Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Οι λέοντες της Εορδαϊκής Δύναμης είναι γεννημένοι νικητές

Οι λέοντες της Εορδαϊκής Δύναμης πάλεψαν σαν αγρίμια στο τερέν και προκρίθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι 4 από τους 5 αθλητές που διαγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Βορείου Ελλάδας θα δώσουν το παρόν διεκδικώντας νέες επιτυχίες. Ωστόσο και οι 5 πάλεψαν σκληρά.


Πιο συγκεκριμένα με πολλά χαμόγελα και μεγάλες επιτυχίες, επέστρεψε σήμερα η Εορδαϊκή Δύναμη από το Προκριματικό Πρωτάθλημα  TAEKWODNO Παίδων – Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε  στην Θεσσαλονίκη 8-9 Οκτωβρίου, αφού οι 4 από τους 5 αθλητές κατόρθωσαν να διακριθούν στους 8 καλύτερους της κατηγορίας τους στην Βόρεια Ελλάδα εξασφαλίζοντας  το εισιτήριό τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τaekwondo θα πραγματοποιηθεί 4-6 Νοεμβρίου στην Χαλκίδα.
           
 Συγκεκριμένα οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι οι:

Πιρίτζαους Πολυχρονία στην κατηγορία κορασίδες +59
Χριστίδης Παναγιώτης στην κατηγορία παίδων-57
Σάκκου Χριστίνα στην κατηγορία κορασίδες -44
Τσαλκιτζίδου Ειρήνη στην κατηγορία κορασίδες -41
        
    Πολύ καλή εμφάνιση είχε και ο Σιδηρόπουλος Κωνσταντίνος ο οποίος όμως δεν κατάφερε να διακριθεί.

 «Αρχιτέκτονας» των επιτυχιών
 Ο Χρίστος Χριστίδης ώθησε και την νέα φουρνιά σε επιτυχίες. Φαίνεται πως η δουλειά που γίνεται στο γυμναστήριο της Εορδαϊκής Δύναμης όλα αυτά τα χρόνια έχει στέρεες βάσεις καθώς τα νέα παιδιά εμπνεύστηκαν από τις διεθνείς επιτυχίες που είχαν καταγράψει οι παλιότεροι αθλητές. Άλλωστε έτσι είναι οι ομάδες και οι αρχηγοί. Εμπνέουν τους επόμενους.  Η Γραμματική Χριστίδου, η Βασιλική Χριστίδου, η Ειρήνη Μπουράκη έδειξαν το δρόμο… Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Χρίστος Χριστίδης ετοιμάζει και νέες γενιές που θα μάχονται για να πρωταγωνιστήσουν στο Taekwondo

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή τους Χριστίδη Χρήστο, αλλά  και καλή συνέχεια και επιτυχίες στις προσπάθειες τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου