Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Σκυταλοδρομία για 10.000 παιδιά που ζουν σε ιδρύματα



Αυτή η σκυταλοδρομία θα είναι διαφορετική, θα είναι ουσιαστική γιατί ο ιδρώτας από τους αθλητές που θα συμμετάσχουν σε αυτή, θα ρευστοποιηθεί σε αγάπη για 10.000 παιδιά που ζουν σε ιδρύματα. Το όνομα του ξεχωριστού αυτού αγώνα είναι  Corporate Relay Run και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από  τις συμμετοχές θα ενισχύσουν τους κοινωφελείς σκοπούς του Μαζί για το Παιδί.  


Τι είναι το Corporate Relay Run;
Πρόκειται για μια σκυταλοδρομία συναδελφικού και φιλανθρωπικού πνεύματος. Το Corporate Relay Run θα διεξαχθεί στις 18 και 19 Μαΐου 2013 στο Πάρκο Νερού (Π. Φάληρο) και είναι ένας αγώνας σκυταλοδρομίας 12 χιλιομέτρων. που απευθύνεται αποκλειστικά σε εταιρίες και οργανισμούς.
Οι συμμετέχοντες δεν χρειάζεται να είναι αθλητές για να λάβουν μέρος. Κάθε ομάδα εκπροσωπεί την εταιρεία της και αποτελείται από τέσσερις (4) δρομείς. Κάθε δρομέας τρέχει απόσταση 3 χλμ., καταβάλλοντας το ποσό των 5€ για τη συμμετοχή του, ενώ παίρνει δώρα αξίας 50€. πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής θα βρείτε στη σχετική ιστοσελίδα.

Μεγάλη προβολή
Οι εταιρείες που θέλουν να συμμετέχουν στον αγώνα εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη πρόσβαση σε υπηρεσίες αλλά και μεγαλύτερη προβολή, καταβάλλουν το συμβολικό ποσό των 300€ για να συμμετάσχουν στην κατηγορία Red Carpet Vip 300 προσφέροντας μια ακόμα ουσιαστική μορφή ενίσχυσης.

Και αεροβική γυμναστική
Στο πλαίσιο του αγώνα θα λειτουργήσει και Heart Center για όλους όσους αγαπούν την αερόβια άσκηση. Πρόκειται για έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με
όργανα αερόβιας άσκησης, όπου η γυμναστική συνδέεται με ένα πρωτότυπο τρόπο με τη φιλανθρωπία:

Το Πινάκιο
Το Πινάκιο στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία και την προσπάθεια καθώς γίνεται με σκοπό να εξασφαλιστούν πόροι για τα παιδιά που ζουν στα ιδρύματα. Που είδαν το σκληρό πρόσωπο της ζωής και η Πολιτεία αδιαφορεί και αυτά, σπρώχνοντας τα στο Καιάδα. Το Πινάκιο λοιπόν στηρίζει τη σκυταλοδρομία Corporate Relay Run. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές που μας εμπιστεύτηκαν να είναι το δικό μας blog ανάμεσα στους χορηγούς επικοινωνίας και ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ένωση Μαζί για το Παιδί που συνεχίζει αθόρυβα να παράγει έργο και στην κα. Μαρία Χατζηνικολάκη που με αμείωτη ένταση δουλεύει στο επικοινωνιακό κομμάτι του φορέα. Ειδάλλως ό,τι έκαναν δύσκολα θα το μαθαίναμε. Ραντεβού στο Πάρκο του Νερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου