Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Διέπρεψαν οι αθλητές του Αστέρα Πεύκης στην Ολλανδία - Η Άννα Σταύρου κρέμασε στο λαιμό της το χάλκινο μετάλλιο

Έντονο ελληνικό χρώμα στο Flower Cup του Aalsmeer της Ολλανδίας στο άθλημα του τραμπολίνο αφού μια Ελληνίδα ανέβηκε στο βάθρο και δύο ακόμη  αθλητές  για λεπτομέρειες δεν κρέμασαν στο λαιμό τους κάποιο μετάλλιο.  

Πιο συγκεκριμένα η  Άννα Σταύρου έλαβε την τρίτη θέση ενώ η Αναστασία Παπαδημητρίου την τέταρτη  και ο Δημήτρης Μακρής αναδείχθηκε πέμπτος.
Όλοι τους αθλητές του Αστέρα Πεύκης.

Στα προκριματικά της διοργάνωσης  η Άννα Σταύρου και η Αναστασία Παπαδημητρίου κατέλαβαν την τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό της κατηγορίας Class II. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και η Ειρήνη Λαγωνίκα παίρνοντας την 21η θέση ανάμεσα σε 62 αθλήτριες. Στην αντίστοιχη κατηγορία των αγοριών ο Αλέξανδρος Βασσάλος πήρε την 18η θέση.
Στην κατηγορία Class I αγωνίστηκε ο Δημήτρης Μακρής που παίρνοντας την έβδομη θέση προκρίθηκε στον τελικό, όπου διεκδίκησε μέχρι το τέλος μια θέση στο βάθρο. Στην τελευταία κυριολεκτικά προσπάθεια έχασε την πρόκριση για τον τελικό ο Βαγγέλης Μακρής τερματίζοντας στην 11η θέση (την πρόκριση έπαιρναν οι δέκα πρώτοι).

Έχοντας καταλάβει την δεύτερη θέση στην προηγούμενη διοργάνωση η Λίλα Κασάπογου ταξίδεψε στην Ολλανδία με μοναδικό στόχο το βάθρο ωστόσο μια άτυχη στιγμή (πτώση κατά την εκτέλεση του ελεύθερου προγράμματος στα προκριματικά) δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί στον τελικό και κατέλαβε την 30η θέση της συνολικής βαθμολογίας, 
Μαζί με τους αθλητές στην Ολλανδία βρέθηκε και η προπονήτρια Βαρβάρα Βοϊβόδαενώ αρχηγός της αποστολής ήταν ο Δημήτρης Κασάπογλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου