Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Ένα εξοχικό παρακαλώ...




Μια κωμωδία άνευ προηγουμένου. Οι ηθοποιοί τα έδωσαν όλα επί σκηνής και το κοινό σε κάθε έξυπνη ατάκα ή μορφασμό γελούσε με την ψυχή του.

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου για το Πινάκιο

Αυτά συμβαίνουν στο θέατρο Αθηνά, το οποίο βρίσκεται στην Δεριγνύ (Πατησίων) και συγκεκριμένα στην παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ...»


Το σενάριο
Σύμφωνα με το σενάριο εφτά χαρακτήρες βρίσκονται το ίδιο Σαββατοκύριακο στο ίδιο εξοχικό και διεκδικούν τον έρωτα την ευτυχία, μια βαλίτσα με τετρακόσια χιλιάρικα, μια μπότα Λουμπουτάν κι ένα σπίτι. Ποιός θα πάρει αυτό που θέλει, ποιός θα πάρει αυτό που του αξίζει και ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό; Ποιος έκανε τη ληστεία; Ποιός θα φύγει με τα λεφτά, ποιός με το σπίτι και ποιος με τον αληθινό έρωτα; Μια παράσταση για όλη την οικογένεια! Μια παράσταση που θα συζητάτε για πολύ καιρό.

Πρωταγωνιστούν:

Μαριάννα Τουμασάτου:Η ωριμότητα της στο παίξιμο φαίνεται σε κάθε της κίνηση, στα λόγια της. Δεν είναι τυχαίο που έχει "χτίσει" κοινό που την ακολουθεί παντού
Μάριος Αθανασίου: Κεντρίζει με το παίξιμο του και του ταιριάζει πολύ η κωμωδία
Κώστας Αποστολάκης: Δυναμική παρουσία με έναν ρόλο που είναι στα μέτρα του και τον αποδίδει εξαίσια.

Μαρία Κορινθίου: Δεν δίστάζει να "τσαλακωθεί" για χάρη του ρόλου. Πολύ καλή και αξιοσημείωτη η παρουσία της στο "εξοχικό".
Άρης Τσαπης: Βγάζει ενέργεια στην σκηνή κάτι το οποίο δεν περνά απαρατήρητο στο κοινό
Κωνσταντίνα Κομματά: Η νεαρή ηθοποιός ανταποκρίνεται πολύ καλά στο ρόλο της και σίγουρα αν θα συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό και τα επόμενα χρόνια θα κάνει πολλά και όμορφα πράγματα στο χώρο της υποκριτικής.

και ο Σπύρος Πούλης: Για τον Σπύρο Πούλη τι να πει κανείς... Μεγάλος κωμικός ηθοποιός, με διάθεση και έντονη διαδραστική επαφή με το κοινό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου