Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

H Mary Poppins κρύβεται στα Τρίκαλα;




Στην πανέμορφη πόλη των Τρικάλων πρέπει να κρύβεται η Mary Poppins. Λίγο το χριστουγεννιάτικο κλίμα που επικρατεί, λίγο ο Μύλος των Ξωτικών που φόρεσε τα καλά του… έκανε την φανταστική ηρωίδα να ξεπηδήσει από τις σελίδες των βιβλίων και να προσγειωθεί στην οδό Απόλλωνος.
Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το ideesmag «Έναν διαφορετικό διάκοσμο και μία πρωτότυπη ατμόσφαιρα δημιουργούν οι αιωρούμενες πολύχρωμες ομπρέλες, που έχουν τοποθετηθεί σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους, της πόλης των Τρικάλων, την οδό Απόλλωνος, ενόψει των Χριστουγέννων».


Και στην συνέχεια  επισημαίνεται « Η πρωτοβουλία ανήκει στους καταστηματάρχες και πήρε σάρκα και οστά σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων και την πολύτιμη βοήθεια του αντιδημάρχου Χρήστου Γούλα. Οι καταστηματάρχες της Απόλλωνος προσέγγισαν τον δήμο, ο οποίος στήριξε  το εγχείρημα και καθημερινά συνεργάζονται ώστε κατά τη διάρκεια των γιορτών να γίνουν παράλληλες χριστουγεννιάτικες δράσεις ,να ‘επενδυθεί’ μουσικά ο δρόμος και συζητείται το ενδεχόμενο να υπάρχουν ειδικές προσφορές στα καταστήματα της Απόλλωνος. Όπως εξηγεί ο μηχανικός Βασίλης Στράτος, ο οποίος ανέλαβε την όλη εργασία, στην κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν 220 ομπρέλες, 300 μέτρα συρματόσχοινο, 300 μέτρα ηλεκτρολογικό καλώδιο, 70 λαμπτήρες και εννέα διαφορετικά χρώματα για να καλύψουν 115 μέτρα στην οδό Απόλλωνος.
Ήδη, αρκετοί επισκέπτες έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους να επισκεφτούν την πόλη και τον δρόμο με τις πολύχρωμες ομπρέλες ,ενώ η κίνηση στα καταστήματα έχει παρουσιάσει μικρή αύξηση. Όπως φαίνεται για μια ακόμη φορά η ιδιωτική  πρωτοβουλία στέφεται με επιτυχία κι η σύμπνοια των καταστηματαρχών της περιοχής υποδειγματική!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου