Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Η Ελένη Κυρανούδη, η πιο ωραία γυναίκα στην Ελλάδα εφ’όλης της ύλης στο Πινάκιο


Η Ελένη Κυρανούδη  είναι "Η πιο ωραία στην Ελλάδα"
 -«Η ομορφιά σίγουρα είναι ευλογία, όμως αυτή την ευλογία αν δεν την διαχειριστείς σωστά, μπορεί να γυρίσει σε κατάρα»

Ο  χώρος (του μόντελινγκ)  είναι άκρως ανταγωνιστικός με ότι αυτό συνεπάγεται»

Αν σας σταματήσουν στο δρόμο και σας ρωτήσουν ποια θεωρείτε την πιο όμορφη Ελληνίδα, χωρίς δεύτερη σκέψη θα απαντήσετε «Ελένη Κυρανούδη»… Και πώς να μην δοθεί –αυτοματοποιημένα πια- αυτή η απάντηση αφού είναι η πρωταγωνίστρια του videoclip «Η πιο ωραία στην Ελλάδα». Αυτό το κορίτσι που έχει μαγέψει βλέμματα και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις είναι χαμηλών τόνων, δέχεται την επιτυχία αλλά με γνώμονα τα όνειρα της είναι έτοιμη να ανέβει εκεί όπου δεν μπορεί.
Η ίδια μιλά στο Πινάκιο εφ’ όλης της ύλης, για το πώς ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ, για την Κέρκυρα όπου ζει και εξελίσσεται, για την συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Persona, αλλά και για την ευλογία της ομορφιάς και πώς μπορεί να μεταμορφωθεί σε κατάρα…

 Συνέντευξη: Λευτέρης Χ. Θεοδωρακόπουλος για το Πινάκιο


Η 20χρονη Κερκυραία λατρεύει το διάβασμα και τα ταξίδια
Θα μπορούσε επίσης να είναι γνήσια απόγονος των Φαιάκων, που ήταν αγαπημένος λαός των Ολύμπιων Θεών, αφού η ομορφιά της είναι… μυθική!
Απολαύστε την συνέντευξη που ακολουθεί…


Ελένη Κυρανούδη...έχεις χαρακτηριστεί ως η «πιο ωραία της Ελλάδας» το περίμενες ποτέ;
«Δεν σας κρύβω ότι είναι άκρως κολακευτικό για μια γυναίκα να περπατά στο δρόμο και να την αναγνωρίζουν ως την πιο ωραία στην Ελλάδα, αλλά όπως και είπατε αυτό είναι μόνο ένας χαρακτηρισμός που δεν σας κρύβω όμως ότι τον απολαμβάνω. Αν το περίμενα η όχι; Με πολύ προσπάθεια και λίγη τύχη ένας άνθρωπος μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Η κάθε μία επιλογή ξεχωριστά στη ζωή μας- μας οδηγεί κάπου, εγώ έχω επιλέξει οι σκέψεις μου να γίνονται πράξη»

Θα μας συστηθείς, ποια είσαι, τι κάνεις;
«Είμαι η Ελένη Κυρανούδη, είμαι 20 χρόνων και ζω στο πανέμορφο νησί της Κέρκυρας .Ασχολούμαι επαγγελματικά με το modeling το τελευταίο χρόνο και παράλληλα διαβάζω για να περάσω στο πανεπιστήμιο. Λατρεύω το διάβασμα, την γυμναστική και τα ταξίδια γιατί ταξιδεύοντας μαθαίνεις νέα πράγματα».



Από ποια ηλικία ασχολείσαι με το μόντελιγκ και πως πήρες την απόφαση να ασχοληθείς με το χώρο της μόδας;
Ήταν γεννημένη για το μόντελινγκ

«Πριν από δύο χρόνια περίπου ζούσα στην Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζα σχέδιο μόδας, εκεί δειλά- δειλά άρχισα να «φλερτάρω» με το φακό και με τη παρότρυνση γνωστών και φίλων άρχισα να ασχολούμαι επαγγελματικά με το χώρο της μόδας».

Όταν ανακοίνωσες στο περιβάλλον σου πως θες να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο χώρο, τι σου είπαν;
«Δεν χρειάστηκε ποτέ να ανακοινώσω κάτι τέτοιο για τον απλούστατο λόγο ότι όλοι εκτός από εμένα ήξεραν πως αυτό κάποια μέρα θα γινόταν».

Θεωρείς πως υπάρχει προκατάληψη ;
«Φυσικά και υπάρχει, άλλωστε από τις λίγες εμπειρίες που μπορώ και έχω έως τώρα, ο συγκεκριμένος χώρος είναι άκρως ανταγωνιστικός με ότι αυτό συνεπάγεται». 

Οι φωτογραφίσεις σε κουράζουν ή τις απολαμβάνεις;
«Προσπαθώ να ανήκω στην μερίδα ανθρώπων που έχουν καταφέρει να κάνουν για δουλειά αυτό που επέλεξαν και αγαπάνε, οπότε όπως καταλαβαίνεις θα μπορούσα να ακούω αμέτρητα κλικ καθημερινά». 

Πόσο δύσκολο είναι να διατηρείς χαμηλούς τόνους στο χώρο σου και να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα…;
 «Θεωρώ, ότι αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το χώρο στον οποίο κινείσαι, αλλά από τα εφόδια που έχεις πάρει από το σπίτι σου». 

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του videoclip
Από το δικό σου πόστο θα έκανες κάτι για να αναδειχθεί ο τόπος σου; Κάποια επίδειξη για κάποιο σκοπό κοινωφελή ίσως…

«Το έχω κάνει ήδη και θα συνεχίσω να το κάνω με οποίο τρόπο μπορώ. Χαρακτηριστικά σου αναφέρω ότι το τελευταίο εξάμηνο πρωταγωνίστησα σε δύο βίντεο κλιπ όπου γυρίστηκαν εξολοκλήρου στο νησί της Κέρκυρας αναδεικνύοντας έτσι την αρχοντιά και τις όμορφες παραλίες του νησιού που υπέρ αγαπώ».

Αλήθεια, πως προέκυψε η συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Persona και πρωταγωνίστησες στο βιντεοκλιπ που έμελλε να γίνει το hit της χρονιάς;

«Όπως φαντάζομαι σε όλες τις δουλειές. Μου έγινε η πρόταση και αφού μου άρεσε την δέχτηκα».

Το περίμενες πως θα είχε τόσο μεγάλη απήχηση;

«Από τη πρώτη στιγμή που το άκουσα ήξερα ότι αυτή η δουλειά θα φτάσει ψηλά, άλλωστε δεν μπορώ να ξεχάσω χαρακτηριστικά τον υπεύθυνο παραγωγής να προκαλεί τους υπόλοιπους συντελεστές να βάλουν στοίχημα ότι μέσα σε δύο μήνες θα ξεπεράσει τα 2.000.000. Βέβαια έκανε λάθος και αυτός γιατί σε δύο μήνες είχε ξεπεράσει τα 5.000.000». 

Θα συνεργαζόσουν ξανά με τον ίδιο καλλιτέχνη;
Στιγμιότυπα από το videoclip

«Αν μας δινόταν ξανά η ευκαιρία, θα το έκανα με μεγάλη μου χαρά, άλλωστε η συνεργασία μας ήταν άψογη . Του εύχομαι πάντα επιτυχίες».

Σε ενοχλεί που όλοι είμαστε «εγκλωβισμένοι» σε μια οθόνη;
«Πιστεύω πως σε όλα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο. Το να είναι ένας άνθρωπος "εγκλωβισμένος" σε μια οθόνη είναι κάτι το οποίο δεν υποστηρίζω. Προτιμώ οι άνθρωποι να έχουμε ως προτεραιότητα την αληθινή ζωή και να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι χρησιμοποιώντας ως μέσον πιο δημιουργικά πράγματα».

Τελικά οι άντρες έχουν «λαίμαργα» βλέμματα;
Σε μια καλλιτεχνική πόζα

«Από τη φύση τους οι άντρες, πάντοτε θα γυρίσουν να κοιτάξουν κάτι που μέσα από τα μάτια τους φαίνεται όμορφο».

Σε έχουν φέρει σε δύσκολη θέση σχόλια…
« Στο παρελθόν ναι, όμως πλέον δεν δίνω σημασία». 

Η ομορφιά είναι δώρο ή κατάρα ; Τι πιστεύεις και γιατί;

«Η ομορφιά σίγουρα είναι ευλογία, όμως αυτή την ευλογία αν δεν την διαχειριστείς σωστά, μπορεί να γυρίσει σε κατάρα».

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου;
«Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ με πολύ διάθεση και θα προσπαθώ καθημερινά να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα. Σκοπός μου είναι να μείνω στο χώρο της μόδας για πολύ ακόμα». 

Τέλος, αν θα μπορούσες τον κόσμο να άλλαζες τι θα έκανες;

«Θα μοίραζα χαμόγελα, θα βοηθούσα τους ανθρώπους που χρειάζονται πραγματικά τη βοήθεια μας και θα έδινα παντοτινή υγεία . Επίσης θα μοίραζα παιδεία και θα έδινα την ευκαιρία σε όλους να αγαπήσουν και να αγαπηθούν».
Πάντα στο μυαλό της η Κέρκυρα



Μια φυσική καλλονή



Κάθε μέρα προσπαθεί να γίνεται όλο και καλύτερη






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου