Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Τζίνα Μακάκη: Η Ελληνίδα που θα μας εκπροσωπήσει στο Miss Europe World 2015


Η Τζίνα Μαμάκη στο Miss Europe World 2015
Αν ζούσε σε άλλη εποχή σίγουρα θα ήταν μία εκ των νυμφών της Άρτεμις που ο Δίας θα μαγευόταν από την ομορφιά της και το ταπεραμέντο της και θα προσπαθούσε με όποιο τίμημα να την πλησιάσει.
Ωστόσο η Τζίνα Μαμάκη ζει στο σήμερα αλλά φαίνεται να έχει κληρονομήσει ομορφιά…μυθική.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως  επιλέχτηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Διεθνή διαγωνισμό για την ανάδειξη Miss Europe World 2015 που θα πραγματοποιηθεί στο Λίβανο από 10 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου. 
Αυτό αποτελεί μια προσωπική επιτυχία για το νεαρό μοντέλο μιας και έχει δουλέψει αρκετά σκληρά για να φτάσει σε αυτό το σημείο, με μοναδικό γνώμονα την σκληρή δουλειά, πίστη και επαγγελματικότητα.
Έχει αποτελέσει τη «Μούσα» και το πρόσωπο του σχεδιαστή Vassilis Thom σε Καμπάνιες και Lookbook , πράγμα δύσκολο για τα περισσότερα μοντέλα σήμερα να κερδίσουν μια τέτοια δουλειά και σε τέτοια μικρή ηλικία.
Miss Europe World 2015 είναι ένας διαγωνισμός καλλιστείων που περιλαμβάνει τη συμμετοχή  διαφόρων εθνών της ευρωπαϊκής ηπείρου.
Εμείς θα της ευχηθούμε καλή επιτυχία και δεσμευόμαστε στους αναγνώστες του Πινακίου πως θα της αποσπάσουμε συνέντευξη όταν επιστρέψει Ελλάδα.
Είναι η Μούσα του σχεδιαστή μόδας Vassilis Thom

Σαν γοργόνα πλέει στο νερό

Μια απόγονη εκ των νυμφών της Άρτεμις



Ποζάροντας με δημιουργίες του Vassilis Thom
Ακούστε μια παλιότερη συνέντευξη της 

Σε όλες τις φωτογραφίες που προηγήθηκαν η Τζίνα Μαμάκη φορά τις δημιουργίες του Vassilis Thom δείτε και άλλες πατώντας εδώ


Διαβάστε επίσης: Τζίνα Μαμάκη: Το μοντέλο που διδάσκει αγγλικά τα μικρά παιδιά


Διαβάστε επίσης: Vassilis Thom: Αυτός είναι ο νέος Έλληνας σχεδιαστής μόδαςπου θα γράψει ιστορία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου