», ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε ως πρόθυμος σύμμαχος του σκηνοθέτη, τα υπόλοιπα πέρασαν στην Ιστορία. Μαζί και τα πισωγυρίσματα του Μπέιλ, πρωταγωνιστή στο επερχόμενο «Εξοδος» του Ρίντλεϊ Σκοτ: «Πρέπει να παραδεχτώ ότι, παρόλο που ένιωσα πως είχε έρθει η σωστή στιγμή να σταματήσω, είχα πάντα μία φωνή μέσα μου που μου έλεγε "ας συνεχίσουμε, ας κάνουμε ένα ακόμα"».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου