Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Η Γιώτα Τριγώνη και εκλεκτοί καλεσμένοι στο «Ανάδειξέ το»



Μόδα, ιστορίες μυθοπλασίας, ταξίδι στην Αθήνα και θέματα υγείας στον καναπέ του «Ανάδειξέ το» με την Άννα Νικολαϊδη την Τρίτη στις 5 Μαΐου.
Η μόδα επισκέπτεται το «Ανάδειξέ το» με την andria thomais Παπαδοπούλου  και τις μοναδικές συλλογές της που έχουν ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ η Γιώτα Τριγώνη και το βιβλίο της «Η Αθήνα μέσα από τα μάτια μου» μας δείχνει τις ομορφιές της δικής μας Αθήνας.
Στη συνέχεια ο χειρουργός Κωνσταντίνος Μινωτάκης μας μιλάει για ένα σημαντικό ζήτημα υγείας, τις ευρυαγγείες και την αντιμετώπισή τους και ο Όμιλος Εξάλειπτρον που εδρεύει στον Πειραιά και τις πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις του. Ο συγγραφέας των εκδόσεων Ωκεανίδα Μπάμπης Χαραλαμπούλιας μας μιλάει από τη Θεσσαλονίκη για το πρώτο του βιβλίο «Οι Θεομπαίχτες», ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα για τον σύγχρονο άνθρωπο και τη θρησκεία,  και τα infokids μας μιλούν για το παιδί και τη λογοθεραπεία!
Παρακολουθήστε το Ανάδειξέ το κάθε Τρίτη στις 21:00 από το SBC, είτε τηλεοπτικά, είτε διαδικτυακά στη διεύθυνση www.sbctv.gr!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου