Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Αποκτήστε ένα βιβλίο δίνοντας ζάχαρη…και βοηθήστε άπορες οικογένειες

Η ομάδα της Κοινωνικής Δομής Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας  της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο «ΈΔΡΑ» που οργάνωσε το ανταλλακτικό μπαζάρ βιβλίων 
Μια πρωτοβουλία που αξίζει προβολής αλλά και συγχαρητηρίων είναι αυτή που διαδραματίζεται αυτή την στιγμή και μέχρι αύριο (15 Νοεμβρίου) στο Ίλιον καθώς οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας  της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο «ΈΔΡΑ» σε συνεργασία  με τον  Δήμο Ιλίου διοργανώνουν διήμερο ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου.
Τι ακριβώς γίνεται;  Στο κτήριο των Κοινωνικών Δομών, Ικάρου 28 & Κάλχου 64 στο Ίλιον υπάρχει μια αίθουσα γεμάτη βιβλία που μπορείτε να τα αποκτήσετε δίνοντας ως αντίτιμο είδη πρώτης ανάγκης. Έτσι στηρίζετε την προσπάθεια των δομών οι οποίες καθημερινά προσφέρουν γεύματα σε άπορες οικογένειες.
Μιλώντας στο Πινάκιο η υπεύθυνη των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας  της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο «ΈΔΡΑ» σε συνεργασία  με τον  Δήμο Ιλίου κα. Αριστέα Γκούτσιου υπογράμμισε,
«Οι εκδοτικοί οίκοι στήριξαν την πρωτοβουλία μας αυτή και τους ευχαριστούμε θερμά. Έχουμε ορίσει ως αντίτιμο για κάθε βιβλίο τέσσερα είδη πρώτης ανάγκης, ενώ με τον ίδιο αριθμό προϊόντων μπορεί κάποιος να αποκτήσει δύο παιδικά βιβλία. Ευελπιστούμε πως θα πάει καλά το συγκεκριμένο εγχείρημα».


Μπαζαρ βιβλίων με κοινωνικο αντίτιμο από Pinakio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου