Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ήρθε η Αντζελίνα Τζολί - Στον Πειραιά "αγκαλιάζει" παιδιά και πρόσφυγες



 Στην Λέσβο την περίμεναν, στον Πειραιά βρέθηκε η Αντζελίνα Τζολί.
Η γνωστή ηθοποιός είναι στην Ελλάδα και αυτή την στιγμή ενημερώνεται από αρμόδιους φορείς για την κατάσταση στο προσφυγικό.
Στον Πειραιά όπου βρίσκεται αυτή την στιγμή φιλοξενούνται συνολικά 3.930 μετανάστες και πρόσφυγες σύμφωνα με την πρωινή καταμέτρηση από το Λιμενικό Σώμα.

Η ίδια θέλει να σταθεί στους πρόσφυγες και με την παρουσία της να στείλει μήνυμα αλληλεγγύης σε όλον τον κόσμο.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αιτήθηκε να έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αίτημα που έγινε δεκτό.

Πότε ήρθε
Το λίαρ τζετ της Αντζελίνα Τζολί προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» ένα τέταρτο μετά τις 10 το πρωί, ύστερα από ένα όργιο φημών για το ποια γωνιά της χώρας μας και ποιον καταυλισμό προσφύγων θα επισκεφθεί η γνωστή ηθοποιός.
Στην Λέσβο
Αρχικά η Αντζελίνα Τζολί ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί τη Λέσβο, όπου και θα προσγειωνόταν στις 9 το βράδυ της Τρίτης. Η επίσκεψη αναβλήθηκε για σήμερα το πρωί, ωστόσο στις 07:30 έγινε γνωστό ότι η ηθοποιός δεν θα πάει τελικά στο νησί.
Οι φήμες
Ακολούθησε ένα όργιο φημών για το πού θα πάει η σταρ, με τις αρχικές πληροφορίες να τη θέλουν να επισκέπτεται τα Διαβατά και την Ειδομένη. Ακολούθησαν νεότερες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η Αντζελίνα Τζολί θα επισκεπτόταν κάποιο καταυλισμό στην Αττική, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι θα επισκεφθεί και την Ειδομένη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου