Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Μαρία Θεοδωρέλλη: Η δημοσιογράφος που «εκπαιδεύει» τις μελλόνυμφες



Από την ΕΤ3 και το Desire στα σεμινάρια γάμου


Η ίδια είναι τόσο όμορφη που κοιτώντας την θαρρείς πως είναι πριγκίπισσα που δραπέτευσε μέσα από σελίδες παραμυθιού.
Ωστόσο αν την παρομοίαζε κανείς με κάποια από τις Θεές του Ολύμπου σίγουρα θα έλεγε πως είναι η Ήρα καθώς αυτή ήταν η προστάτιδα του Γάμου.
Η σύγχρονή Θεά Ήρα ακούει στο όνομα Μαρία Θεοδωρέλλη η οποία είναι γνωστή δημοσιογράφος που ασχολείται και με τα σεμινάρια…γάμου!
Μιλώντας στο Πινάκιο η ίδια περιγράφει την εμπειρία της από τα συγκεκριμένα σεμινάρια και τι αποκομίζουν οι μελλόνυμφες απ’ αυτά.
«Μέσα από συζητήσεις με τα κορίτσια που ετοιμάζονται να παντρευτούν, συνειδητοποιούσα,  κάθε φορά και περισσότερο, πόσο τους στρεσάρει η προετοιμασία του γάμου τους και πόσα πολλά χάνουν εξαιτίας αυτού του άγχους», λέει χαρακτηριστικά στο Πινάκιο.
Στην συνέχει αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού της και εκμυστηρεύεται  πως θα άλλαζε τον κόσμο αν της δινόταν η ευκαιρία.
Απολαύστε την συνέντευξη που ακολουθεί:


Συνέντευξη στον Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλο και στο Πινάκιο


Μαρία Θεοδωρέλλη… Ποια είσαι; Συστήσου μας…

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Μυτιλήνη!
Πριν κλείσω καν τα 18 πέτυχα τον 1ο μου στόχο, που ήταν να περάσω στη Σχολή Εμπορίας κ Διαφήμισης  στη Θεσσαλονίκη! Οι σπουδές μου με βοήθησαν να εργαστώ σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες ως στέλεχος πωλήσεων και να ασχοληθώ με την οργάνωση εκδηλώσεων. Η σχολή δημοσιογραφίας προέκυψε στην πορεία, αφού πρώτα είχα κάνει κάποιες εκπομπές για την Ετ3 και το Tv Makedonia.  Τα τελευταία χρόνια δημιούργησα το όνειρο μου : Την εταιρεία Merry Weddings Event Planners όπου εξειδικεύομαι στις εκδηλώσεις γάμου και βαφτίσεων ενώ παράλληλα γράφω και στο ηλεκτρονικό περιοδικό: MW Magazine»



Δημοσιογραφία:

Πως προέκυψε η δημοσιογραφία στην ζωή σου; Από μικρή ήθελες να ασχοληθείς;

«Μικρή είχα ταυτίσει τη δημοσιογραφία με τις εφημερίδες. Οι εφημερίδες δεν μου άρεσαν γιατί περιείχαν περισσότερο αστυνομικό και πολιτικό ρεπορτάζ, βία και ανθρώπους με γραβάτες...δεν ήταν και τόσο ελκυστικά για εμένα. Οπότε δεν μπορώ να σου πω ότι η δημοσιογραφία, ήταν όνειρο ζωής! Ήρθε αναπάντεχα στη ζωή μου και αν θες χωρίς καν να το επιδιώξω»!
 
Θυμάσαι ποιο ήταν το πρώτο σου ρεπορτάζ και σε ποιο Μέσο;

«Ναι φυσικά και θυμάμαι ήταν πολύ σημαντικό για εμένα, μια που το 1ο μου ρεπορτάζ, ήταν στο πλαίσιο της Εκπομπής DESIRE για την ΕΤ3 και έγινε μέσα στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μανταμάδο της Λέσβου. Συγκεκριμένα κρατούσα τα παπούτσια που πάνε ως τάματα και εξηγούσα την ιστορία Του»!

Πως ένιωσες όταν είδες πρώτη φορά δημοσιευμένο το όνομα σου;

«Θυμάμαι ότι χάρηκα πάρα πολύ, αλλά ταυτόχρονα ντρεπόμουνα μην φανεί σε κάποιον ότι το πήρα κ πάνω μου! Για εμένα ήταν κάτι σαν παιχνίδι όλο αυτό, δεν μπορούσα να καταλάβω την δύναμη της τηλεοπτικής προβολής».

Σεμινάρια Γάμου:


Μίλησε μας για τα σεμινάρια γάμου που παραδίδεις

«Μέσα από συζητήσεις με τα κορίτσια που ετοιμάζονται να παντρευτούν, συνειδητοποιούσα,  κάθε φορά και περισσότερο, πόσο τους στρεσάρει η προετοιμασία του γάμου τους και πόσα πολλά χάνουν εξαιτίας αυτού του άγχους. Έκανα λοιπόν μια λίστα με όλα αυτά που απασχολούν μια μέλλουσα νύφη, μαλλιά, λουλούδια, έθιμα, νυφικό κλπ. έπειτα, επέλεξα τους καλύτερους ανά  κατηγορία  εκπροσώπους, ώστε να τις ενημερώσουν σχετικά με τις τάσεις αλλά και για το τι ταιριάζει στις ίδιες προσωπικά! Έρχονται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και παίρνουν όλες αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες χωρίς να χάνουν χρόνο»!

Γιατί οι μέλλουσες νύφες πρέπει να τα παρακολουθήσουν; Τι αποκομίζουν από αυτά;

«Μέσα σε 3 μόνο ώρες, παίρνουν εικόνες, πληροφορίες και γνώσεις, ώστε να αποφασίσουν τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν για το δικό τους γάμο! Επίσης, αφιερώνουν ουσιαστικό χρόνο για να ενημερωθούν πώς να αποφύγουν τυχόν παρεξηγήσεις, ποιες επιλογές είναι καλύτερες για το δικό τους budget και  πώς να μην χάνουν άσκοπα το χρόνο τους! Φυσικά όλες θα πάρουν δώρα που θα τις ξαφνιάσουν»!

Τι συμβουλεύεις τις μελλόνυμφες;


«Να απολαύσουν το γάμο τους μαζί με όλη τη διαδικασία, η οποία ξεκινά από την ημέρα που θα δεχτούν την πρόταση γάμου»!

Σε ποια μέρη θα παραδώσεις σεμινάρια γάμου;

«Τα επόμενα είναι: Αθήνα 21/3 και στη Μυτιλήνη 4/4»


Οι γυναίκες που τα παρακολούθησαν στη Θεσσαλονίκη σχολίασαν κάτι;

«Πήρα απίστευτη θετική ενέργεια από όλα τα κορίτσια! Αρχικά να σου πω ότι κρατούσαν σημειώσεις, κάνανε ερωτήσεις, γενικά συμμετείχαν και δείχνανε μεγάλο ενδιαφέρον  για όλα τα θέματα! Το συμπέρασμα που έβγαλα με τους συνεργάτες μου, είναι πως βοηθήσαμε και εμψυχώσαμε όλα τα κορίτσια».


Αν ερχόταν κάποιος από το εξωτερικό να επισκεφτεί την Θεσσαλονίκη και αναλάμβανες την περιήγηση του, που θα τον πήγαινες και γιατί;

«Λευκός Πύργος: Σύμβολο πόλης
Πλατεία Αριστοτέλους: Αρχιτεκτονική
Καραβάκι και βόλτα στο Θερμαϊκό
Άνω Πόλη: Ιστορία και πανοραμική θέα
Λαδάδικα: Φαγητό»


Γυναίκα καριέρας ή μητέρα τι από τα δύο προτιμάς;

«Δεν μπορώ καν να μπω στη διαδικασία σύγκρισης… Δεν θεωρώ επίσης ότι το ένα αναιρεί το άλλο! Δεν μπορώ να υπάρξω πλέον χωρίς τον γιο μου, αλλά δεν θα ένιωθα και ολοκληρωμένη, αν δεν είχα τη δουλειά μου! Ο δικός μου συνδυασμός περιλαμβάνει και τα δύο»!

Αν θα μπορούσες τον κόσμο να άλλαζες τι θα έκανες;

«Θα ήθελα ο κόσμος να νιώθει ασφάλεια, με ότι σημαίνει για τον καθένα αυτό! Όταν κάποιος νιώθει ασφαλής, τότε νιώθει και χαρά, νιώθει αγάπη και το σημαντικότερο , την μοιράζατε…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου