Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

H Euroleague αποκάλυψε το logo του Final-4 2018

Μία «εικονική γέννηση του μπάσκετ στο Βελιγράδι» υπήρξε η «πηγή» της έμπνευσης για τη δημιουργία του logo του final-4 της Euroleague του 2018, το οποίο... αποκάλυψε την Τρίτη (13/2) η διοργανώτρια Αρχή. 
Η πρωτεύουσα της Σερβίας θα είναι για πρώτη φορά «οικοδέσποινα» της καταληκτικής φάσης της Euroleague, με τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της σεζόν να διεκδικούν το τρόπαιο από τις 17-20 Μαΐου, στην Kombank Arena. Στο logo απεικονίζεται το κάστρο Καλεμέγκνταν του Βελιγραδίου, το οποίο είναι χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Σάβα και Δούναβη. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Euroleague «σκοπός κατά τη δημιουργία του logo ήταν να αντανακλάται το μπασκετικό DNA του Βελιγραδίου, αναμειγνύοντας την παράδοση και τη σύγχρονη όψη της  πόλης, την ιστορία με το παρόν της. 

«Το Βελιγράδι έχει... γράψει κάποιες από τις πιο φωτεινές σελίδες της μπασκετικής ιστορίας και έχει γεννήσει κάποιους από τους κορυφαίους παίκτες του αθλήματος, ενώ σήμερα η πόλη παραμένει μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής ταλέντων στον κόσμο,» καταλήγει η ανακοίνωση αποκάλυψης του logo του final-4 2018 από τη Euroleague.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου