Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Τα σενάρια πρόκρισης των ομίλων του Champions League



Τα καλύτερα φαίνεται πως κρατήθηκαν στο τέλος. Πώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός πως οι ομάδες από την φάση των ομίλων θα έφταναν μια ανάσα πριν την αυλαία να κονταροχτυπιούνται για την μετάβαση στην επόμενη φάση ή ακόμα και για μια θέση στους 32 του Europa League. Δείτε τα σενάρια πρόκρισης:




Ε’ Όμιλος
Οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής στον 5ο όμιλο είναι: Ρόμα - Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου - ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πρώτη στον όμιλο είναι σίγουρα η Μπάγερν Μονάχου. Η Ρόμα με νίκη επί της Σίτι προκρίνεται στους "16", ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας πρέπει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να έχει ίδιο ή χειρότερο αποτέλεσμα. Η Σίτι για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League πρέπει να κερδίσει τη Ρόμα και η ΤΣΣΚΑ να μην κερδίσει την Μπάγερν, ενώ σε κάθε άλλο αποτέλεσμα είναι πολύ πιθανό να αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνει η ΤΣΣΚΑ με την Μπάγερν Μονάχου. Ο 5ος όμιλος είναι ο πιο ρευστός και τα σενάρια πρόκρισης είναι πολλά.

ΣΤ' Όμιλος
Οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής στον 6ο όμιλο είναι: Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν και Άγιαξ - ΑΠΟΕΛ. Στο συγκεκριμένο όμιλο τα πράγματα είναι γνωστά από καιρό. Η Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν έχουν προκριθεί στους "16" της διοργάνωσης και η μεταξύ τους αναμέτρηση θα κρίνει ποια θα είναι πρώτη στον όμιλο. Η Μπαρτσελόνα θέλει μόνο νίκη, ενώ σε διαφορετικό αποτέλεσμα η Παρί κατακτά την 1η θέση. Ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Άγιαξ θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί στους "32" του Europa League. Κάθε άλλο αποτέλεσμα είναι καταδικαστικό και στέλνει τον "Αίαντα" στο Europa.


Z' Όμιλος
Οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής στον 7ο όμιλο είναι: Τσέλσι - Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μάριμπορ - Σάλκε. Η Τσέλσι είναι σίγουρα πρώτη στον όμιλο. Αν η Σπόρτινγκ κερδίσει ή φέρει ισοπαλία με την Τσέλσι προκρίνεται στην επόμενη φάση του Champions League, ενώ σε περίπτωση ήττας θέλει η Σάλκε να μην κερδίσει τη Μάριμπορ. Η Σάλκε με ισοπαλία επί της Μάριμπορ έχει σίγουρη την πρόκριση στους "32" του Europa League, ενώ με νίκη ελπίζει σε ήττα της Σπόρτινγκ. Η Μάριμπορ θέλει μόνο νίκη επί της Σάλκε για να προκριθεί στο Europa League.


H' Όμιλος
Οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής στον 8ο όμιλο είναι: Πόρτο - Σαχτάρ Ντόνετσκ και Αθλέτικ Μπιλμπάο - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Η Πόρτο με την Σαχτάρ Ντόνετσκ έχουν προκριθεί ήδη στους "16" του Champions League, με την πορτογαλική ομάδα να είναι σίγουρα πρώτη. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η ΜΠΑΤΕ θέλει μόνο νίκη επί της Μπιλμπάο, διαφορετικά μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και η ισπανική ομάδα πάει στο Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου