Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Οι λέαινες της Εορδαϊκής Δύναμης ρίχνονται στην μάχη



Ειρήνη Μπουράκη & Ειρήνη Γκανίδου αγωνίζονται στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων στον Βόλο - Η Γραμματική Χριστίδου κάνει προετοιμασία στην Σερβία



Η Ειρήνη Μπουράκη
Να τσεκάρουν τα εισιτήρια τους για το Πανευρωπαϊκό Νέων Taekwondo Under 21 θα επιδιώξουν οι αθλήτριες της Εορδαϊκής Δύναμης Ειρήνη Μπουράκη και Ειρήνη Γκανίδου καθώς τα πρώτα σκαλιά του βάθρου οδηγούν απευθείας στην ευρωπαϊκή διοργάνωση στην Αυστρία.
 Οι δυο νεαρές αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν το σωματείο αλλά και την πόλη της Πτολεμαϊδας το Σαββατοκύριακο  3-4 Οκτωβρίου στο Βόλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων (Under 21).
Υπενθυμίζεται πως πριν από ένα χρόνο η Ειρήνη Μπουράκη είχε κατακτήσει την πρώτη θέση.
Με όπλο την παράδοση λοιπόν και με πίστη στο back to back η Μπουράκη θα κατέβει στο τερέν για να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Από την άλλη η Ειρήνη Γκανίδου διψά για νίκη και για πρόκριση στην δική της κατηγορία.

Με το πάθος να την ωθεί θα διεκδικήσει ό,τι το καλύτερο.
Την ίδια ώρα η αθλήτρια Γραμματική Χριστίδου βρίσκεται στο Βελιγράδι συνεχίζοντας την προετοιμασία της με τους leaders του taekwondo.Άλλωστε και η ίδια με τις διεθνείς επιτυχίες της και την συνολική παρουσία της έχει αφήσει το δικό της αποτύπωμα στο άθλημα.

Η Γραμματική Χριστίδου με τον προπονητή της Χρίστο Χριστίδη σε αποστολή στην Ρωσία
Ο Αθλητικός Σύλλογος της Πτολεμαϊδας  Εορδαϊκή Δύναμη έχει θέσει τον πήχη ψηλά προετοιμάζοντας μικρούς και μεγάλους αθλητές  δίνοντας τους τα καλύτερα εφόδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου