Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Κική Διάφα: Οι πολίτες της Κοζάνης είναι αρκετά ευαισθητοποιημένοι



Gala από τον «Όμιλο ΝΕΕ HUMANS Κοζάνης» για παιδιά με Αισθησιοκινητικές διαταραχές


Μια πράξη αλληλεγγύης διοργανώνεται αύριο το βράδυ στην Κοζάνη. Συγκεκριμένα ο Όμιλος ΝΕΕ HUMANS Κοζάνης διοργανώνει Gala τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Αισθησιοκινητικές διαταραχές Ηλιαχτίδα.
Στο Πινάκιο μιλάει για αυτή την δράση η πρόεδρος του Ομίλου Κική Διάφα η οποία μάλιστα εκφράζει την αισιοδοξία της για την έκβαση της εκδήλωσης.
Εμείς ως Πινάκιο την επικροτούμε και την παρουσιάζουμε και ευχόμαστε να ακολουθήσουν και στο μέλλον  ανάλογες δραστηριότητες.
Ακολουθεί η μίνι συνέντευξη της κας. Διάφας


Κάνετε ένα γκαλά τις επόμενες ημέρες. Για ποιο λόγο γίνεται αλλά και που γίνεται;

«Ο Όμιλος ΝΕΕ HUMANS Κοζάνης ξεκίνησε τη δράση του πριν ένα χρόνο διοργανώνοντας ένα Χριστουγεννιάτικο Gala  τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για την αποκατάσταση της υγείας ενός παιδιού. Έτσι αποφασίσαμε να κλείσουμε τον ένα χρόνο δράσης διοργανώνοντας και πάλι ένα Χριστουγεννιάτικο Gala διαθέτοντας τα έσοδα σε πιο πολλά παιδία αυτή τη φόρα, στο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Αισθησιοκινητικές διαταραχές Ηλιαχτίδα. Το Gala θα λάβει χώρα το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στο café bar Κόκκινο Μήλο(Πλ.Γ.Τιάλιου 3, Κοζάνη) και ώρα 9:00μ.μ.»


Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να κάνετε την συγκεκριμένη ενέργεια;

«Οι ΟΝΕΕ Humans είναι ένας όμιλος ενεργών πολιτών με υψηλό αίσθημα εθελοντισμού και προσφοράς.
Έχοντας υπόψη τις ανάγκες όλων τον εθελοντικών οργανώσεων και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα παιδιών αποφασίσαμε να διαθέσουμε τα έσοδα της βραδιάς στο συγκεκριμένο σύλλογο. Είναι κάτι που σκοπεύουμε να  διοργανώνουμε   κάθε χρόνο και κάθε φορά να βοηθάμε και ένα σύλλογο της πόλης μας».

Ο κόσμος πιστεύετε πως θα ανταποκριθεί;

«Οι πολίτες της Κοζάνης είναι αρκετά ευαισθητοποιημένοι σε τέτοια θέματα και πάντα ανταποκρίνονται σε τέτοιες πρωτοβουλίες. Εξάλλου θα είναι μια βραδιά διασκέδασης, χαλαρής συζήτησης και παράλληλα προσφοράς».

Γενικά οι HUMANS Κοζάνης θα κάνουν και άλλες ανάλογες ενέργειες στο μέλλον;

«Στον  προγραμματισμό μας έχουμε πολλές εθελοντικές δράσεις που δεν αφορούν όλες την οικονομική προσφορά αλλά την ενεργό συμμετοχή μας στις δραστηριότητες παρόμοιων συλλόγων, σχολείων και όπου αλλού μας ζητηθεί»..

Μια ευχή σας ενόψει εορτών...
«Εύχομαι η αγάπη και η χαρά να φωλιάσει στις καρδίες των ανθρώπων και να τις ζεστάνει, προσθέτοντας μια νότα ευτυχίας στη δύσκολη καθημερινότητα αυτής της εποχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου