Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

100 προσωπικότητες εκπέμπουν θετική ενέργεια και μας εύχονται για το νέο έτος


Άλλη μια χρονιά έφθασε στο τέλος της... Σίγουρα όχι εύκολη αντιθέτως δύσκολη με πολλά σκαμπανεβάσματα. Αλλά στο τέλος που κάνει κανείς ταμείο μένει στην ουσία. Και ποια είναι αυτή; Πως είμαστε καλά, είμαστε όρθιοι και προχωράμε. Άλλωστε αυτό δεν είναι και το νόημα της ζωής; Να προχωράμε με το κεφάλι ψηλά; Ας τα αφήσουμε αυτά όμως γιατί σήμερα είναι ημέρα ευχών, ευχών που φωλιάζουν μέσα μας και εκπέμπουν θετική ενέργεια.

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου για το Πινάκιο

Τεράστια ποσότητα τέτοιας ενέργειας εκπέμπουν οι 100 φίλοι του Πινακίου που κλήθηκαν μαζί με τις ευχές τους για την νέα χρονιά να γράψουν κάτι και για το ιστολόγιο μας που έκλεισε τα 5 έτη του! Εσείς είστε αυτοί που του δίνετε πνοή και ύπαρξη. Οι 100 φίλοι είναι υποστηρικτές μας και εύχονται και για εσάς και τις οικογένειας σας. Σας ευχαριστούμε για την υπό-στήριξη και το σίγουρο είναι ότι μαζί θα προχωρήσουμε πολλά -πολλά χρόνια ακόμη. Καλή χρόνια σε όλους εσάς...

Βλάσης Μάρας, πρωταθλητής γυμναστικής: Ο κόσμος καλύτερος


Ευχή και μότο της ζωής μου είναι το εξής: :Να συμπεριφέρεσαι στον συνάνθρωπο σου, όπως θα ήθελες να συμπεριφέρεται ο άγνωστος στην οικογένεια σου.. Τότε ο κόσμος μας θα ήταν αρκετά καλύτερος.

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Η απόκτηση της ευτυχίας 



Το 2017 να αγαπάς και να συγχωρείς. Να δέχεσαι σαν δώρο ό,τι σε βρίσκει καλό ή κακό. Γιατί αυτό είναι το μάθημά σου για τη γνώση και την απόκτηση της ευτυχίας στην πορεία της ζωής σου.


Θανάσης Κουρλαμπάς: Πολλές περισσότερες στιγμές χαράς


Εύχομαι το ΠΙΝΑΚΙΟ να συνεχίσει δημιουργικό και εμπνευσμένο για πολλές-πολλές πενταετίες. Αυτή ας είναι η πρώτη του.


Για το χρόνο που πλησιάζει εύχομαι να κουβαλάει πολύ λιγότερα δυσάρεστα και πολλές περισσότερες στιγμές χαράς. Και μια αλλαγή στην διάθεση μας. Επιτέλους!








Νίκη Σερέτη, ηθοποιός: Το 2017 να είναι το έτος της υπέρβασης


Εύχομαι στο pinakio, μια δημιουργική και εμπνευσμένη χρόνια, που θα συμβάλλει στην αφύπνιση των αναγνωστών του!


Ζήσαμε, αγανακτήσαμε, ερωτευτήκαμε, δημιουργήσαμε, προδοθήκαμε, τρελαθήκαμε, συγκινηθήκαμε, ηττηθήκαμε... ο,τι κι αν μας έφερε η μας πήρε το 2016 εύχομαι το 2017 να είναι το έτος της υπέρβασης. Υπέρβαση του εαυτού και κατ' επέκταση ελευθερία από τον φόβο. Να ξεκολλήσουμε από τα κελιά μας, να βγάλουμε από τον πάγο τα συναισθήματα μας και να πλησιάσουμε τον άλλο. Είναι επιτακτική η ανάγκη της συλλογικότητας, του μαζί. Πρέπει όμως να ψηλαφίσουμε και τις δικές μας ρωγμές. Η κρίση και οι απώλειες κάθε είδους, που βιώνουμε αυτή την περίοδο προσφέρονται για αυτόν τον επαναπροσδιορισμό. Ειναι από μόνα τους υπερβατικά δώρα αυτογνωσίας. Υπερβατικοι λοιπον.. ."και μη φοβού  κανένα, εγώ κι εσύ στον κόσμο τον απάνθρωπο" όπως λέει και το υπέροχο τραγούδι του Κραουνακη! Καλή χρονιά και καλή τύχη μας εύχομαι!






Άγγελος Μπούρας, ηθοποιός: Πιο κοντά στον εαυτό μας

Εύχομαι το 2017 να φέρει σε όλους υγεία και ευτυχία!!!! Να είναι μια χρονιά που θα μας φέρει πιο κοντά στα συναισθήματα μας, πιο κοντά στον εαυτό μας και ως επακόλουθο πιο κοντά στους συνανθρώπους μας!!!!




Αμαλία Αρσένη, ηθοποιός: Να απολαμβάνουμε το κάθε λεπτό και τις στιγμές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους



Το 2017 να μας βρει καλύτερους ανθρώπους με μεγαλύτερη προσήλωση σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε , με ευγένεια και κατανόηση για τους γύρω μας , με πείσμα και αισιοδοξία για τους δύσκολους καιρούς που ζούμε. 



Να απολαμβάνουμε το κάθε λεπτό και τις στιγμές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους σαν να είναι οι τελευταίες γιατί τίποτα δεν είναι αυτονόητο. 



Να έρθουμε έστω ένα βήμα, ένα βήμα πιο κοντά στον καλύτερο δυνατό εαυτό μας για μας και τους γύρω μας !
 



Μάνος Κοντολέων


Να πούμε ξανά ...Και του χρόνου με υγεία! 




Εύη Βισβάρδη Δημοσιογράφος -Λάμψη 92,3 Συμβουλευτική Ψυχολόγος: Να πιστέψουμε στον ´Άνθρωπο και στην θαυματουργή του ύφανση

Χρόνια πολλά Πινάκιο ! Εύχομαι ένα πολύχρωμο μωσαϊκό να είναι οι ειδήσεις σου στη ζωή μας! Στη νέα χρονιά, ελπίζω οι άνθρωποι να πιστέψουμε στον ´Άνθρωπο και στην θαυματουργή του ύφανση και να κάψει ξανά η ελπίδα στα μάτια ! Εύχομαι Αγάπη,τύχη,αλληλεγγύη,επιθυμία και ελπίδα σε όλους για το 2017! 








Ειρήνη Νικολοπούλου, Δημοσιογράφος, Παρουσιάστρια, Blogger (eirinika.gr): Αγάπη σε μεγάλες δόσεις



Εύχομαι το 2017 να φέρει ισορροπία στις ψυχές μας, αρμονία στις σχέσεις μας, αγάπη σε μεγάλες δόσεις ανθρωπιά και συναίσθηση του εφήμερου ως κίνητρο για να απολαύσουμε γουλιά-γουλιά τον νέο χρόνο!

Ράνια Τραγόμαλλου, Δημοσιογράφος-Παρουσιάστρια ειδήσεων : Περισσότερα χαμόγελα και ανεμελιά!


Εύχομαι στο Πινάκιο να συνεχίσει να μας ενημερώνει με ξεχωριστές ειδήσεις!! Να μας μαθαίνει τον κόσμο κ να μας ταξιδεύει!!!! Για όλους το 2017 εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου να μην πάρει οτι καλό έφερε το 2016!!! Καλή χρονιά με υγεία, περισσότερα χαμόγελα και ανεμελιά! 









Εύη Αγγελίνα Διευθύντρια Προγράμματος Derti 98,6. Δημοσιογράφος: Περισσότερη αγάπη


Πεντε χρονια "pinakio"! Πεντε χρονια αξιοπρεπους σταθερης και σοβαρης παρουσιας! Να τα εκατοστησετε!!! Για τη νεα χρονια θελω να ευχηθω σε ολο τον κοσμο υγεια, περισσοτερη αγαπη, περισσοτερη ανθρωπια,λιγοτερο πονο και λιγοτερες ταλαιπωρημενες κι πονεμενες ψυχες..



Μάνος Βουλαρινός, δημοσιογράφος – παρουσιαστής: Αναστροφή για την ευτυχία

Εύχομαι το 2017 ο απραγματοποίητος πόθος της μετανάστευσης να πάψει να είναι πόθος και να παραμείνει απραγματοποίητος. Απαραίτητη προϋπόθεση γι αυτό είναι οι συμπολίτες μου να πάψουν να θυμίζουν πρόωρα γερασμένα κακομαθημένα 5χρονα και να αντιληφθούν πως το μίσος για οτιδήποτε διαφέρει από εμάς, τα μούτρα μας και τα μυαλά μας είναι ο πιο γρήγορος δρόμος για τη δυστυχία.  

Kisterss: Γεμίστε τις τσέπες σας με...χρυσόσκονη



Μια χρονιά με λάμψη, με  κυρίαρχη αρετή θα είναι η ισονομία μεταξύ των ανθρώπων. Ας είναι το 2017 η χρονιά ορόσημο για όλους. Η Χρονιά που θα φέρει χαμόγελα στους ανθρώπους. Ευτυχισμένο το 2017 και να κρατάτε πάντα στις τσέπες σας λίγο χρυσόσκονη... Η ζωή είναι συγκλονιστικό δώρο που περιέχει και δόσεις μαγικές.



Κατερίνα Παπακοστοπούλου, δημοσιογράφος, παρουσιάστρια: Να κοιτάξουμε μπροστά


Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία σε όλο τον κόσμο. Να αφήσουμε πίσω μας το 2016 που είχε πολλές δυσκολίες και δυσάρεστα γεγονότα και να κοιτάξουμε μπροστά, το μέλλον μας με αισιοδοξία! Κρατήστε κοντά σας μονό τους ανθρώπους που αξίζουν το χρόνο και την αγάπη σας και απαλλαγείτε από όσους σας φρενάρουν και πληγώνουν τις καρδιές σας! Σας στέλνω την αγάπη μου!



Χρήστος Κιούπης, Δημοσιογράφος, δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου: Να σηκώσουμε λίγο πιο ψηλά τον πήχη


Δύσκολη υπόθεση οι ευχές, ιδίως όταν γνωρίζεις, πώς ούτε το 2017, θα βγούμε από την κρίση.
Οι μήνες που ακολουθούν άλλωστε είναι κρίσιμοι και θα σφραγίσουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της χώρας μας.
Οδηγός μας πρέπει να είναι αυτό που διδαχτήκαμε στα χρόνια των μνημονίων, ότι δηλαδή κανένας δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη από ένα νέο όραμα, ένα νέο αφήγημα που θα μας δίνει ελπίδα ότι θα βγούμε στο ξέφωτο.
Είναι η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τα λάθη του παρελθόντος και να βρούμε αυτά που μας ενώνουν.
Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί γιατί έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά τους διαχωρισμούς με τους «υπερπατριώτες» και τους «προδότες». 
Η ευχή μου λοιπόν είναι να σηκώσουμε λίγο πιο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών μας, πρώτα από τους ίδιους μας τους εαυτούς.
Εάν πιστέψουμε στις δυνάμεις μας, εάν κατανοήσουμε ότι απαιτείται δουλειά, σχέδιο και προγραμματισμός, θα βγούμε νικητές.
Όσον αφορά στο pinakio.blogspot.gr, ευχή μου είναι να εξελιχθεί σε ανεξάρτητη όαση στο άναρχο μιντιακό τοπίο του διαδικτύου.
Δύσκολη ευχή, σε μια εποχή που η ενημέρωση θέλει τον σπόνσορά της για να μπορέσει να επιβιώσει, αλλά όχι ακατόρθωτη.

Πιστεύω ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και να μας κάνετε να κατανοήσουμε ξανά τη σημασίας της ρήσης, «η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης».






Ανθή Βούλγαρη, δημοσιογράφος: Να μεταδίδουμε μονό θετικές ειδήσεις


Εύχομαι το 2017 να είναι γεμάτο από υγεία, έρωτα και τύχη! Να φέρει πίσω την παγκόσμια Ειρήνη που έχουμε χάσει.. και να μεταδίδουμε μονό θετικές ειδήσεις.

Αγγελική Κιλιντζογλου, δημοσιογράφος: Ελπίδα! Ένα συναίσθημα τόσο όμορφο



«Αγγελική πες μου μια ευχή για το 2017» μου ζήτησες αγαπημένο μου Πινάκιο και με έβαλες σε σκέψη. Τι να ευχηθώ; Αγάπη, ευτυχία, υγεία, ειρήνη, δύναμη, ελπίδα; Ελπίδα! Ένα συναίσθημα τόσο όμορφο, που όμως τείνει εξαφανιστεί στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Εύχομαι λοιπόν ολόψυχα η φλόγα της ελπίδας να ξαναγεννηθεί μέσα μας, το νέο έτος να μας κάνει δυνατότερους και με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη μας να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του παιχνιδιού που λέγεται ζωή! Καλή χρονιά σε όλους!














Ελευθερία Νταβατζή, δημοσιογράφος: Αν το 2017 ήταν πλανήτης, να είναι ο ήλιος για να κάψει το κακό


Ας σκαφτόμαστε την νέα χρονιά ως μια νέα σειρά ευκαιριών για να κυνηγήσει ο καθένας από εμάς το προσωπικό του όνειρο έχοντας πάντα φυσικά υγειά και τους ανθρώπους που αγαπά δίπλα του. Μακριά από "μικρούς" ανθρώπους λοιπόν κ οπλισμένοι με αισιοδοξία και χαμόγελα να έχουμε όλοι μια υπέροχη χρονιά! 


Καιρός για μια νέα αρχή! Α και κάτι που διάβασα και μου άρεσε: Αν το 2017 ήταν πλανήτης, να είναι ο ήλιος για να κάψει το κακό. 


Αν ήταν στοιχείο της φύσης να είναι νερό για να σβήσει την φωτιά που άναψε το 2016, και αν ήταν ευχή τότε να είναι η ευτυχία στην ζωή όλων σας. Καλή χρονιά σε όλους







Παύλος Κουστέρης, δημοσιογράφος sport-fm, peristerinews.gr: Το 2017 να τονώσει το «μαζί»


Όσο εύκολο είναι να ευχηθείς ευτυχία στον συνάνθρωπό σου, ίσως άλλο τόσο δύσκολο φαντάζει να για τον ίδιο να φτάσει στην πραγμάτωσή της. Γι' αυτό άλλωστε εύχεσαι, ειδάλλως αν υπήρχε ένα απόλυτο... manual, το μόνο απαιτητό θα ήταν η ανάγνωσή του κι όλα θα ήταν απλά. Το σίγουρο είναι ένα... Υπάρχουν σε όλες τις εκφάνσεις της ζωης οι καλές στιγμές, αλλά και οι κακές. Όταν, όμως, έχεις ανθρώπους να χαμογελούν στις χαρές σου, να σε στηρίζουν στις άτυχες καταστάσεις, τότε όλα γίνονται λίγο καλύτερα για όλους. «Λύπη μαζί, λύπη μισή. Χαρά μαζί, χαρά διπλή», έχει γράψει σε ένα από τα τραγούδια του ο Μίλτος Πασχαλίδης και σε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων, η ευτυχία βρίσκεται σε αυτό το δίστιχο. Εύχομαι, λοιπόν, το 2017 να τονώσει σε όλο τον κόσμο το «μαζί», ώστε και όταν προκύψουν οι άσχημες στιγμές, η λύπη να μοιράζεται. Όταν έχει κάποιος τέτοιους ανθρώπους γύρω του, τότε ίσως έχει φτάσει ένα... κλικ πιο κοντά σε αυτό που αποκαλείται ευτυχία. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και στο pinakio.blogspot.gr για τα πέντε χρόνια ζωής του και να τα κάνει άλλα... 55, με μεράκι και δημιουργία.

Αντώνης Μπιδέρης, δημοσιογράφος, δικηγόρος: Η αλήθεια της κρίνεται από τον χρόνο


Δόθηκαν μεγάλες μάχες και πολύχρονοι αγώνες για να κατοχυρωθεί και Συνταγματικά το δικαίωμα της Ελευθεροτυπίας. Μπορεί οι εξουσίες να μην την συμπαθούν, μπορεί εμείς να την τραυματίζουμε, ωστόσο η αλήθεια της κρίνεται από τον χρόνο και επιβεβαιώνεται στην ιστορία! Χρόνια Πολλά στο Πινάκιο που ελεύθερα και αβίαστα εδώ και πέντε χρόνια αφήνει την δική του παρακαταθήκη.




Αγγελική Στόγια, δημοσιογράφος: Μοναδικές στιγμές ευτυχίας


Μια νέα χρονιά ξεκινά!! Εύχομαι το 2017 να είναι καλύτερο για όλους μας σε όλους τους τομείς! Να έχουμε την υγεία μας, σωματική και ψυχική, και να ζήσουμε μοναδικές στιγμές ευτυχίας !

Νίκος Νικόλιζας, δημοσιογράφος: Για όλα όσα ζεις, ζήσε τα σαν παραμύθι





Για τα χρόνια που φεύγουν, νιώθεις νοσταλγία... Για τα χρόνια που έρχονται, νιώθεις λαχτάρα... Για όλα όσα ζεις, ζήσε τα σαν παραμύθι!!!! Καλή χρονιά για όλους τους απανταχού Έλληνες!


Μαρίνα Αδαμίδου: Υγεία και αγάπη σε κάθε βήμα μας


Το 2017 θα ήθελα να μην ξανά φέρει στο δρόμο όλων μας ό,τι μας προβλημάτισε μέχρι σήμερα. Να έχουμε υγεία και αγάπη σε κάθε βήμα μας και να μας αφήσουν να συνεχίσουμε να είμαστε μεγάλα...παιδιά! 

Υπόσχομαι στην νεογέννητη κόρη μου ό,τι δεν θα της ζητάω να παίρνει συνεχώς το μπουφάν της όταν μεγαλώσει! Καλή χρονιά σε όλους μας! 







Βαγγέλης Αλεξανδρής, προπονητής μπάσκετ: Ειρήνη με όλους αυτούς που μας συνορεύουν

Εύχομαι το 2017 να φέρει υγεία σε όλο τον κόσμο που είναι το σπουδαιότερο αγαθό.. δουλειά για να μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.. ειρήνη με όλους αυτούς που μας συνορεύουν.. και έρωτα για δώσει χρώμα στην ζωή μας!!


Νόρα Δράκου: Το 2017 να είναι μια χρόνια που όλα τα όνειρα των ανθρώπων να πραγματοποιηθούν!

Καλησπέρα! Χρόνια πολλά! Λοιπόν: Θα ήθελα να ευχηθώ στο σαιτ να συνεχίσει να δημιουργεί ωραία θέματα τόσο ενδιαφέροντα για το κοινό και όλα του τα κείμενα να διαβάζονται ξανά και ξανά για χρονιά.. Όσο για το νέο έτος να ευχηθώ φυσικά υγεία και οι άνθρωποι να σταματήσουμε να είμαστε τόσο εγωιστές και προσωποκεντρικοι και να ενδιαφερθούμε λίγο περισσότερο για τους γύρω μας. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά αλλά με αγάπη υπομονή και αισιοδοξία μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Το 2017 να είναι μια χρόνια που όλα τα όνειρα των ανθρώπων να πραγματοποιηθούν!


Στέφανος Δημητριάδης: Η θετική σκέψη να είναι σύμμαχος μας καθημερινά

Η ευχή μου για τη νέα χρονιά είναι να έχουμε υγεία όλοι και να είμαστε δυνατοί να επιμένουμε στις δυσκολίες που προκύπτουν. Η θετική σκέψη να είναι σύμμαχος μας καθημερινά και να βλέπουμε πάντα τη καλη μεριά των πραγμάτων.. όσο δύσκολο και αν ακούγεται αυτο! το 17 να μας φέρει οτι δεν καταφέραμε το 16.. Καλή χρονιά σε όλους! 

Δημήτρης Κουλούρης: Να κυνηγήσουμε όλα όσα δεν ήρθανε


Χρόνια πολλά! Νιώθοντας πρώτα από όλα ευγνώμονες για ό,τι μας έφερε το 2016, να κοιτάξουμε μπροστά, και τη νέα χρονιά να κυνηγήσουμε όλα όσα δεν ήρθανε και ακόμη περισσότερα!

Κατερίνα Σαραντοπούλου: Ας δούμε λοιπόν όλοι το 2017 τα πράγματα λίγο πιο απλά 

Εύχομαι το 2017 να φέρει σε όλο τον κόσμο αυτά που έχασε η δεν κατάφερε Ν κέρδισε τα προηγούμενα χρονιά της ζωής του. Να σταματήσουμε να πολεμάμε, να σκοτώνουμε και να φθονούμε ο ένας τον άλλον ...να γλυτώσουν από τα βάσανα τους όσοι έχουν προβλήματα υγείας και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε λίγο προς το καλύτερο τον εαυτό μας ώστε να   αλλάξουμε λίγο και τον κόσμο γύρω μας. Εύχομαι επίσης να μην μετράμε πια τους ανθρώπους με την οικονομική τους επιφάνεια και να βλέπουμε με Αγάπη και μόνο ο ένας τον άλλον, γιατί η αγάπη δεν έκανε κακό ποτέ σε κανέναν. Ας δούμε λοιπόν όλοι το 2017 τα πράγματα λίγο πιο απλά και ας ζήσουμε με αυτά που έχουμε και να μην ψάχνουμε για πάντα αυτά που δεν εχουμε💜

Άννα Καρακόλη: Να μην ξεχνάτε να αγαπάτε


Φρέσκιες ειδήσεις επί πίνακι και 1.825 ολόκαρδες ευχές για το Πινάκιο! Θερμές ευχές για την νέα χρονιά, μην ξεχνάτε να αγαπάτε!

Θάνος Κονδύλης: Όμορφα αναγνώσματα




Εύχομαι σε όλους τους καλούς αναγνώστες αυτού του μπλογκ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2017 και να διαβάζουν όμορφα αναγνώσματα σε αυτό τον χώρο. Επίσης για τους συντάκτες των άρθρων εύχομαι να έχουν δύναμη και να μας ενημερώνουν και το 2017 έγκυρα και έγκαιρα με καλές ειδήσεις.











Καλή χρονιά από τον Γιάννη Καλπούζο, με πέντε ρήσεις από το μυθιστόρημά του  "σέρρα-Η ψυχή του Πόντου"

Εύχομαι η νέα χρονιά να χαράξει όμορφες διαδρομές στη ζωή σας! Εύχομαι και να θυμόμαστε όλοι μας και να πασχίσουμε να κάνουμε πράξη τις παρακάτω πέντε ρήσεις από "σέρρα":
-Αν δεν εισχωρήσεις στην ψυχή του άλλου, ξένος παραμένεις κι εκείνος αλαργινός για σένα.
-Αν έχει έναν δικαστή που μπορεί να σταθεί κοντύτερα απ’ όλους στο ύψος του Θεού, να ξεύρεις ότι τούτος θα σε κοιτάζει και θα σε δικάζει με το βλέμμα των παιδιών σου.
-Το σκοτάδι υπάρχει είτε το θέλεις είτε όχι. Σε σένα εναπόκειται αν θ’ ανάψεις το φως. Κι ας είναι ηλεκτρικό ή άλλης λογής.
-Αν το καλοσκεφτείς, δεν υπάρχει μεγαλύτερη επαναστατική πράξη απ’ την ανθρωπιά.
-Το  πρόβλημα είναι πώς σώζεται κανείς απ’ το θηρίο του και τα θηρία των αλλωνών. Εγώ έναν μονάχα τρόπο βρήκα. Ν’ ακολουθώ τις Θείες Γραφές. Ν’ αποδιώχνω τον θυμό και το μίσος, να κάμνω το καλό, να μη βλάπτω τον διπλανό μου, να βοηθάω τον πεινασμένο και τον αδικημένο. Κι όταν τα καταφέρνω όλα τούτα, απλώνεται μέσα μου ηρεμία και φως. Αγαλλιάζεται η ψυχή μου. Ξεύρεις γιατί; Γιατί έτσι πλησιάζεις στο φως του Θεού.




Γιώτα Φώτου: Ένα ταξίδι επιστροφής στην παιδική ηλικία

Θέλω να ευχηθώ στο Πινάκιο να ανεβεί ακόμα ψηλότερα από όσο έφτασε αυτά τα 5 χρόνια, κρατώντας την ποιότητα, τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που το χαρακτήρισαν.
Για τους επισκέπτες και αναγνώστες της σελίδας εύχομαι μέσα στο 2017 να καταφέρουν να κάνουν ένα ταξίδι επιστροφής στην παιδική τους ηλικία έτσι ώστε να συναντήσουν πάλι την ελπίδα και το όνειρο, να χρωματίσουν από την αρχή τη ζωή, να ζεστάνουν τις καρδιές τους, να θυμηθούν ξεχασμένους δρόμους και προτεραιότητες.


Διονύσης Μαρίνος, συγγραφέας: Ας είναι το 2017 ένα παγκάκι που θα σταθείς για λίγο για πάρεις ανάσα

Nα έχει ένα καλό φως. Όχι δυνατό, οι άνθρωποι δεν αντέχουν πολύ μακριά από το σκοτάδι τους. Να είναι ήσυχο, ζεστό να μην ζητάει πολλά. Ας είναι το 2017 ένα παγκάκι που θα σταθείς για λίγο για πάρεις ανάσα – μια τόση δα ανάσα. Τίποτα περισσότερο ας μην δοθεί από μια γεύση ηρεμίας στα χείλη.

Ούτε ευχές, ούτε μεγάλες προσδοκίες. Ένα χέρι που να μην είναι χέρσο. Αυτό ας είναι ο νέος χρόνος.










Πέρσα Κουμούτση, συγγραφέας: Ας είναι καλή και λίγο πιο τυχερή η νέα χρονιά για όλους

 Χωρίς πολλές φιοριτούρες και υποσχέσεις για μια λαμπρή νέα χρονιά, εύχομαι στους αναγνώστες του Πινακίου, όσο και στο διαχειριστή της σύνεση, ευθυκρισία και κυρίως επίγνωση του τι ακριβώς διαδραματίζεται γύρω μας, και δεν εννοώ μόνο στον ελλαδικό χώρο. Σε κάθε περίπτωση, ας είναι καλή και λίγο πιο τυχερή η νέα χρονιά για όλους! Όσο για τον ίδιο τον ιστότοπο «Πινάκιο» εύχομαι να διατηρήσει το επίπεδό του, τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα και να «μεγαλώσει».





                Ευτυχία Σιδέρη, ηθοποιός: Πιο τολμηροί και πιο θαρραλέοι το νέο έτος



Εύχομαι στο πινάκιο να τα εκατοστήσει κρατώντας μας ενήμερους! Πολλές ευχές σε όλους όσους εργάζονται καθημερινά για να μας έχουν φρέσκα νέα και στους αναγνώστες του! Εύχομαι από καρδιάς το νέο έτος να έχουμε υγεία! Το 2017 να μας πλημμυρίσει με καλή τύχη και να μας βρει πιο τολμηρούς και θαρραλέους ώστε να προχωράμε προς τα όνειρα μας.




Γιάννης Μπισμπικόπουλος: Αυθεντικότητα και ουσία για ένα καλύτερο αύριο...

Σε μια ανθρωπότητα που επικρατεί το ψέμα, η κοροϊδία, ο ναζισμός ρατσισμός ,ο αποπροσανατολισμός πόλεμος σε όλες τις μορφές του ,εύχομαι το 2017 ο καθένας από εμάς να καταφέρει με προσωπική δουλειά να καταπολεμήσει αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Αυθεντικότητα ,ουσία και επιμόρφωση βοηθούν για να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο.. ας το κάνουμε .Το 2017 να φέρει πολύ αγάπη και ανθρωπιά. Να ευχηθώ επίσης στο Πινάκιο να τα χιλιάσει και να μας φέρνει πάντα φρέσκιες και ωραίες ειδήσεις. Καλές γιορτές να έχουμε όλοι.


Γιάννης Σουλάκης,τραγουδιστής - ηθοποιός: Ένας κόσμος...ενωμένος


Θέλω να ευχηθώ Παγκόσμια Ειρήνη με έναν κόσμο ενωμένο για το καλό όλων. Υγεία Ευτυχία και αισιοδοξία!!!!!



Παναγιώτης Χατζηαναγνώστου, καλλιτέχνης θεάτρου σκιών: Μια δημιουργική εποχή 

Ας είναι το ξεκίνημα του 2017 αφετηρία μιας δημιουργικής εποχής !!! Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά..σε μεγάλους και παιδιά !!! 


Γιώργος Δασκουλίδης, τραγουδιστής: Να προσπαθήσει ο καθένας από εμάς να πλησιάσει το νόημα της ύπαρξής μας


Εύχομαι η καινούρια χρονιά να μας φέρει όλους λίγο πιο κοντά στην ουσία.
Να προσπαθήσει ο καθένας από εμάς να πλησιάσει το νόημα της ύπαρξής μας, προσεγγίζοντας μια καλύτερη προοπτική του εαυτού του και ανακαλύπτοντας την ευτυχία στα απλά, μικρά, καθημερινά πράγματα. Περισσότερη ανθρωπιά, μεγαλύτερο χαμόγελο και πιο ζεστή καρδιά. Όλ' αυτά είναι υγεία! Μακριά από μιζέρια, φθόνο, κόμπλεξ και μικροψυχία. Να προοδεύσουμε, ως άνθρωποι και ως λαός. Ως Έλληνες, να σταθούμε με υπευθυνότητα και ωριμότητα απέναντι στις περιστάσεις, δυνατοί και με ομοψυχία να χτίσουμε μια ελπίδα για το μέλλον...




Ανδρέας Στάμος, τραγουδιστής: Να δώσουμε περισσότερη αγάπη στους συνανθρώπους μας

Χρόνια πολλά στο Πινάκιο για τα 5 χρόνια του .Εύχομαι πάντα επιτυχίες !!!Καλή χρόνια σε όλους υγεία ,ευτυχία ,και περισσότερη αγάπη στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Κυρίως στα παιδιά που αυτά πραγματικά χρειάζονται την βοήθεια και συμπαράσταση μας.








Κατερίνα Τοπάζη: Μια λαμπερή νέα χρόνια



Εύχομαι ολόψυχα για τα 5 χρόνια του πινακίου χρόνια πολλά και στους αναγνώστες του να έχουν μια λαμπερή νέα χρόνια γεμάτη υγεία αισιοδοξία δημιουργία και τα όνειρα τους να γίνουν πραγματικότητα !!!!















Βασίλης Μπατής, τραγουδιστής: Μεγαλύτερη αγκαλιά στα παιδιά όλου του κόσμου


Περισσότερη αγάπη στις καρδιές μας, λιγότερο μίσος στον συνάνθρωπο μας , μεγαλύτερη αγκαλιά στα παιδιά όλου του κόσμου και με χαμόγελο, ένα χέρι βοήθειας σ αυτούς που το χρειάζονται… Υγεία σ όλο τον κόσμο κι εύχομαι σύντομα η λέξη πόλεμος , να μοιάζει σαν κακό όνειρο που πέρασε και ξεχάστηκε μέσα στο 2017. .. Αν κάτι από αυτά , μπορεί να πραγματοποιηθεί , θα ναι ευχής έργο μέσα απ τη καρδιά μου. Χρόνια πολλά και καλά σε σας και το κοινό σας . 5 χρόνια γενεθλίων , άντε και στα 105 με υγεία . Καλή δύναμη σε όλους μας για τις δυσκολίες των καιρών.



Αλέξης Γούδας, τραγουδοποιός: Τα λιγότερα να  αποδειχθούν περισσότερα


Εύχομαι τη νέα χρονιά να είμαστε όλοι λιγότερο επιπόλαιοι και εγωιστές. Μήπως και εξασφαλίσουμε λιγότερο πόνο , λιγότερη στέρηση , λιγότερη αδιαφορία , λιγότερη κακή ενέργεια. Ίσως έτσι τα λιγότερα αποδειχθούν περισσότερα. Για το πινάκιο και όλα τα παιδιά της ομάδας εκεί εύχομαι να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη και τον ίδιο δυναμισμό το πολύ σημαντικό τους έργο στον τομέα της ενημέρωσης και του πολιτισμού.


Κώστας Γκλάβας:Ζήστε την κάθε στιγμή στο έπακρο


Το 2017 να φέρει υγεία, ευημερία  και ευτυχία !!Κάθε χρόνια έρχεται μόνο μια φορά...Μη την υποτιμάτε ...Ζήστε την κάθε στιγμή στο έπακρο!!




Αλεξία Αϊβάζη, τραγουδίστρια & ιδιοκτήτρια του B.YOU



Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλο το κόσμο για να βγούμε από αυτές τις δύσκολες μέρες που ζουμε






Ξένια Γάργαλη, τραγουδίστρια: Όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε


Η ευχή μου για το 2016 όσο κι αν ακουστεί τυπική και τετριμμένη είναι υγεία και μονό υγεία σωματική και ψυχική, γιατί αν υπάρχει υγεία όλα τα αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε!!




Λάζαρος Καψιμάλης, τραγουδιστής: Ας οραματιστούμε ένα καινούργιο έτος γεμάτο αισιοδοξία



Ας αφήσουμε πίσω όλες τις άσχημες στιγμές ,όσους και όσα μας πίκραναν και μας πόνεσαν και ας οραματιστούμε ένα καινούργιο έτος γεμάτο αισιοδοξία , θετική ενέργεια , αγάπη, υγεία, πνευματικό και υλικό πλούτο..

Μαρία Τσοπέη, τραγουδίστρια: Ευτυχία και τύχη

Εύχομαι στο πινάκιο να τα εκατοστήσει με πολλές επιτυχίες!!! Καλη χρονιά με υγεία τύχη και ευτυχια!!


Κέλλυ Ιωάννου, δημοσιογράφος: Διαδικασία «εσωκεντρισμού» κι όχι «εγωκεντρισμού»


Εύχομαι το νέο έτος να κάνει τα όνειρα όλων μας πραγματικότητα σκορπώντας συγχρόνως ευτυχία, χαρά και πάνω από όλα υγεία σε κάθε γωνιά αυτού του κόσμου. 


Ελπίζω επίσης ο ερχομός του 2017 να αποτελέσει κίνητρο ούτως ώστε να ασχοληθούμε περισσότερο με τους εαυτούς μας. Κι αυτή η ενασχόληση θα αποβεί σωτήρια μόνο αν γίνει μέσω μίας διαδικασίας «εσωκεντρισμού» κι όχι «εγωκεντρισμού». 

Αν ο καθένας από εμάς καταφέρει να τα έχει καλά με τον εαυτό του, τότε ο κόσμος μας θα γίνει ολοένα και καλύτερος, δεδομένου ότι θα απαρτίζεται από άτομα που έχουν βρει το νόημα της ζωής, τη σέβονται και την εκτιμούν και δεν άγονται και φέρονται απλά.


΄

Αλεξάνδρα Τάμπου, Υπεύθυνη έκδοσης του περιοδικού Ιδεες & υπ .ύλης του ideesmag.gr :Να αφουγκραζόμαστε λίγο περισσότερο τον διπλανό

Tο 2017 θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους ψυχραιμία πάνω απ’ όλα .Αισιοδοξία και θετική σκέψη για το μέλλον, να αφουγκραζόμαστε λίγο περισσότερο τον διπλανό μας, τη φίλη , τον αδερφό ,τη σχέση μας, τον συνάδελφο . Να γελάσουμε επιτέλους με κάτι θετικό ,με κάτι ευχάριστο! Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία από τα βάθη της καρδιάς μου. Όσο για εσάς αγαπητοί συνεργάτες στο Πινάκιο ,σας εύχομαι δυναμική παρουσία και τη νέα χρονιά στα ΜΜΕ , προσωπική ευτυχία και πολλές πολλές συνεντεύξεις από αυτές που μας αρέσουν να διαβάζουμε !












Μαρία Θεοδωρέλλη, δημοσιογράφος: #όνειρο=ζωή

Ευχές για το 2017… αποκαλύπτοντας τον εσωτερικό μου διάλογο -Μα πότε ετοιμαζόμασταν για το millennium, τη χρονιά ορόσημο..; Το 2000 … Τόσα όνειρα…Πόσες ευχές…θαρρείς και θα κατακτούσαμε τον κόσμο όλο. -Τι μας συνέβη; 17 χρόνια πέρασαν και… -Θέλω να ευχηθώ και σχεδόν φοβάμαι ότι θα παρεξηγηθώ… -Μα οι νέες χρονιές συνοδεύονται από ευχές! - Εγώ τις αποκαλώ όνειρα! Ξέρετε…οι παραστάσεις που δημιουργούμε στο μυαλό μας, ζωντανεύουν στη φαντασία μας, προσφέροντάς μας ανέξοδα χαρά…και έτσι με ένα τρόπο μαγικό, πυροδοτείτε η ελπίδα, ξυπνάν οι πόθοι, αγαπάς εσένα και τους άλλους. Από ένα όνειρο ξεκινούν όλα: η ελπίδα, η χαρά, το πάθος για την ίδια τη ζωή. -Το αποφάσισα: Σας εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε το όνειρό σας! #όνειρο=ζωή

Θάλεια Δήμου, Δημοσιογράφος:  Ν'αλλάξουμε τον κόσμο


Τα 5 χρόνια του Πινακίου να γίνουν… 105! Πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια, την επιτυχία και τη δημιουργικότητα. Εύχομαι ο κάθε χρόνος να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο και η πορεία να είναι μόνο ανοδική. Το 2016 μας έπνιξε με πόνο, δάκρυα, χαμό, στεναχώρια και ένα σφίξιμο στην καρδιά. Για το νέο έτος εύχομαι μόνο αγάπη, υγεία και ηρεμία. Ας αφήσουμε πίσω όλα τα άσχημα και ας είμαστε από εδώ και στο εξής πιο μονιασμένοι και αγαπημένοι. Μόνο έτσι θα αντιμετωπίσουμε όλα τα δεινά αυτού του κόσμου. Και ας βάλει ο καθένας μας το δικό του λιθαράκι για να τον αλλάξει. Αν δεν τον αλλάξουμε εμείς, κανείς δεν θα το κάνει για εμάς.



Αλέκα Σταματιάδη, δημοσιογράφος: Ζέστη στις καρδιές μας



Ευχές για υγεία, κέφι για δημιουργία, ζεστή στις καρδιές μας και φωτιά στις νύχτες μας





Λίτσα Παλαμά: Ακτίνες αισιοδοξίας

Διανύουμε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους στην Ελλάδα και παγκοσμίως, μια περίοδο που οι άνθρωποι της ηλικίας μου κλήθηκαν να «παλέψουν» για τα αυτονόητα, μια περίοδο που οι άνθρωπου της ηλικίας μου δεν παλεύουν , δεν αντιδρούν ,δεν διεκδικούν , δεν χαμογελούν .
Σ αυτή τη «μαύρη» περίοδο υπάρχουν (όπως πάντα) κάποιες ακτίνες αισιοδοξίας, εύχομαι ολόψυχα η νέα χρονιά να είναι μια χρονιά γεμάτη φως, να είναι η χρονιά που η αισιοδοξία θα λάμψει, που η αντίδραση θα φέρει αποτέλεσμα, που η διεκδίκηση θα φέρει επιτυχία, που το χαμόγελο θα επιστρέψει στην ανθρωπότητα!
Το 2017 ας είναι η χρονιά που θα φέρει πίσω την ανάσα , που μας κόπηκε έτσι ξαφνικά , γαλήνη , ευημερία , υγεία και τύχη!
Το ΠΙΝΑΚΙΟ , αποτελεί μια ευχάριστη πηγή ενημέρωσης, ένα βήμα και για τους νέους δημιουργούς , καλλιτέχνες , ανθρώπους που ακόμη προσπαθούν ενάντια σε όλους και όλα! Χρόνια Πολλά Πινάκιοοοο, με πολλά και χαρούμενα θέματα!!!!





Βάσω Αννουλίδου: Να γίνουμε οι κρίκοι μίας αλυσίδας

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό να ευχηθούμε για μία ακόμη χρονιά από το να έχουμε την υγεία μας ! Και φυσικά να ενισχύσουμε το στοιχείο της προσφοράς και της αλληλεγγύης, που όλοι διαθέτουμε, απέναντι σε όσους έχουν ανάγκη. 

Παρά την πρόοδο της ανθρωπότητας οι πόλεμοι, οι καταστροφές, η φτώχεια, ο πόνος και η εξαθλίωση πρωταγωνιστούν. Εύχομαι το 2017 να γίνουμε οι κρίκοι μίας αλυσίδας που θα ενώνουν η ειρήνη, η ευημερία και η χαρά !



Εύχομαι στο Πινάκιο να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να συντροφεύει τους αναγνώστες του με ενδιαφέροντα θέματα, φρέσκιες και πρωτότυπες ειδήσεις !!! 


Στον αγαπητό Λευτέρη Θεοδωρακόπουλο και τους συνεργάτες του να μας εκπλήσσουν μόνο ευχάριστα !!!






Ντίνα Παπαγεωργίου, blogger της Γυρολιμνιάς: Να μην φοβόμαστε να αγαπάμε και να μην τρομάζουμε να αγαπηθούμε!!!




5 χρόνια στην εξερεύνηση ειδήσεων..5 χρόνια αγκαλιάζοντας κάθε τι άξιο προβολής,εύχομαι λοιπόν στο αγαπημένο Πινάκιο να τα κάνει 2017 σαν την χρονιά που έρχεται και για την οποία εύχομαι να μην φοβόμαστε να αγαπάμε και να μην τρομάζουμε να αγαπηθούμε!!! Χρόνια πολλά με ειρήνη στον κόσμο,λιγότερα δάκρυα και περισσότερη αγάπη!!! 


Εβελινα Νυκτα (Personal trainer- fitness editor Being.gr): Τίποτα δεν μας χαρίζεται


Εύχομαι σε όλους μας να έχουμε υγεία, υπομονή και επιμονή! 

Το 2017 να είναι πιο αισιόδοξο, πιο χαρούμενο, καθόλου μίζερο κ να έχουμε προσωπικούς στόχους για τους οποίους θα δουλεύουμε καθημερινά και θα μας κρατούν ενεργοποιημένους... 

Τίποτα δεν μας χαρίζεται, γι αυτό ας δουλέψουμε όλοι μας πάνω σε αυτό που μας ευχαριστεί και με θετική ενέργεια κ αγάπη, ο ουρανός θα ειναι παντα...Γαλανος! Χρονια πολλα, καλή χρονια!







Ελευθερία Γιαννάδου, γυμνάστρια: Αναζητώντας μία…ζαχαρούπολη

Ρώτησα την μικρότερη ανηψιά μου τι είναι ευτυχία (ετών 8). Να ανοίξει μια πόρτα μου είπε και να βρεθεί σε μία ζαχαρούπολη. Είναι απίθανο πόσα πολλά μπορούμε να διδαχτούμε απο τα παιδιά, που είναι ευτυχισμένα με τόσο απλά πράγματα! Εύχομαι λοιπόν  με την σειρά μου για το 2017, να μπορέσουμε όλοι να δούμε τον κόσμο με παιδική αθωότητα, να είμαστε ευτυχισμένοι με μικρά απλά καθημερινά πράγματα. Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά ψυχική ηρεμία, πολύ αγάπη προς τον εαυτό μας και κατα συνέπεια και στους γύρω μας. Ευτυχία, καλοτυχία και ευτυχισμένο το νέο έτος!




Έλλη Αγγελιδάκη: Αυτή η χρονιά να είναι πιο λαμπερή

Χρόνια πολλά στο Πινάκιο !!! 

Να τα εκατοστήσει και να συνεχίσει έτσι δυναμικά !!! 

Όσο για το νέο έτος εύχομαι ο κόσμος να έχει πιο πολλή αγάπη μέσα του και προς τους συνανθρώπους του και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε αυτή η χρονιά να είναι πιο λαμπερή, πιο όμορφη και πιο αισιόδοξη από τη προηγούμενη που ομολογουμένως ήταν πολύ δύσκολη για όλους .












Γεωργία Δρακάκη, δημοσιογράφος - συγγραφέας



Χρόνια Πολλά, Πινάκιο και σε ευχαριστούμε για τα 5 χρόνια ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Το 2017, εύχομαι να σε βρει πιο πολύχρωμο και πιο δυνατό! Το ίδιο ισχύει και για όλους εμάς...Να μην ησυχάζουμε, να μην παραπονιόμαστε: να τραβάμε τον δύσκολο δρόμο, μόνες ή μαζί με αυτούς που εμπιστευόμαστε. 

Μπορούμε να πετύχουμε, αν το πιστέψουμε, κάθε όνειρό μας. 

Κι αν αποτύχουμε, θα έχουμε ζήσει κάτι άλλο, καλύτερο, που ούτε πήγαινε το μυαλό μας ποτέ! Ευχές και αγκαλιές ολούθε, λοιπόν.








Έλβη Μιχαηλίδου, δημοσιογράφος: Λίγη χρυσόσκονη


-Λίγη χρυσόσκονη. Να την πάρω στην χούφτα μου και να τη φυσήξω.
Και αυτόματα να φωτίσουν όλα. Έστω και για λίγο. Δε θα ήταν γαματο;

-Αχ, βλάκα, χαμογέλασα τώρα! Αυτό κρατάω από σένα '16.
Μερικές κουβέντες και μερικές στιγμές. Τα υπόλοιπα στα σκουπίδια.
Α! Και που σαι, όπως θα φεύγεις τωρα... μη ξεχάσεις να τα πάρεις μαζι σου όλα!
Μην μας αφήσεις υπολείμματα από τα χαλια σου στο '17 και τρέχουμε παλι!

 Φέτος, με έχασα αλλά και με ξαναβρήκα. Έστω και στις καθυστερήσεις.
Και αν πρέπει να πω κάτι γι' αυτό, απλά θα μου ζητήσω 'συγγνώμη' για το πρώτο και θα πω 'ευχαριστώ' για το δεύτερο. Δυο λέξεις με τόσο νόημα. Και αν και εσύ νιώθεις να σε έχεις χάσει, κοιτά να σε βρεις, γιατί ναι, η "πάλη" με τον εαυτό σου είναι η χειρότερη δοκιμασία. Δε ξέρω το νέο έτος τι θα φέρει (η μαγική σφαίρα χάλασε και δεν επιδέχεται επισκευή) αλλά επειδή η μιζέρια και η γκρίνια δε μου ταιριάζουν και τις έφαγα και τις δυο αρκετά στη μάπα φέτος, επιλέγω να σκεφτώ θετικά έστω και με το ζόρι. Εύχομαι, λοιπόν, το '17 να φέρει στον καθένα ότι του στέρησε το @%~$~£'@ το '16.

Και αν δε μπορεί για κάποιο λόγο να σου φέρει πίσω κατή που σου πήρε, εύχομαι να σου φέρει κάτι άλλο, το οποίο θα καλύψει το οποιοδήποτε κενό σου. Και στην τελική, ίσως το "φέρει" να μην ειναι και η πλεον σωστή εκφραση.

Πήγαινε εσυ να το πάρεις! 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.... Κλείσε τα μάτια... δώσε ενα φιλι... στείλε ένα μήνυμα... κάνε μια αγκαλιά... Η απλά... Κάνε ένα... ΦΟΥ! Καλη χρονια!


Υ.Γ. Πινάκιο μας, να τα εκατοστήσεις!



Χρύσα Ξάνθη, δημοσιογράφος: Όσα ονειρευόμαστε...

Εύχομαι το 2017 να φέρει σε όλους μας όσα ονειρευόμαστε και να έχουμε υγεία με χαρές και επιτυχίες, μόνο!! Χρόνια πολλά και καλά..γεμάτο εμπνεύσεις και μοναδικές στιγμές!!!! 





Κέλλυ Σταμουλάκη, Συγγραφέας - Σκηνοθέτης … «Μόνο αν το πιστέψεις…»



Το 2017 εύχομαι να βρούμε τον «ήρωα» μέσα μας, αυτόν που θα νικήσει κάθε φόβο και κάθε αμφιβολία. Γιατί… «Μόνο αν το πιστέψεις…» τολμάς, «Μόνο αν το πιστέψεις…» μπορείς να καταφέρεις να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα.











Ορέστης Τρίκας: 2017 ευχές από έμενα για όλους εσάς!


Χρόνια πολλά Πινάκιο να συνεχίσεις να μας ενημερώνεις και να μας ψυχαγωγείς πολλά χρόνια ακόμα!


Εύχομαι σε όλους τους συνεργάτες σας υγειά ευτυχία πολύ -πολύ όρεξη και δημιουργία, συνέχισε την υπέροχη δουλειά που κάνετε! 


Εύχομαι το 2017 να γιατρέψει σε όλους μας ότι πληγές και τραύματα άφησε το 2016 στις ψυχές μας, να μας χαρίσει απλόχερα χαρά, αισιοδοξία, αγάπη, έρωτα, υγεία, και γνώση για να αντιμετωπίζουμε από εδώ και πέρα όποιο εμπόδιο τυχόν σταθεί μπροστά μας! 2017 ευχές από έμενα για όλους εσάς!








Θανάσης Αλφόνσο, ηθοποιός: Αυτά που αγαπάμε να μείνουν εδώ

Δεν θέλω το 2017 να μας φέρει κάτι. Θέλω να μην μας πάρει τίποτα από όλα αυτά που αγαπάμε!





Χρυσόθεμις Αμανατίδη, ηθοποιός: Κερδίσαμε και το 2017 θα μας βρει πιο δυνατούς

Εύχομαι να μην ξεχάσουμε ο,τι άσχημο μας συνέβη το 2016, ο,τι μας στενοχώρησε, ο,τι μας έκανε να δακρύσουμε , ο,τι μας πλήγωσε, ο,τι μας άφησε ή αφήσαμε...Μας έτυχε και καταφέραμε να το ξεπεράσουμε .Κερδίσαμε και το 2017 θα μας βρει πιο δυνατούς. Να έχουμε και τη νέα χρονιά την ίδια δύναμη γιατί οι δυσκολίες δε σταματούν ποτέ, μόνο ο τρόπος που τις αντιμετωπίζουμε. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία !



Αγγελική Φράγκου Ηθοποιός- Καλλιτεχνική Διεύ/νση “Θέατρο ΡΕΤΡΟ”: Να πραγματοποιήσουμε όλα όσα ονειρευόμαστε

Αγαπητό Πινάκιο, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το 2017 να είναι μία χρονιά γεμάτη υγεία σε όλους τους τομείς της ζωής μας! Έτσι ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε όλα όσα ονειρευόμαστε, επιθυμούμε και θέλουμε. Εύχομαι τα καλύτερα και τα ανώτερα για το Πινάκιο και τους αναγνώστες τους! 

Κάλη Δάβρη, ηθοποίος: Να αγαπηθούμε και να αγαπήσουμε


Εύχομαι η καινούργια χρόνια να μας έχει καλά, να αγαπηθούμε και να αγαπήσουμε περισσότερο, να έχουμε τύχη και ελπίζω να κάνουμε αυτά που θέλουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι! Καλή μας χρονιά!!!
















Ελισάβετ Γιαννακού: Να κατακτήσουμε τα όνειρα μας


Εύχομαι το 2017 να φέρει πολλά χαμογελα σε όλους μας υγεία πανω απολα να κατακτήσουμε τους στόχους και τα όνειρα μας να μην σταματάμε να ονειρευόμαστε μας κρατάει ζωντανούς επίσης εύχομαι στο αγαπημένο μας Πινάκιο πάντα επιτυχίες κ να συνεχίσει να είναι δημιουργικο και να μας εμπνεει καλη χρονιααααα





Θεοφάνης Μαλκίδης: Πίστη για να ελπίζουμε και ελπίδα για να πιστεύουμε

Ευχές για υγεία, σωματική και ψυχική υγεία, και συν Θεώ ευχές για ΑΝΑΣΤΑΣΗ της πατρίδας μας. 
Πίστη και Ελπίδα, πίστη για να ελπίζουμε και ελπίδα για να πιστεύουμε. 







Φιλομήλα Λαπάτα, συγγραφέας: Όραμα στο αύριο

Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες το 2017 να μπορέσουν:
Να συμφιλιωθούν με τον εαυτό τους
για
Να γνωρίσουν τη μεταμορφωτική δύναμη της αγάπης.
Να βρουν αρμονία στη ζωή τους
για
Να μετατρέψουν το χάος σε τάξη.
Να αποδεχτούν τις αλλαγές που φέρνει το απρόοπτο
για
Να βρουν εσωτερική γαλήνη.
Να κερδίσουν εσωτερική συνειδητοποίηση (αυτογνωσία)
για
Να δώσουν όραμα στο δικό τους αύριο.
Και τέλος εύχομαι να μην τους λείψουν τα εξής τέσσερα πολύ σημαντικά:
Τύχη, πίστη, αισιοδοξία και ελπίδα για έναν καλύτερο και ηθικότερο κόσμο.
Καλή χρονιά!



Τατιάνα Τζινιόλη: Να ονειρευόμαστε περισσότερο


Εύχομαι το 2017 να μας βρει όλους χαμογελαστούς δίπλα στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και έτσι να κυλήσει και όλη η χρονιά. Με γέλια, χαρές, τους ανθρώπους που αγαπάμε κοντά μας και να «σφύζουμε» από υγεία. Να χαμογελάμε και να ονειρευόμαστε περισσότερο. Για το Πινάκιο  εύχομαι το 2017 να φέρει στην έκτη χρονιά του Πινακίου, 2017 επιτυχίες. Να μεγαλώνετε και οι στόχοι που έχετε θέσει να πραγματοποιηθούν.


 







Γιώργος Ντρες: το να δίνεις τη χαρά και την ευτυχία στον διπλανό σου είναι δώρο και για σένα

5 χρόνια "πινάκιο"... 5 ευχές που πιστεύω ότι θα μπορούσαν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο...

Υγεία σε όλους γιατί είναι το υπέρτατο αγαθό και η βοήθεια μας σε αρρώστους και αδύναμους είναι πιο σημαντική από ποτέ στις μέρες της κρίσης και της προσφυγιάς.

Ευτυχία σε όλους,  το να δίνεις τη χαρά και την ευτυχία στον διπλανό σου είναι δώρο και για σένα.

Αγάπη για τις τέχνες γιατί δημιουργεί την αγάπη για τη γνώση, την αγνότητα και την ψυχική ηρεμία.

Ειρήνη για όλο τον κόσμο και σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη.

Τελευταία ευχή φυσικά ένα χιλιόχρονο ΠΙΝΑΚΙΟ! 





Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ: Να μπορέσουμε να βαδίσουμε μπροστά





Να συνεχίσετε τις πολύ όμορφες αναρτήσεις !! Εύχομαι η ιστοσελίδα σας να γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερη.



Η νέα χρονιά.. να πάρει μακριά τα περιττά και όσα μας βαραίνουν... και να φέρει δύναμη, επιμονή και θάρρος για να μπορέσουμε να βαδίσουμε μπροστά! Εύχομαι σε όλους υγεία, αρμονία, αγάπη και πολύ γέλιο !!! Καλή χρονιά!
 









Μαριάννα Κουκουτσάκη: Να τολμήσουμε όσα δεν τολμήσαμε


Εύχομαι το Πινάκιο να συνεχίσει για πολλά-  πολλά ακόμη χρόνια να μας κρατά παρέα, προσφέροντάς μας γνώση και διασκέδαση, χαρίζοντας μια ανάσα στην καθημερινότητα. 

Για τον νέο χρόνο που θα ανατείλει εύχομαι ολόψυχα στους αναγνώστες του Πινακίου, αλλά και σε όλο τον κόσμο, να φέρει αγάπη και φως. 

Να γίνουμε έστω και λίγο καλύτεροι άνθρωποι και να τολμήσουμε όσα δεν τολμήσαμε ακόμα. Καλή χρονιά σε όλους!!







Σταυρούλα Ζάμπρα ηθοποιός- συγγραφέας

Άγιε Βασίλη, βοήθησέ μας να πιστέψουμε πάλι... Βοήθησέ μας να μάθουμε να αγαπάμε από την αρχή… Ας γίνουμε ο Άγιος Βασίλης κάποιου. Αν καταφέρουμε να κάνουνε έναν άνθρωπο ευτυχισμένο με την αγάπη μας, ίσως καταφέρουμε να αλλάξουμε και το στίχο του Νίκου Γκάτσου: «Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ... Καληνύχτα». Καλή χρονιά. Πινάκιο να τα χιλιάσεις.... Κράτα ενήμερους πολλές γενιές ακόμα!!!!













Ευτυχία Λαμπίδου, μοντέλο: Η ζωή είναι δική μας

Εύχομαι το 2017 να κάνουμε αυτό που πραγματικά γουστάρουμε χωρίς να μας ενδιαφέρει τι θα πει ο καθένας.. Η ζωή είναι δική μας και θα πρέπει να τη ζούμε όπως εμείς θέλουμε διαφορετικά ας ζήσουν οι άλλοι τη ζωή μας... να έχουμε μια υπέροχη χρονιά

Πηγή Μπουκουβάλα, ηθοποιός: Με λογισμό και μ’ όνειρο

Χρόνια Πολλά Πινάκιο!!! 5 χρόνια μαζί μας!!! Να τα πολλαπλασιάσεις με το ίδιο πάθος!!!
Κάθε χρονιά έρχεται μόνο μια φορά. Ας την ζήσουμε με τρέλα, στο έπακρο και ας απολαύσουμε την κάθε στιγμή «με λογισμό και μ’ όνειρο». Εύχομαι το 2017 να φέρει ελπίδα, χαρά και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά, να χαμογελάμε και να έρθουμε κοντά με όλους όσους αγαπάμε!












Μαρία Ζαβάκου: Όποιος αγαπάει αγαπιέται 


Να είμαστε πιο επικεντρωμένοι στον εαυτό μας και να μην ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι μόνο για λόγους κουτσομπολιού και περιέργειας, αλλά για να ακούσουμε, να κατανοήσουμε και να βοηθήσουμε στηρίζοντας, όχι κρίνοντας. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο και η αγάπη όπως και η κακιά ένιαι μεταδοτικά. Όποιος αγαπάει αγαπιέται. Ας θυμόμαστε αυτό κάθε φορά πριν κατηγορήσουμε ότι κάποιος δεν μας φέρεται καλά. Ας αναρωτηθούμε πως φερόμαστε εμείς.





Τόλης Τσιρούδης (παρουσιαστής (Flash TV), YouTuber (Internet4u))
: Επενδύστε σε ανθρώπους που σας εκτιμούν
Εύχομαι το 2017 να έχουμε υγεία, δύναμη, αγάπη και ευτυχία στις ζωές μας! Σαν άνθρωποι, να ήμαστε αισιόδοξοι, γεμάτοι θετική ενέργεια και με πολλά παιδικά χαμόγελα. Ό,τι δίνεις σε αυτή τη ζωή, παίρνεις! Αλλά... σκεφτείτε και αναθεωρήστε κάποιες σχέσεις σας με ανθρώπους, που τελικά, μόνο εσείς "δίνετε" και βασίζονται μόνο σε συναισθήματα που σας ξεγελάνε... Δεν αξίζει! Επενδύστε σε ανθρώπους που σας εκτιμάνε και σας αγαπάνε. Εκεί κρύβεται η αληθινή ευτυχία.
Για το Πινάκιο εύχομαι χρόνια πολλά, με πολύ δύναμη στους συντάκτες του, με πολλά ευχάριστα θέματα και με όσο το δυνατόν λιγότερα δυσάρεστα



  Νικόλαος Κουλουσιας: Επαναφορά χαμόγελου



Εύχομαι το 2017 να είναι ο χρόνος που θα σταματήσει ο φόβος και θα κυριαρχήσει η λογική και η αγάπη που θα οδηγήσει στην επαναφορά του χαμόγελου στα πρόσωπα των παιδιών σε όλο τον κόσμο . Με υλικά την αγάπη και την αλληλεγγύη ας μαγειρέψουμε για ένα νόστιμο 2017 . Καλή χρονιά 












Βάγια Μαυρομάτη: Ένα καλύτερο αύριο
 
Εύχομαι το Πινάκιο με την εναλλακτική του ενημέρωση να συνεχίζει να «εισβάλει» στα σπίτια μας και στις καρδιές μας. 


Να μας γεμίζει γνώση και χαμόγελα.


Ο νέος χρόνος να φέρει με την σειρά του υγεία και δύναμη στους αγωνιστές της ζωής. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.











Θεόδωρος Κοκκινίδης: Μόνο με την αγάπη



Μόνο με την αγάπη ο άνθρωπος μπορεί να ονειρεύεται έναν πιο ανθρώπινο και ζεστό κόσμο. Και αυτό δεν είναι το όνειρο ενός γελοίου, αλλά η αλήθεια που έρχεται όταν ονειρεύεσαι με αγάπη. Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία για όλους. Ευτυχισμένο το 2017. Στο πινάκιο και σε όσους εργάζονται γι αυτό ,εύχομαι ότι καλύτερο, δημιουργικότητα και επιτυχία.

















Ελένη Α. Αλεξανδρίδου, φιλόλογος, blogger του filologosonline.gr:  Το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου να γίνει η απαρχή της αισιοδοξίας


Χρόνια Πολλά στο «Πινάκιο»!
Χρόνια Πολλά δημιουργικά και ενημερωτικά!

Εύχομαι για τις φετινές γιορτινές μέρες, το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου να γίνει η απαρχή της αισιοδοξίας, της αλληλεγγύης, της συλλογικότητας και της ευημερίας για όλους μας!


Ο νέος χρόνος να μας φέρει ό,τι μας στέρησε ο προηγούμενος για τον καθένα μας ξεχωριστά αλλά και για το κοινό μας καλό!


Καλά Χριστούγεννα,
Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος!







Γιώργος Παπανικολάου, επιχειρηματίας με έδρα το Hong Kong, Dubai: Ο δρόμος προς την επιτυχία να είναι γεμάτος ενδιαφέρον


Χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο πανέμορφο και υγειές 2017. Όλα τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα και ο δρόμος προς την επιτυχία να είναι γεμάτος ενδιαφέρον και χαρά! Πάνω από όλα υγεία και ευτυχία!


Αλέξανδρος Βιτάλης: ... Ακούστε μουσική, χορέψτε με τον άνθρωπο σας χαμογελάστε

Εύχομαι το 2017 να καταφέρει ο κόσμος να βρει την πραγματική του ευτυχία να βρει τι τον ενοχλεί και να το αποβάλει από την ζωή του να έχει ανθρώπους δίπλα του να τον αγαπούν να έχει την υγεία του που είναι το πιο σημαντικό για να μπορεί να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα... ας είναι το 2017 η αρχή για ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά... ακούστε μουσική χορέψτε με τον άνθρωπο σας χαμογελάστε.









 Άγγελος Χαριάτης,συγγραφέας: Σε ρόλο καθηγητή


Αναλαμβάνοντας προσωρινά ρόλο καθηγητή εύχομαι για το 2017 τις απαντήσεις που σημειώνονται με τικ στο παρακάτω πρωτότυπο (έτσι το είδα τουλάχιστον το είδα) multiple choice

Σημειώστε με τικ τις σωστές απαντήσεις στην ερώτηση:
Ποιες από τις παρακάτω λέξεις  θα πρέπει να συνοδεύουν το νέο έτος;




Φυσικά και η επίδοση μου (ως άριστος μαθητής) ήταν άριστη. Ούτε μια λάθος απάντηση.
Καλή χρονιά σε όλους.




Ιωάννα Κουτρόλου, συγγραφέας: Αγάπη για τον συνάνθρωπο

Εύχομαι για όλο τον κόσμο υγεία και ψυχική δύναμη να αντέξουμε στην πολιτική και οικονομική λαίλαπα της εποχής μας. Και αγάπη για τον συνάνθρωπο! Για τα 5 χρόνια του πινακίου εύχομαι «Χρόνια πολλά, δημιουργικά, ευσυνείδητα! Να συνεχίσει με την ίδια θέρμη την πορεία του!».


Ιωάννα Σφινια: Εκπρόσωπος μουσικοχερευτικού συλλόγου Ν. Χανίων «Τα Σφακιά»


Εύχομαι ο νέος χρόνος να γεμίσει τις καρδιές μας και να φέρει προσωπική και εθνική ευημερία. Καλές πτήσεις στο Πινάκιο… Κάθε ευτυχία για όλους να φέρει το 2017.




Παυλίνα Γεωργίου, Διεθνής Διαιτητής ,Κατηγορια 1 στην Ολυμπιακή Πάλη: Μόνο νίκες εύχομαι σε ότι αντίπαλο έχει ο καθένας μας



Η ευχή μου για το 2017 δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο παρά μόνο υγεία...υγεία....υγεία!!!!...σωματική αλλά και ψυχική! Ας δώσουμε το χέρι μας στον συνάνθρωπο μας που χρειάζεται βοήθεια και να τον κάνουμε να νιώσει αισιοδοξία και σιγουριά ξανά. Παλεύουμε από την ημέρα που ερχόμαστε στη ζωή μέχρι το τέλος αυτής....μόνο νίκες εύχομαι σε ότι αντίπαλο έχει ο καθένας μας!












Σπύρος Μουρατίδης, σκιτσογράφος- ζωγράφος: Να γεμίσουμε τη ζωή μας με όμορφα χρώματα

Καλή Χρονιά, με μεγαλύτερη αισιοδοξία, με αλτρουισμό για τους ανθρώπους που βρίσκονται για οποιοδήποτε λόγο σε μειονεκτική θέση, με περισσότερη αγάπη. 

Ως ζωγράφος πιστεύω ότι πρέπει να γεμίσουμε τη ζωή μας με όμορφα χρώματα, και ως σκιτσογράφος να αντιμετωπίζουμε όσα συμβαίνουν γύρω μας με περισσότερο χιούμορ! 












Πέτρος Λιάπης, ιδιοκτήτης του saltimbancos: Όλα περισσότερα΄



Όνειρα, Ελπίδα, Αισιοδοξία, Δύναμη, Αγάπη! Εύχομαι να είναι όλα περισσότερο τη χρονιά αυτή που έρχεται! Χρόνια Πολλά!


Βάσω Θεοδωρακοπούλου, Ελεύθερος επαγγελματίας – Μέλος γραμματείας τοπικής αυτοδιοίκησης ΝΔ


Εύχομαι υγεία, ειρήνη και η νέα χρονιά να φέρει την χαμένη αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση στους Έλληνες. Με  αγάπη και αλληλεγγύη να δημιουργήσουμε το καλύτερο αύριο που μας αξίζει 



Φοίβος Παρασκευόπουλος, Υπεύθυνος ΝΔ Νότιου Αιγαίου: Ευημερία και περισσότερη ειρήνη σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται διαρκώς


2017 ευχές για υγεία, ευτυχία...ευημερία και περισσότερη ειρήνη σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται διαρκώς. Σε ότι αφορά στο Πινάκιο έχει προδώσει μια διαφορετική ελπιδοφόρα προσέγγιση στον χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης. Πέντε χρόνια γεμάτα όμορφα πρόσωπα της καθημερινότητας και της διπλανής μας πόρτα. Άρθρα με μια διαφορετική προσέγγιση και ειδήσεις με μια ξεχωριστή ματιά... Να τα 100στησετε παιδιά!


Δείτε επίσης: Τα highlights του Πινακίου για το 2016


Δείτε επίσης: Την επισκόπηση των γεγονότων του 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου