Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Η γούρικη εμφάνιση του ΠΑΟΚ

Λένε ότι αν έχεις τύχη διάβαινε… Αυτό συνέβη και με το ΠΑΟΚ απόψε ο οποίος μπήκε στο «Αρτέμιο Φράνκι» για να διεκδικήσει την νίκη. 

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου για το Πινάκιο

Σίγουρα το πάθος και η πίστη συνέβαλαν τα μέγιστα και η ελληνική ομάδα πέτυχε μια ιστορική εκτός έδρας νίκη, σε βάρος της πάνοπλης Φιορεντίνα με σκορ 2-3. Ο ΠΑΟΚ  κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα στον Όμιλο του και κοιτάει ελπιδοφόρα το μέλλον του στην διοργάνωση.


 Όμως πέρα από το πάθος των παιχτών, την καλή ανάγνωση του αντιπάλου από τον προπονητή και το επιτελείο του σε μια τόσο μεγάλου βεληνεκούς νίκη υπάρχουν και τα γούρια.
Και ποιο ήταν το γούρι του; Η εμφάνιση του! Θα διαπιστώσετε πως ο ΠΑΟΚ έφερε κάτω από τον δικέφαλο το λογότυπο της Ένωσης Μαζί για το Παιδί.  Και μάλιστα είναι η μόνη ελληνική ομάδα που «φιλοξενεί» στην φανέλα της το σήμα κάποιου ελληνικού φιλανθρωπικού οργανισμού. Σας υπενθυμίζουμε πως την ίδια εμφάνιση είχε και στην Ολλανδία όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ajax και το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν ισόπαλο, μετά από καλή εμφάνιση της ελληνικής ομάδας.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως ο χορηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η sporting-bet στηρίζει το Μαζί για το Παιδί με πολλές δράσεις και ενέργειες.

Μία απ’ αυτές είναι και η εξής: Όταν ο ΠΑΟΚ παίζει εκτός έδρας στην Ευρώπη σε χώρα που δεν επιτρέπονται οι διαφημίσεις στοιχηματικών εταιρειών τότε το λογότυπο της sportingbet αντικαθιστάται από αυτό του  Μαζί για το Παιδί. Εμφάνιση που φέρνει γούρι καθώς έχει μεταφραστεί σε δύο υπέροχες ευρωπαϊκές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου