Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

It’s Valentine day …μωρό μου!

Από τον Βασίλη Θωμόπουλο


Το Πινάκιο, με κάλεσε να γράψω για την ημέρα των ερωτευμένων και να προτείνω πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστοί. Σημασία έχει να θυμάστε η πρόθεση. Διαβάστε ένα κείμενο φουλ στον έρωτα.

Χώρος

Το πρώτο που θα πρέπει να κάνεις είναι να συμμαζέψεις τον χώρο σου. Εννοώ, τα πάντα. Ένα διαμέρισμα τακτοποιημένο είναι ωραίο να γίνεται χάλια, (αν κατάλαβες τι εννοώ), τώρα για το μετά μπορεί να πάρεις τη μαμά σου ή μια κοπέλα να στο καθαρίσει. Αρκετά ίδρωσες!


Ατμόσφαιρα

Εφοδιάσου με κεριά, λουλούδια, αρώματα και μεταξωτές κορδέλες (μπορεί να τις χρειαστείς εκτός του ντεκόρ, να δέσεις ή να σε δέσουν).


Περιποίηση

Κάνε ένα μπάνιο με ωραία αρωματικά αφρόλουτρα και αιθέρια έλαια. Σημαντικό πολύ, ξυρίσου και πασαλείψου με κρέμα τις επιλογής σου. Είναι ωραίο να γλιστράς... στα σεντόνια!


Εσώ-ρουχα



Πολύ βασικό είναι να μην φοράς ή αν φορέσεις να επιλέξεις το κατάλληλο. Το κόκκινο ανάβει, το μαύρο μαγνητίζει, το λευκό είναι κλασικό.


Ρούχα


Βασικό είναι πως πριν προηγηθούν όλα αυτά που θα διαδραματιστούν σπίτι σου, σπίτι της ή και κάπου αλλού είναι να ντυθείς ωραία. Για να βγάλεις, πρέπει πρώτα να βάλεις κάτι, εκτός αν δεν κρατιέστε τόσο και πάτε κατευθείαν στο ψαχνό. Και οι δυο σας καλό θα ήταν ωραίο να επιλέξετε το μαύρο ως κύριο χρώμα.
Αν είσαι γυναίκα σου προτείνω κάτι σε κοντό και ανοιχτό πάνω ή κάτι σε μακρύ με διαφάνεια. Μπορείς επίσης να επιλέξεις την δαντέλα.


Αν είσαι αγόρι σου προτείνω πουκάμισο ή Τ-Shirt με παντελόνι και από πάνω κάποιο σακάκι ή δερμάτινο τζάκετ. Αν θες κι εσύ μπορείς να τολμήσεις φορώντας κάτι που να έχει μια λεπτομέρεια.


Παπούτσια
Για τις γυναίκες συνιστώ ψηλά πέδιλα ή γόβες ή μπότες πάνω από το γόνατο.
Για τους άντρες παπούτσια Oxford ή μποτάκια.


Αξεσουάρ


Για τις γυναίκες πάντα απαραίτητη είναι μια τσάντα. Κάνε την επιλογή σου κρατώντας κάτι που θα δώσει σίγουρα χρώμα στην εμφάνιση σου. Προσοχή, όχι μεγάλες τσάντες. Επίσης τόνισε την εμφάνιση σου με κοσμήματα.

 Έτσι θα δώσεις και ένα elegant σαγηνευτικό τόνο.
Για του άντρες μια γραβάτα λεπτή μονόχρωμη, μια ζώνη ή, ένα μαντήλι ή ένα κασκόλ θα τελειοποιήσει την εμφάνιση σας. Γίνε πρώτα κύριος και μετά εργάτης.


Έξοδος

Επέλεξε ένα πολύ καλό εστιατόριο, με καλό φαγητό, κρασί ή πότο και μουσική. Πριν το κρεβάτι πάντα πέρνα από το φαγητό, θα χρειαστείς δυνάμεις!

Πιστεύω να σας βοήθησα αρκετά. Αν τα κάνετε όλα αυτά θα είστε ήρωες στα μάτια του-της συντρόφου σας και εγώ απλά θα νιώσω περήφανος.

Τα ρούχα και οι τσάντες είναι όλα του Σχεδιαστή Vassilis Thom
και μπορείτε να τα βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/VassilisThom/?ref=bookmarks


Τα παπούτσια είναι Migato, Nak Shoes & Sante.
Και τα εσώρουχα MED.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου