Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Η επανάσταση των μίνιονς και η...φυλάκιση τους

 
Τα κίτρινα μικρά συμπαθητικά πλασματάκια τα μίνιονς επανέρχονται στην Μεγάλη οθόνη για να καθηλώσουν μικρούς αλλά και μεγάλους.


Η μετάβαση του Γκρου από την παρανομία στην άλλη όχθη στέκει ως αιτία για να βιώσει την  εγκατάλειψη των μίνιονς που νοσταλγούν την δράση.
 Ταυτόχρονα τον «ξηλώνουν» από πράκτορα και ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι δεν κατορθώνει να συλλάβει τον Μπρατ.

Και ενώ προσπαθεί να βρει ισορροπία  ο Γκρου ανακαλύπτει πως έχει έναν δίδυμο αδερφό.
Μαζί με τον αδερφό του τον Ντρου προσπαθεί να συλλάβει το πρώην σταρ των ’80s και νυν κακοποιό Μπαλτάζαρ Μπρατ. Η νοσταλγία για την αισθητική εκείνης της περιόδου φαίνεται ότι έφτασε και στα blockbuster animations, καθώς τα όπλα του Μπρατ περιλαμβάνουν ένα walkman, έναν κύβο του Ρούμπικ και τις... θανατηφόρες χορευτικές κινήσεις του ίδιες με αυτές του βασιλιά της ποπ.

Ο Μπρατ γίνεται με ευκολία ο πιο επιτυχημένος νέος χαρακτήρας των ταινιών, καθώς πραγματοποιεί διαρρήξεις ακούγοντας Μάικλ Τζάκσον, ενώ προσφέρει μερικές από τις καλύτερες στιγμές του φιλμ.  

Τα μίνιονς προσφέρουν άφθονο γέλιο κάνοντας άνω-κάτω ένα talent-show και μια φυλακή!  

Σίγουρα είναι μια ταινία που θα κρατήσει καθηλωμένα τα παιδιά αλλά και τους γονείς καθώς τα έντονα στοιχεία από τα 80’s που ο Μπαλτάζαρ Μπρατ προσφέρει απλόχερα δίνουν μια νότα πιο…νοσταλγική μέσω του χιούμορ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου