Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Το μπιλιάρδο

Του Αλέξη Γούδα


Να πως η ανθρώπινη ευρεσιτεχνία αντανακλά τη ζωή...Είσαι μεταμορφωμένος σε άσπρη, μικρή μπάλα.Καλείσαι να συγκρουστείς με άλλες διαφόρων χρωμάτων και αν καταφέρεις να τις εξουδετερώσεις ,έρχεσαι αντιμέτωπος με τον τελικό στόχο τον τελικό προορισμό σου...τη μαύρη μπάλα.Κι ενώ όλα φαινομενικά είναι στο χέρι σου μια σειρά από αντιξοότητες στέκονται εμπόδιο: οι αγωνίες σου και τα ερωτήματά σου προσκρούουν σε τοίχο, αστάθμητοι παράγοντες αποπροσανατολίζουν την πυξίδα σου,τρίτα πρόσωπα υψώνουν ανάστημα μπρος στις επιδιώξεις σου,περίεργες συνομωσίες σου κρύβουν τη θέα προς το αύριο,φάλτσοι χρησμοί υπονομεύουν τα όνειρά σου .Κι όμως οφείλεις να αντισταθείς ,να ανατρέψεις τα δεδομένα  και μετά από κάθε εξουδετέρωση να οργανώσεις την επόμενή σου κίνηση...ο γκρεμός καραδοκεί...


 Αν ωστόσο δεν φτάσεις μέχρι το τέρμα και ο μεγάλος σου στόχος μείνει απραγματοποίητος  ...ξέρεις ότι έχεις ήδη κατακτήσει κάτι σπουδαίο : στόχευσες το ανέφικτο , εξάντλησες ωστόσο τα όρια του εφικτού.



Διαβάστε το και στο blog του Αλέξη Γούδα εδώ


Αλέξης Γούδας: Όσο ώριμος και να αισθάνεσαι μουσικά άλλο τόσο δεν είσαι...


Ο Αλέξης και ο Λάζαρος ένωσαν όνειρα, φωνές και κιθάρες και ιδού το αποτέλεσμα... Ένα εξαιρετικό ντουέτο...Δυναμώστε την ένταση και απολαύστε το!



"Σβήσε την οθόνη, βγες στο μπαλκόνι"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου