Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Μοιραζόμαστε μαζί σας 70 ευχές για την Ανάσταση


Η Ανάσταση του Κυρίου σηματοδοτεί μια νέα αρχή για όλους μας. Είναι το αποτέλεσμα μετά τον Γολγοθά και την Σταύρωση.
Ειδικά στις ημέρες που διανύουμε ο συμβολισμός της Ανάστασης είναι πιο επίκαιρος από ποτέ καθώς  εκεί που νιώθεις πως έχουν όλα χαθεί και το αδιέξοδο σε πλακώνει και η ψυχή σου βαραίνει ο Χριστός δείχνει τον δρόμο προς την ελευθερία της ψυχής. Η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης μας βρίσκει όλους κάτω από την σκέπη του Θεού να αναζητάμε την αγάπη Του. Άλλωστε οι ρίζες και τα έθιμα θα είναι οι συντελεστές που θα κρατήσουν την περηφάνια μας και την αξιοπρέπεια μας ψηλά.

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου για το Πινάκιο

Στο Πινάκιο 70 ξεχωριστές προσωπικότητες από τους χώρους της δημοσιογραφίας, του αθλητισμού, του πολιτισμού και των τεχνών στέλνουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα.

Ας είναι αυτή η Ανάσταση ξεχωριστή για τον καθένα από εσάς και να βιώσετε την απόλυτη γαλήνη ψυχής από απόψε… Καλή Ανάσταση! 





Φαίη Μαυραγάνη, δημοσιογράφος, παρουσιάστρια:


Τις καλύτερες ευχές μου σε όλους για Καλή Ανάσταση! Πρωτίστως υγεία και αγάπη! Ηρεμία και έλευση καλύτερων ημερών, διότι αυτό το ασταθές οικονομικό περιβάλλον έχει διαλύσει τις ζωές πολλών ανθρώπων!


Δημήτρης Κωνσταντάρας, δημοσιογράφος: 


Το πρώτο Πάσχα στη ζωή μου που δεν ξέρω τι ευχή να στείλω. Γιατί το Πάσχα είναι γιορτή αγάπης και οι δικές μου οι ευχές θα είναι όλες «κακές». Με την αγάπη μου πάντως, σε όλους όσους πιστεύουν ότι μπορούμε ακόμα να ευχόμαστε.
 





Μαρία Νικόλτσιου, δημοσιογράφος:


Όμορφο Πάσχα, υγεία, αγάπη και χαρά για όλους !!!




Θανάσης Ασπρούλιας, δημοσιογράφος


«Η Ανάσταση βρίσκεται μέσα στην ψυχή μας και θα γιορτάσουμε ο καθένας ξεχωριστά όταν καταφέρουμε να αναστήσουμε ένα στοιχείο του καλού εαυτού μας που έχουμε βαθιά κρυμμένα ή ξεχασμένο... Χρόνια πολλά σε όλους, Καλή Ανάσταση και το φως μας περιμένει να το δούμε, όχι να το κυνηγούμε».


Ευτυχία Σιδέρη, ηθοποιός:



Το φως της Ανάστασης να φέρει αισιοδοξία, υγεία, δύναμη ψυχής, πολλά χαμόγελα και ευτυχία. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους!



Γεωργία Γαραντζιώτη-Δημοσιογράφος:

Το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως- αγάπης, ειρήνης και συναδέλφωσης να συντροφεύει τις ψυχές όλων μας. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! 

Ανθή Βούλγαρη, δημοσιογράφος:



Εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση και πνευματική αφύπνιση. Μακάρι αυτό το Πάσχα να γίνει η αφετηρία για να αντιμετωπίζουμε καθημερινά με αγάπη τον συνάνθρωπο μας και με θετική ενέργεια ό,τι μας συμβαίνει. Αγάπη, υγεία και Ειρήνη!


Σοφία Ξανθοπούλου, Δημοσιογράφος ΤV100-Fm100:



Ποτέ δε μου άρεσαν οι τυπικές ευχές που θα γίνουν καπνός μόλις σβήσουν τα φώτα και λήξει η γιορτή.
Ο Χριστός μάς δίδαξε την αγάπη και την αλληλεγγύη κάθε μέρα, κάθε ώρα και λεπτό.
Ας εστιάσουμε στη δύναμη αυτών των αξιών και ας προσπαθήσουμε να τις ακολουθήσουμε.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα από καρδιάς σε όλους σας.


Αγγελική Στόγια, δημοσιογράφος:



Υγεία και ευτυχία σε όλον τον κόσμο! Σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ας μη χάσουμε την αισιοδοξία μας, ας μας φωτίσει το Άγιο Φως στη ψυχή, την καρδιά και το μυαλό! Καλη Ανάσταση σε όλους! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ


Αντώνης Μάλλης, διαχειριστής στο Milos Life


Εύχομαι η φλόγα της ανάστασης του Κυρίου να φωτίσει μέσα μας την καλοσύνη και τον σεβασμό για τον συνάνθρωπο μας. Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση με υγεία πάνω απ' όλα (όσο κοινότυπο κι αν έχει καταλήξει) και αγάπη.


Ελένη Κυρανούδη:



Καλή Ανάσταση εύχομαι. Ο Χριστός ας μας δώσει την δύναμη για την δική μας ανάσταση, από το σκοτάδι στο απόλυτο Φως.



Χρύσα Ξάνθη - Δημοσιογράφος 
Εύχομαι το άγιο φως της Ανάστασης να φωτίσει τις ψυχές κ τις ζωές όλων μας και να χαρίσει ελπίδα και αισιοδοξία!



Εβελίνα Νύκτα Δημοσιογράφος – Fitness Editor, Trainer




Όλοι μας επιθυμούμε να είμαστε υγιείς, να είμαστε καλά, να μπορούμε να χαιρόμαστε τη ζωή και να περνάμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το Πάσχα είναι μια περίοδος που μας θυμίζει την προσευχή, την ευχή για πίστη και φώτιση, γεγονός που μας δίνει την ευκαιρία να προσδιορίσουμε τα θέλω μας και να βάλουμε στόχους. Κάποιοι από αυτούς, ας είναι να αγαπήσουμε, να σεβαστούμε εμάς και τους άλλους. Να δίνουμε, για να πάρουμε. Να παράγουμε, για να έχουμε. Να είμαστε πρακτικοί αλλά και συναισθηματικοί. Να ζητάμε αλλά και να διεκδικούμε. Να θέλουμε αλλά και να μπορούμε. Καλό Πάσχα, 



Κιάφας Μιχάλης Πρωταθλητής στα 110μ με Εμπόδια:


Εύχομαι ολόψυχα το Άγιο Φως της Ανάστασης να καταυγάσει τις ψυχές όλων μας και να φέρει ευλογία σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!













Εύη Βισβάρδη Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας-Δημοσιογράφος(Λάμψη92,3) -Founder SoulBody Κέντρο Επιμόρφωσης και Ψυχολογικής υποστήριξης,Π.Φάληρο SoulBodygr @gmail.com




«Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να πάρουν τις λαμπάδες που θέλουν, να περάσουν το καλύτερο Πάσχα και όλοι οι μεγάλοι να βρουν το ταίρι τους ,φίλους και ένα μέρος να μένουν ,να έχουν οικογένεια και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους» όπως ακριβώς ευχήθηκε και ο γιος μου.






Εύη Αγγελινα, Διευθύντρια προγράμματος Derti 98,6


Εύχομαι με την φετινή η Ανάσταση να έρθει και η ηθική ανάταση και η ελπίδα που τόσο έχουμε όλη ανάγκη.






Αλέξης Μανθεακης Επικοινωνιολόγος, Συγγραφέας:




Καλή Ανάσταση σε όλους τους αναγνώστες του Πινακίου! 


Άννα Ευθυμίου, Δικηγόρος, Εργατολόγος:



Εύχομαι σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.
Το Άγιο Φως της Ανάστασης να κρατήσει κάθε πόνο μακριά από όλους και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης  και δημιουργίας, δίνοντας δύναμη, κουράγιο και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.


Κων/νος Μησιάλης, Πρόεδρος Ομίλου Ν.Ε.Ε. Huamns


Το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει το δρόμο μας και να μας οδηγήσει στην απόλυτη ευτυχία


Έλλη Αγγελιδάκη, Πρώην γυμνάστρια,full time μαμά και ιδιοκτήτρια ενός bakery and food house στη Γλυφάδα:



Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους με την Ανάσταση του Ιησού Χριστού να πετύχουν ανάταση στις ψυχές τους, να νιώθουν μόνο αγάπη και γαλήνη και να μπορέσουν να βρουν την πραγματική ευτυχία που πιστέψτε με δεν είναι στα υλικά αγαθά....Χρόνια πολλά με υγεία!!!



Βάσω Αννουλίδου, Δημοσιογράφος West Channel:


Σε μία εποχή που όλα φθίνουν με ανυπολόγιστες πολλές φορές συνέπειες για την ανθρωπότητα εύχομαι το Άγιο φως της Αναστάσεως του Θεανθρώπου να ζεστάνει τις καρδιές και τις ψυχές μικρών και μεγάλων και να φέρει ειρήνη και γαλήνη σε όλους τους λαούς της γης! Ας επανδρωθούμε με δύναμη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον με περισσότερη ανθρωπιά και αλληλεγγύη στους πάσχοντες συνανθρώπους μας! Καλή Ανάσταση με πίστη, αγάπη και ελπίδα!

Ελευθερία Νταβατζή, δημοσιογράφος:




Εύχομαι να σταματήσουν ο πόνος, η φτώχεια, η θλίψη να υπάρχουν... Να μας φέρει η Ανάσταση του Θεανθρωπου μόνο χαμόγελα, χαρούμενες ειδήσεις, ευτυχία και υγεία! Χρόνια πολλά με ανάταση ψυχής


Θάνος Ολύμπιος, Τραγουδιστής - Πτυχιούχος Μουσικού Παν/μιου Αθηνών



Κάθε τέλος είναι και μια αρχή, κάθε σταύρωση και μια ανάσταση! Ο Χριστός ας μας δώσει την δύναμη για την δική μας ανάσταση από το σκοτάδι στο φως. Καλή Ανάσταση!


Κλάρα Ασημακοπούλου, δημοσιογράφος:


Εύχομαι σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα! Ανάσταση ψυχής, συναισθημάτων, ηθικής και ανθρωπιάς!



Ντίνα Παπαγεωργίου, blogger της Γυρολιμνιάς:



Στους αναγνώστες του "Πινάκιο" και στον καθένα προσωπικά, εύχομαι να… πιάσουν οι ευχές! Η Ανάσταση του Κυρίου, να φέρει το Φως σε κάθε σκοτεινή πλευρά μας, να φωτίζει πάντα τον δρόμο μας προς τα όνειρά μας και η φλόγα της να μείνει φυλαγμένη μέσα μας, σαν τονωτική ένεση, κάθε φορά που οι καταστάσεις κάνουν αυτή την όμορφη καμπύλη του προσώπου μας που λέγεται χαμόγελο, να γίνεται ευθεία γραμμή. Να αγαπάμε περισσότερο, να χαμογελάμε περισσότερο. Την αγάπη μου...


Θεόδωρος Κοκκινίδης .Γλύπτης κέρινων ομοιωμάτων:


«ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ»


Ας βλέπουμε τους συνανθρώπους μας με σεβασμό ,αγάπη και συμπάθεια όπως θα θέλαμε να βλέπουν και εκείνοι εμάς. Καλή Ανάσταση.




Γεωργία Δρακάκη, συγγραφέας, δημοσιογράφος:


Χρώματα, μουσικές και μυρωδιές να γίνουν ένα και σαν μαντήλι να χαϊδέψουν τις ψυχές μας αυτό το Πάσχα και αυτή την Πρωτομαγιά. Φέτος, η Ανάσταση και η Επανάσταση συμπίπτουν. Είναι όμορφο να βλέπουμε, ό, τι νομίσαμε πως χάθηκε, να σηκώνεται στα πόδια του και, πιο ζωντανό από ποτέ, να μας παρασέρνει σε ξέφρενο χορό. Μοιάζει να’ ναι Άνοιξη... Χρόνια πολλά, αλλά κυρίως, χρόνια γεμάτα φως. Για κάποιους Άγιο, για άλλους Μαγικό!

Στέφανος Δημητριάδης, πρωταθλητής κολύμβησης:



Θα ήθελα να ευχηθώ πρώτα από όλα καλή ανάσταση σε όλο το κόσμο, να φέρει υγεία και ευτυχία με πολλά χαμόγελα και δύναμη για να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας πιο αποφασιστικά με περισσότερη πίστη.



Αναστασία Παπαδάκη, Δημοσιογράφος





Έφυγαν οι εποχές που ήμασταν ανέμελα παιδιά και μας διακατείχε χαρά και ζωντάνια. 



Οι καιροί άλλαξαν, η κοινωνία εξελίχθηκε. Εμείς, ωστόσο, αν χάσουμε τον εαυτό μας από τα προσωρινά δεινά που περνούμε, θα «μαυρίσουμε» και όλα θα μας φαίνονται μάταια πράγμα που οφείλουμε να μη συμβεί. 





Το Άγιο Φως εύχομαι να κάνει πιο λαμπρές τις ψυχές μας και να μην ξεχνάμε πως αν είμαστε δυνατοί και αισιόδοξοι θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα είμαστε πιο γελαστοί!
 




Αλέξης Γούδας – Τραγουδοποιός:



Εύχομαι ο καθένας μας να βρίσκει πάντα το κουράγιο και την δύναμη για να ανεβαίνει τον καθημερινό του Γολγοθά.

Dj argie terry ( Αργύρης κ Λευτέρης Ασημομύτης )

Το φως της Ανάστασης να φωτίσει τις ζωές όλων σας και να φέρει χαμόγελα...



Δεσποινα Ζαχαριτσεφ - Τραγουδίστρια


Καλή Ανάσταση σε όλους .. Με πιο φωτεινή συνείδηση , πιο καθαρή ψυχή , υγεία και χαμόγελο...



Λάζαρος Καψιμάλης, τραγουδιστής:


Καλή ανάσταση και υγεία !


Γιάννης Σουλάκης, τραγουδιστής:



Εύχομαι όλοι να επιλέγουμε αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους κ χαρούμενους. Να ζούμε όπως ακριβώς επιθυμούμε με υγεία ευτυχία δημιουργικότητα κ έρωτα.



Αλεξία Αίβάζη: Owner, General Manager, Art Director : B.YOU Beauty Club & byoushop.gr // singer // personal trainer



Εύχομαι με την ανάσταση του Θεανθρώπου να φωτίσουν οι ψυχές όλων με αγάπη και να πλημμυρίσουν οι ζωές σας με ευτυχισμένες μονό στιγμές!

Ελένη Αλεξανδρή, τραγουδιστής:



Καλό Πάσχα! Το Άγιο Φως να μας δώσει δύναμη, αγάπη και να φωτίσει τις ψυχές μας. Καλή Ανάσταση σε όλους!





Ζωή Λιάπη, σοπράνο:




Καλό Πάσχα, εύχομαι η φετινή ανάσταση να οδηγήσει στην εσωτερική αναγέννηση του καθενός μας, και κατ' επέκταση και του τόπου μας!


Μάνος Σταυριδης, τραγουδιστής:



Εύχομαι το άγιο φως της Ανάστασης να φωτίσει τις ψυχές όλων μας... Καλή ανάσταση χρόνια πολλά!!




Θοδωρής Πανέλης, τραγουδιστής:



Η ανάσταση του Χριστού είθε να αναστήσει τις ψυχές μας και τον εσωτερικό μας κόσμο, με περισσότερη αλήθεια και πραγματική αγάπη..




Τάσος Κροκόδειλος, chef / singer of Spitfire & Fire and Steel (a Manowar tribute band):


Φως παντού! Εύχομαι το φως της ανάστασης να φωτίσει του κρυμμένους δρόμους προς την αρετή και την ευημερία! Όλα γύρω είναι φως!


Πηγή Μπουκουβάλα, Ηθοποιός-Σκηνοθέτης
Εύχομαι αυτό το Πάσχα, το Άγιο Φως της Ανάστασης να φέρει στις ψυχές όλων μας αγάπη και ελπίδα! Τις καλύτερες ευχές μου, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, με υγεία, ευτυχία και χαρά!
Βαγγέλης Τσουκλίδης, μουσικός:
Καλή ανάσταση..εύχομαι το φως της Ανάστασης να φέρει αγάπη, υγεία, αλληλεγγύη και αδελφοσύνη..!!
Μαίρη Νέγρη, ηθοποιός:


Εύχομαι φέτος να μπει φως στις ψυχές όλων ! Να είμαστε κάθε μέρα όλοι χαρούμενοι και θετικοί όπως είμαστε την Ανάσταση ! Για ένα καλύτερο αύριο , να ομορφύνουμε το μέσα μας με καλοσύνη και αγάπη....!



Σταυρούλα Μελισσάνθη Μάκρα ,Ηθοποιός:



Εύχομαι υγεία και ψυχική γαλήνη σε όλον τον κόσμο, γιατί αυτό θεωρώ το πολυτιμότερο αγαθό για την ισορροπία του ανθρώπου!

 Θάνος Κονδύλης, συγγραφέας:

Εύχομαι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. 

Μακάρι ο αναστημένος Χριστός να φέρει ειρήνη στον κόσμο και στις ψυχές όλων
Λιάνα Δενεζάκη Συγγραφέας-Εικονογράφος παιδικών βιβλίων


Εύχομαι το φως της Ανάστασης να γεμίσει τις ψυχές όλων μας με αλήθεια και αγάπη. Αυτή η Κυριακή του Πάσχα εκτός από γιορτή και φαγητό ας σημάνει και την αρχή ενός καλύτερου κόσμου!



Γιώτα Φώτου, συγγραφέας: 

Εύχομαι η αισιοδοξία να κυριεύσει τις καρδιές όλων και τα ασπρόμαυρα να δείξουν χρωματιστά.
 
 
Άγγελος Χαριάτης, συγγραφέας


Αποφεύγοντας τις τυποποιημένες ευχές. Εύχομαι λοιπόν περισσότερη σκέψη, περισσότερο θάρρος, περισσότερη δύναμη και περισσότερη θέληση. Καλή Ανάσταση


Χαρά Ανδρεΐδου, συγγραφέας



Η Ανάσταση πάντοτε μου θυμίζει την "ανάσα".. ξέρω ότι ετυμολογικά δεν στέκει, καθώς η λέξη προέρχεται από το ρήμα ίσταμαι = στέκομαι και την πρόθεση ανά = ξανά. Ωστόσο εμένα μου ταιριάζει η δική μου, αυθαίρετη και συγχρόνως παρήγορη, ερμηνεία και στέκομαι σ' αυτήν. Εύχομαι η Ανάσταση να δώσει ανάσες σε όλους μας, ανάσες που τόσο τις χρειαζόμαστε, αγάπης, ανακούφισης, συντροφικότητας, χαμόγελου, γλυκών φιλιών, μιας μικρής ευτυχίας... Ανασάνετε και αναστηθείτε, φίλοι μου, μέσα στη χαρμόσυνη φύση. Καλή Ανάσταση σε όλους...





Πέγκυ Φούρκα, Συγγραφέας, Εικονογράφος Παιδικής Λογοτεχνίας


Οι Άγιες Ημέρες του Θείου Πάθους και της Ανάστασης του Θεανθρώπου, φωτίζουν το δρόμο της αγάπης και της αλληλεγγύης. Αυτές τις ημέρες που δοκιμάζεται η χώρα μας ας έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον . Ο Θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν την κάθε σκέψη μας !Εύχομαι το Φως της Ανάστασης, να χαρίσει στη ψυχή του κάθε Έλληνα, δύναμη και αισιοδοξία, να αναστηθεί η ελπίδα και η ανθρωπιά και να ξεπεραστεί ο Γολγοθάς της πατρίδας μας! Καλή Ανάσταση ,καλό Πάσχα με υγεία χαρά και ευλογία! Ας κρατήσουμε ζωντανά τα όνειρά μας, τις προσδοκίες μας και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.


Βαγγέλης Γιαννίσης, συγγραφέας, (Το κάστρο εκδ. Διόπτρα)



Ό,τι κι αν σημαίνει το Πάσχα για τον καθένα από μας, κάθε χρόνο τέτοια εποχή μας δίνεται η δυνατότητα να γιορτάσουμε παρέα με τους δικούς μας ανθρώπους.  Να έρθουμε πιο κοντά.  Να χαλαρώσουμε λίγο από την καθημερινότητα.  Να αναπτυχθούμε πνευματικά.  Εύχομαι καλή Ανάσταση κι ένα χαρούμενο Πάσχα.


 
Άννα Καρακόλη, Καθ.Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α., Α.Π.Θ.)
Προπονήτρια Ξιφασκίας, Deutsche Sporthochschule Koeln, Πτυχιούχος Μαιευτικής  (Α.Τ.Ε.Ι.Θ.) Mcs Φυσικής Δραστηριότητας & Ποιότητας Ζωής (Τ.Ε.Φ.Α.Α., Α.Π.Θ.):

- Ολυμπιακή Φλόγα (διεθνής εκεχειρία) 

- Άγιο Φως ( μήνυμα ελπίδας )
- «Φωτιά» η 9η του Μάη ( αναμονή για οικονομική Ανά -σ-ταση )

Ελπίδα η Ανάσταση Κυρίου για όλο τον κόσμο!









Βασιλική Μπέσσιου, Make up artist:



Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους με την Ανάσταση του Ιησού Χριστού να πετύχουν ανάταση στις ψυχές τους, να νιώθουν μόνο αγάπη και γαλήνη και να μπορέσουν να βρουν την πραγματική ευτυχία που πιστέψτε με δεν είναι στα υλικά αγαθά....Χρόνια πολλά με υγεία !!!

Μαίρη Σταμπουλοπουλου Ειδικη Παιδαγωγος, Μsc



Η φλόγα της Ανάστασης να ανάψει στην καρδιά σας , για να κρατήσει ζωντανά όλα τα όνειρά σας. Εύχομαι καλή ανάσταση με δύναμη , αγάπη, υγεία και χαρά. 


Γιώργος Σιαραμπής,  Ασφαλιστικός Σύμβουλος Εθνικής:



Η Ανάσταση του Χριστού εύχομαι να στεριώνει τις ελπίδες μας,
να εγγυάται τη ζωή μας, να αναστηλώνει τις προσδοκίες μας.

Εύχομαι σε όλους από καρδιάς,
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

Vassilis Thom, σχεδιαστής μόδας:


Εύχομαι Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και αγάπη. Η φετινή ανάσταση, να φωτίσει τις καρδιές όλων μας και να μας ενισχύσει με δυνάμει και κουράγιο



Ζέφη Αντωνοπούλου,  Δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία 


Εύχομαι το άγιο φως των ημερών να περιβάλλει και να χαρίσει σε όλο τον κόσμο ελπίδα , ομόνοια και «πλούσια» αισιόδοξα συναισθήματα. Καλή Ανάσταση με υγεία , χαμόγελα , πολλά βεγγαλικά και ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές.
Καλό Πάσχα ,ελπιδοφόρο για όλο τον Κόσμο !!!!



Δημήτρης Γραβαλος, γυμναστής & αθλητής:


Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους τους Έλληνες χωρίς αλλά μνημόνια



Ερωδίτη Παπαποστόλου, συγγραφέας, ερασιτέχνης φωτογράφος και πτυχιούχος οικονομικών-μάρκετινγκ


Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου μας να φωτίσει τις σκοτεινές εποχές που διανύουμε. Όπως το Άγιο φως ταξιδεύει από λαμπάδα σε λαμπάδα, έτσι και η ελπίδα να γεμίσει τις ψυχές μας και να μας συντροφεύει σε κάθε μας βήμα. Μόλις το ρολόι σημάνει μεσάνυχτα, οι χαρμόσυνες, αναστάσιμες καμπάνες θα διαλύσουν τους φόβους μας και θα τους σπάσουν σε χιλιάδες κομμάτια που θα λιώσουν κάτω από το φως των κεριών μας! Καλή Ανάσταση!

Γιώργος Παπανικολάου, Διευθυντής Τεχνολογίας:


Υγεία και ευτυχία σε όλους. Καλό Πάσχα με τους αγαπημένους του ο καθένας και ότι καλύτερο.


Τατιάνα Σταθακάρου Βρεφονηπιοκόμος και υπεύθυνη διαφήμισης στα Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη


Εύχομαι το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει το δρόμο μας και να μας οδηγήσει στην απόλυτη ευτυχία. Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα με υγεία, πολλά χαμόγελα και η αγάπη να γαληνέψει τις ψυχές μας! Καλά  τσουγκρισματα!

Σοφία Καρασαββίδου – Εκπαιδευτικός:



Το Φως της Ανάστασης να καταυγάσει τις ψυχές όλων μας, να φέρει πίστη, ελπίδα, αγάπη και ευλογία σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής. Η θυσία της Σταύρωσης και γενικότερα τα Άγια Πάθη ας καθοδηγούν τη σκέψη για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με αισιοδοξία και γύρω μας με αγάπη. Καλό και ευλογημένο Πάσχα!


Άννυ Καπέτου, παιδαγωγός:



Εύχομαι Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα σε όλους, με την ελπίδα να μας δείξει το σωστό δρόμο ο Κύριος με το Λόγο του τις άγιες αυτές ημέρες. Μακάρι το Άγιο Φως να φωτίσει τις ψυχές μας ώστε να βγούμε από το σκοτάδι της αναλήθειας, του συμφέροντος και του εγωισμού. Ας αποτελέσει η Ανάσταση Του μία νέα αρχή στη ζωή μας, ενώ η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγήσει την κάθε σκέψη μας ώστε να βλέπουμε το παρελθόν με κατανόηση, το μέλλον με ελπίδα και το παρόν με αγάπη και χαρά! Είναι στο χέρι όλων, μικρών και μεγάλων, οι ευχές αυτές να γίνουν πράξη και το θαύμα να ενσαρκωθεί φέτος το Πάσχα!




Λίτσα Παλαμά, Παρουσιάστρια - marketing


Εύχομαι η ανάσταση του κυρίου να σηματοδοτησει την ουσιαστική αναγέννηση της πατρίδας μας, να φέρει γαλήνη και αγάπη στις καρδιές όλων μας, ειρήνη και αλληλεγγύη σε όλο τον κόσμο! Το Αναστάσιμο φως και η λαμπρότητα των Αγίων ημερών να φωτίσουν τις ψυχές μας και το δρόμο για την επίτευξη των προσωπικών μας στόχων! Χρόνια πολλά. .Υγεία και ευτυχία σε όλους






Κάκια Ξύδη, Συγγραφέας:



Εν μέσω των καθημερινών δυσκολιών που όλοι αντιμετωπίζουμε, μια κατήφεια και μια στεναχώρια τείνει να μας καταβάλει. Ο αγώνας είναι δίχως τέλος και η προσπάθεια να κρατήσουμε το ηθικό μας υψηλό μεγάλη. Όμως μέσα σε όλα αυτά ένα μικρό φωτάκι σιγοκαίει με μια φλόγα άσβεστη. Είναι εκείνο της πίστης και της αγάπης που λάμπει μέσα μας και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε. Όσο το κοιτάμε, όσο το πιστεύουμε, εκείνο λάμπει όλο και πιο πολύ. Εύχομαι ετούτη την Ανάσταση να βρει ο καθένας το δικό του φωτάκι, να βρει ο καθένας την δική του Αλήθεια που θα τον οδηγήσει σε μοναδικά μονοπάτια. Η θυσία του Θεανθρώπου μας δείχνει τον δρόμο, ας δείξουμε την πίστη που πρέπει και ας ακολουθήσουμε τα βήματά του μέχρι το Άγιο φως της αληθινής αγάπης να αγγίξει και μας. Να φωτίζει και τις πιο κρυφές πτυχές της ύπαρξής μας και να μας χαρίσει την ουράνια ευλογία του θάρρους, της υπομονής, της προσπάθειας, της συγχώρεσης και της αυτοθυσίας. Καλή Ανάσταση. 


Βουλα Παπά, τραγουδίστρια:


Χρόνια πολλά και εύχομαι η ανάσταση του χριστού να φέρει την ανάσταση και στις ψυχές μας!!!και ότι καλύτερο στον καθένα μας!!

Αλεξάνδρα Καραμάνη, συγγραφέας: 



Ας έχουμε όλοι υγεία και  γενναιοδωρία



Βίκη Καουλα, Εκδότρια, LIfe & Business Coach:


Ευχές για Καλή Ανάσταση, που θα σημαίνει κυρίως ψυχική ανάταση για όλους, με υγεία, αγάπη, δικαιοσύνη, ασφάλεια και γαλήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου