Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Γραμματική Χριστίδου: Η λέαινα της Εορδαϊκής στο βάθρο

Τι και αν προερχόταν από τραυματισμό, τι και αν είχε ταλαιπωρηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα η Γραμματική Χριστίδου πάλεψε ως λέαινα και ανέβηκε ξανά στο βάθρο.
Συγκεκριμένα έλαβε μέρος στο  ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF 22nd Zagreb Croatia Taekwondo  Open 2016 που διεξήχθη 12-13 Νοεμβρίου 2016  στο Zagreb Κροατίας κατακτώντας την 3η Θέση (Χάλκινο Μετάλλιο) στην κατηγορία Female.

Το μήνυμα της Ελληνίδας αθλήτριας
Μάλιστα η ίδια στο λογαριασμό της στο Instagram αφού πόσταρε την φωτογραφία της στο βάθρο έγραψε χαρακτηριστικά «Έρχονται στιγμές που πρέπει ξανά να ξεκινήσεις από το μηδέν. Αναθεώρησε, καθάρισε το μυαλό σου και δούλεψε»


Ιδιαίτερα υψηλό το επίπεδο

Αξίζει να σημειωθεί ότι Το επίπεδο των αθλητών στην συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν πολύ υψηλό ειδικά στην κατηγορία senior male-female διότι το Croatia Open θεωρείται σταθμός λόγω της  βαθμολογίας που δίνει μέσω G1 προκειμένου οι υποψήφιοι να συγκεντρώσουν βαθμούς για την επερχόμενη Ολυμπιάδα του Τόκυο του 2020.

Κέρδισε και εμπειρία

Η συμμετοχή και μόνο των αθλητών αποτελεί σημαντική εμπειρία σε αυτές τις διοργανώσεις έτσι οι αθλητές -ριες  που συμμετείχαν  ανερχόταν στους 1500 με ηλικιακές κατηγορίες Cadet, Junior, Senior, από 50 κράτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου